Agencija Ichtis je u potpunosti prešla na poslovanje putem telefona i interneta – online!
Možete se predbilježiti različitim oblicima daljinske komunikacije; telefonom, e mailom.

  • Djelatnici Ichtisa su Vam s informacijama dostupni svaki dan od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 12 sati pozivom na broj 091 1565156 možete se informirati o ponudi, predbilježitna neki od naših polazaka ili platiti svoje hodočašće.
  • Bez dodatnih troškova, naknada, odlazaka u ured. Opis odabranih usluga s cijenom na Vašoj rezeravciji i sve promjene evidentiraju se, dostupne su online 24/7 i potvrđene su putem e maila, SMS poruke i na adresu koju nam dostavite prilikom predbilježbe.
  • Predlažemo da prije predbilježbe proučite program i Opće uvjete koji su sastavni dio predmetne predrezervacije, time i ponudu usluga i osiguranja, te se upoznate s cijenom i načinom plaćanja.
Vaša pitanja nam možete uputiti na jednu od niže navedenih adresa.
Sjedište i IT podrška
Putnička internet agencija ICHTIS TRAVEL ICHTIS d.o.o. Svete Klare 5, 21000 Split
ELEONA – prezentacijski centar
Putnička internet agencija ICHTIS TRAVEL ICHTIS d.o.o. Pasike 17, 21252 Tugare
Prezentacijski centar ELEONA Prezentacijski centar ELEONA na lokaciji Tugare u Poljicima nudi prezentacijske usluge za tematske susrete. Vjerski tematski sureti i druženja, organizirani za zainteresirane skupina. Ako vas kojim slučajem interesiraju pojednosti kontaktirajte nas putem e-maila: travel@ichtisonline.com
Uslužni mobitel: 0911565156 Telefon: +385 (21 ) 482 200 E mail: travel@ichtisonline.com