Zašto Ichtis?

Specijalizirana agencija za organizaciju tematskih putovanja tragom vjere i kulture, kršćanskih hodočašća, duhovnih i znanstvenih seminara.

Zašto smo s vama?

Vaše zadovoljstvo Ichtisovim programima, koji ne zahvaćaju samo duhovnu i teološku, već i povijesnu, kulturnu i geopolitičku dimenziju destinacija na koje odlazimo, presudno je za Ichtisov dugogodišnji konkurentni opstanak na tržištu.

Tko su naši putnici?

Ichtis su prepoznali i klijenti koji nemaju isključivo hodočasničke motive, već su otvoreni za jedan novi pogled na poznato. To poznato su, prije svega, biblijske zemlje te gradovi s bogatom crkvenom kulturno-povijesnom baštinom, među kojima su Rim, Beč, Milano, Torino, Krakow te mnogi drugi. Te se destinacije putnicima u Ichtisovim aranžmanima predstavljaju na osobit i nov način – potiče ih se na ambijentiranje u okružju i atmosferi u kojima su svoja remek-djela stvarali Michelangelo, Bramante, Giotto…, te tako postaju svjedoci nadahnuća koja su vodila te umjetnike i teškoća na koje su nailazili.

Kakvi su naši programi?

Svi Ichtisovi programi u svoju cijenu uključuju praktično sve usluge pa na destinacijama nema nikakvih dodatnih plaćanja. Hoteli u kojima se odsjeda su 3* superior, 4* i 5*. Ichtis se vodi mišlju kako je vrijeme odvojeno i posvećeno Bogu, osobnoj izgradnji i produbljenju iskustva, iznimno je dragocjeno razdoblje za pojedinca, te u skladu s time poduzima sve kako bi putnici i hodočasnici mogli ostati na taj cilj što više usredotočeni. Svi programi: tragom vjere i kulture, biblijska hodočašća, marijanska hodočašća, stopama svetaca i ostali nisu samo usklađeni s kulturnim i vjerskim sadržajima, već svaku skupinu prati uz obveznog vodiča i duhovno vodstvo. Svećenici, vodiči i pratitelji licencirani su u skladu s vrijedećim propisima u zemlji i inozemstvu, obrazovani u područjima teologije i povijesti-umjetnosti, govore nekoliko svjetskih jezika te su vrsni poznavatelji svjetske kulturne baštine uopće. Ichtisov uredima vlastitu radionicu programa. Svi programi su izrađeni prema zahtjevima klijenata i u skladu s njihovim potrebama unutar biskupija, župa i molitvenih skupina. Ichtis pritom primjenjuje najbolja sredstva suvremene svjetske tehnologije dostupne za lakšu komunikaciju i organizaciju putovovanja. Članovi smo strukovnih organizacija koja jamče razinu kvalitete usluga (UHPA).

Što nam je cilj prilikom izrade programa?

Ichtis su prepoznale organizatori svjetskih vjerskih i kulturnih događanja, zatim uprave svetišta, inozemne nadbiskupije kao jednu od najozbiljnijih agencija iz Hrvatske. Blagovremeno smo obaviješteni o jubilejima, događanjima i obljetnicama kako bismo ponudili aktualne i kvalitetne programe te time uzveličali slavlja, obljetnice i susrete koje objedinjuju kulturu i vjeru. Cilj nam je valjano predstavaljanje kulturne, tradicijske, vjerničke i duhovne baštine. Specijalnost organizacija velikih događanja kao što su nacionalana, biskupijska okupljanja, zatim proglašenja svetaca i blaženika, i druga slična događanja u zemlji i inozemstvu. Ichtisovo opredjeljenje „samo hodočašća“ nije isključivost, već upravo suprotno – to je uključivanje dodatnih sadržaja u postojeće programe. Ono je pogled na sve što nam je već poznato, ali s drugog motrišta. To iziskuje adekvatnu profesionalnu i duhovnu formaciju koja zahtijeva stalnu izobrazbu i rad na sebi, što je razlogom takve uske specijalizacije.
DOBRODOŠLI NA NEKI OD NAŠIH PROGRAMA! VAŠ ICHTIS TRAVEL