Split, 11.1.2022.

OBAVIJEST O USLUGAMA ICHTIS TRAVEL-a I

PLANIRANOM OTVARANJU ICHTIS DESTINACIJA OD TRAVNJA 2022  

 

Poštovani putnici,

Zahvaljujemo na Vašem zanimanju za naše programe. Veselimo se novim vijestima o otvaranju granica zemalja za sve posjetitelje i to bez ograničenja. Dakle za cijepljene i necijepljene. Tako da  Izrael naša dugogodišnja destinacija od 1.3.2022. je otvorena i uz 23.4.2022. planiramo i posjete 16.6.22, zatim 5.11.2022 i naravno naš tradicionalni Božić u Betlehemu s fra Antom Vučkovićem …  Druge države kao npr. zemlje Beneluxa, Slovenija, Poljska, Francuska … i su donjeli iste odluke, a imamo naznake kako će tijekom ožujka isto učiniti i ostale članice EU.  

Stoga veselimo se planiranom otvaranje Ichtis destinacija i reaktivaciju svih usluga od 1.4.2022. 

Sastavni dio naših zadaća za vrijeme pandemije je usklađivanje usluga s novim propisima i određivanje sigurnosti polaska za svako putovanje. Kako svijedočimo skratio se rok predbilježbe i potvrde polaska na  otprilike 60 – 40  dana prije planiranog datuma polaska. Stoga smo i uskladili načine predbilježbe i plaćanja koje vrijede za ovo razdoblje pandemije do opoziva. 

USKLAĐENA AKTIVACIJA REZERVACIJA I PLAĆANJE U DVA KORAKA 

Uplate i rezeravcije su  usklađena na način da putnik ukoliko se odluči odabrati nešto iz naše ponude na stranicama www.ichtisonline.com potvrdi svoj polazak samo sa dvije uplate.

Prva u iznosu od 20 % od vrijednosti aranžmana u roku od 3 dana od rezeravcije i druge uplate od preostalih 80 % otprilike 20 dana prije putovanja. 

Prva uplata nam osigurava točan uvid o broju sudionika koji sigurno planiraju svoj polazak i omogućuje nam daljnju organizaciju. Preostali dio od 80 % putnici plaćaju nakon obavijesti o relazaciji i pozivu na plaćanje s određenim datumom do kada vrijedi platiti preostali iznos kako bi podmirili sve troškove rezervacija smještaja, prijevoza itd…  Uobičajeno vrijeme je 60 – 40 dana prije planiranog putovanja ovisno o kojoj se vrsti prijevoza radi ( npr. zrakoplov 60 dana, a autobus 40 dana ). Naravno odlučujuće je stanje s pandemijom i mogućnostima realizacije te usklada o promijenama u režima s covid potvrdama, pandemijom itd. 

U slučaju nerealizacije usljed nedovoljno predbilježenih ili nemogućnosti realizacije usljed pandemije iznos od 20 % se vraća u cijelosti, osim ako u ponudi prodaje nije drukčije naznačeno, a u ostalim slučajevima sukladno Općim uvijetima o organizaciji aranžmana.

Plaćanje je moguće izvršiti bez naknada online,  beskontaktno i bez naknade bankovnim karticama VISA, MASTER , MESTRO. Nadalje možete izvršiti uplatu na naš poslovnim IBAN kod Erste banke prema ponudi ( dakle 2D, QR kodom ). Kod plaćanja pojedinih kreditnim karticama zaračunovamo troškove obrade kreditne kartice od 2-5 %. 

Hvala Vam na iskazanom povjerenju!

ICHTIS TRAVEL – FRONT DESK 

NOVI PROTOKOLI ZA SIGURNOST PUTNIKA  

Safe travels je svjetska oznaka sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu koju i putnička agencija ICHTIS primjenjuje za svoje usluge. Stoga se cijelokupna komunikacija ICHTIS TRAVEL agencije kao i dostava putne dokumentacije je prilagođena i odvija se posredstvom kanala daljinske komunikacije i pisanim putem ( e mail, Whatsapp ) kako je i obveza kod prodaje na daljinu. Putnicima se omogućuje jednostavan pristup ponudi u kojoj se primjenjuju protokoli za siguran boravak i zaštitu zdravlja. Više informacija na: www.safestayincroatia.hr