KORAK 1.

PRETRAŽITE I IZABERITE HODOČAŠĆA

Zahvaljujemo na zanimanju za naša hodočašća.

Predlažemo da, ukoliko ste se odlučili za nešto iz naše ponude hodočašća, obratite pozornost na datum do kojeg su otvorene rezervacije, cjenik i što jest, a što nije uključeno u odabrani paket aranžman. Predlažemo da pažljivo pročitate odredbe Općih uvjeta o paketu aranžmanima koji su sastavni dio svakog našeg aranžmana. Razmislite prije unosa, treba li Vam polica osiguranja od otkaza, za koju se odlučujete prilikom unošenja rezervacije na način da označite rubriku.

Provjerite valjanost putnih isprava potrebnih za putovanje te izvršite unos u rezervaciju kako za Vas tako i za sve putnike. U jednu rezervaciju možete unijeti maksimalno 6 putnika.

KORAK 2.

IZVRŠITE PREDBILJEŽBU

Kad ste se upoznali sa sadržajem i uvjetima, možete pristupite unosu podataka u rezervaciju – predbilježba. Pripremljene detalje valjanih putnih isprava unesite u rezervaciju kako za Vas, tako i za sve putnike.

Potrebni su Vam broj Vašeg mobitela, adresa, e-mail, datum rođenja, broj osobne isprave s kojom putujete i do kada vrijedi.

Odaberite oblik plaćanja koji želite (na IBAN, bankovnom (2 %) ili kreditnom karticom (5,5 %)). Potvrdite klikom privolu za korištenje Vaših podataka u svrhu rezervacije. Vaši podaci se automatizmom brišu nakon izvršene usluge od strane ICHTIS travel agencije.

KORAK 3.

PROVJERA PODATAKA

Prije tipke rezerviraj, provjerite još jednom sadržaj programa, uvjete prodaje za aranžmane, Opće uvijete o organizaciji aranžmana, zatim rubriku osiguranja i otkazi obzirom kako policu osiguranja od štete nastale otkazivanjem od strane putnika valja zaključiti u prvom koraku ili najkasnije unutar 3 dana od rezervacije. U rubrici OSIGURANJE I OTKAZIVANJE je pojašnjenje svih detalja ponude police osiguranja od otkaza i što ona uključuje.

KORAK 4.

PLAĆANJE

Vašom uplatom potvrđujete odbrane usluge.

Uplatom na poslovni IBAN Putničke mrežne agencije ICHTIS TRAVEL d.o.o. prema ponudi koja odmah stiže na Vaš i mail i sadrži; broj narudžbe, sve odabrane usluge, datum do kada trebate platiti prvi dio i datum do kada trebate zatvoriti plaćanja te uplatnicu s 2D kodom.
Ukoliko ste odabrali kartično plaćanje (VISA, MASTER, MAESTRO) odmah se otvara sučelje na kojem možete izvršiti uplatu bankovnom karticom uz napomenu da za sva  kartična plaćanja iznos se uvećava za bankovne troškove u visini 2 %. Primamo samo bankovne kartice VISA i MAESTRO.
Nije moguće usluge plaćati gotovinom.

KORAK 5.

POTVRDA

Sve podatke koje ste unijeli u realnom vremenu prima odjel Prihvat i obrada rezervacije,  dakle s Vaše strane nije potrebno ništa dalje slati (potvrde o plaćanju i sl.). Kad Vaša uplata bude evidentirana na našem poslovnom računu i povezana s Vašom rezervacijom ICHTIS Vam šalje:

  • obavijest o aktivaciji rezervacije ( SMS, e mail )
  • račun za predujam za Vaš uplaćeni iznos ( e mail )

U slučaju da niste unutar navedenog roka izvršili uplatu rezervacija se automatizmom briše o čemu ćete dobiti obavijest (SMS, e mail). Nadalje za sve u svezi rezervacije, plaćanja, obavijesti naš odjel Prihvata i obrade rezervacija će Vas kontaktirati, a sve Vaše dalje upite i promjene molimo da šaljete isključivo pisanim putem na travel@ichtisonline.com.

KORAK 6.

VAŽNE UPUTE

VAŽNA UPUTA KOD PRODAJE NA DALJINU – ONLINE

Nakon izvršene uplate još uvijek imate vremena promijeniti mišljenje i povući svoju rezervaciju. Sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača i Općih uvjeta kod prodaje na daljinu (online), pisanim putem možete zatražiti jednostrani raskid Ugovora u roku od 14 dana nakon prve uplate – bez pojašnjenja i uz potpuni povrat sredstava u roku od 24 sata. Nakon 14 dana od uplate predmetni Ugovor proizvodi pravne učinke i obvezujući je za putnika i za odgovornog Organizatora. (Uputa: obrazac za jednostrani raskid dostavljen je prethodnom koraku i nalazi se u privitku Vaše narudžbe)

Zahvaljujemo na zanimanju za ICHTIS programe.

ICHTIS TRAVEL TEAM