1.dan

Split - Ancona

Okupljanje na dogovorenom mjestu 2 sata prije polaska broda. Ukrcaj u autobus, te na trajekt u trajektnu luku, preuzimanje ukrcajnih karata, pogranične formalnosti, sljedi ukrcaj na broj Jadrolinije " Marko Polo " iz Splita za Italiju - luku Ancona s polaskom u 19:45 sati. Noćenje na brodu. Smještaj - avio sjedala uz mogućnost nadoplate ležaja u kabini, ovisno o tipu i raspoloživosti kabine. (NB)
2.dan

Ancona - Rim / 320 km

Topli napitak, kroasan i sok na brodu od 07:00 sati. Iskrcaj s broda u Anconi u 8.00 h. Pogranične formalnosti i nastavak putovanja prema Rimu uz zaustavljanja za osvježenje. Po dolasku, posjet jednoj od četiri patrijahalne bazilike Sveti Pavao izvan zidina. Razgled. Smještaj u hotelu. Večera. Noćenje. (O,V,N)
3.dan

Rim

Doručak. Obilazak antičkog Rima Koloseum, Rimski Forum, Piazza Venezia, Slobodno za osvijezenje. Fontana di Trevi, Piazza Navona ... Slobodno za setnju. Ukrcaj u autobus i odlazak prema hotelu. Večera. Noćenje. (D,LP, V,N)
4.dan

Rim - Vatikan

Doručak. Odlazak u Vatikan na audijenciju s papom Franjom. Slobodno za osvježenje i kupnju suvenira. Posjet Bazilici sv. Petrai obilazak groba apostola Petra i pogled na temelje nekadašnje Konstantinove bazilike, slijedi grob sv. Ivana Pavla II i sv. Misa. Ukrcaj u autobus i povratak prema hotelu. Večera. Noćenje. (D,LP, V,N)
5.dan

Rim

Doručak. Danas obilazimo preostale patrijahalne Rimske bazilke, Lateransku s krstionicom sv. Venancija s močima salonitanskih mučenika. Slijedi Sveta Marija Velika s čudotvornom ikonom. Slobodno za kupnju suvenira, ukrcaj u autobus. Voznja prema hotelu. Večera. Nocenje. (D,LP, V,N)
7.dan

Rim - Loreto - Ancona 320 km

Ukrcaj u autobus i povratak prema Anconi uz zaustavljanje za osvježenje i posjet Svetištu sv. Obitelji u Loretu. Ukrcaj na trajekt " Marko Polo " Jadrolinije. Smještaj na avio sjedalima ili uz nadoplatu u kabinama. Noćenje na brodu i plovidba prema Splitu. (D,LP, V,N)
8.dan

Split

Dolazak u Split u ranim jutarnjim satima. Iskrcaj u 07:00 sati nakon pograničnih formalnosti. Iskrcaj prtljage i završetak usluge.
Cijena uključuje
2 noćenja na brodu prijevoz trajektom na relaciji Split - Ancona - Split s uključenim BP* (228 kn) i uključenim avio sjedalima
4 noćenja na bazi polupansiona ( doručak i večera ) u dvokrevetnim sobama u hotelu s 3* u Rimu
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu, cestarinama, parkingom
ulaze za autobuse u gradove prema programu: Rim 2 dana i ulaz u garažu Gianicolo ukrcaj / iskrcaj - 4 dana
razglede gradova i navedenih znamenitosti prema programu s licenciranim vodičem
organizirane posjete svetištima i crkvama, organizaciju sv. mise, audijencija u Vatikanu s papom Franjom
boravišna pristojba u Rimu 3,50 € po osobi i danu
lunch paketi ( 4 € ) x 4 dana
ispunjavanje obveznih obrazaca za ulaz u Italiju EUPLF
organizaciju putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
Cijena isključuje
doplata za putovanje za osobe koje nisu štićenici i 1 pratnja - 500,00 kn
*TR - Tečajne razlike prema specifikaciji u važnim napomenama
doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit u agenciji - 920 kn)
doplatu za ležaj u dvokrevetnoj unutarnjoj kabini u visni 394 kn za oba smjera ( na upit agenciji, cijena ovisno o tipu i raspoloživosti kabine)
doplatu za ležaj u dvokrevetnoj unutarnjoj kabini u visini 310 za oba smjera po osobi (na upit agenciji, cijena ovisno o tipu i raspoloživosti kabine)
ulaznice (kupola sv. Petra 5-7 €, Katakombe sv. Kalista 8 €, Vatikanski muzeji 17 €)
audio sistemi za slušanje programa
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu / brzi antigeni covid testovi,
Važne napomene
COVID 19 upute - ukoliko je putnik cijepljen ili je prebolio COVID, obvezno je ponjeti COVID putovnicu
COVID 19 upute - ukoliko osoba nije cijepljena obvezan je brzi antigeni test ( koji vrijedi 48 sati ) na ulasku i izlasku u HR ( 2 x 60 kn )
* BP - Brodske pristojbe su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
* TR - Tečajne razlike aranžmana - tečaj aranžmana je izražen u trenutku objave programa u odnosu na trenutnu vrijednost $ / €, a eventualne tečajne razlike se usklađuju i evidentiraju na završnom računu
* FS - Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja broda
valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja, a osobne iskaznice najmanje 3 mjeseca
SPECIFIKACIJA USLUGA: D - doručak, O - okrijepa, R - ručak, V - večera, N - noćenje, NB - noćenje na brodu LP/ lunch paket

Izražena cijena paket aranžmana sponzorirana je od svih dobavljača na ovom putovanju i dio sredstava je dodatno prikupljen kako bi se osigurali troškove štićenika i pratnje od 1 osobe. Ljubazno Vas molimo da sve Vaše donacije kao i uplate za Vaše putovanje u Rim doznačite isključivo na niže navedenu adresu i IBAN Udruge za autizam Split. Hvala ! 

UDRUGA ZA AUTIZAM-SPLIT

Split, Vukovarska 15, OIB:29492135712, REG.BR. 17000153

IBAN: HR2524070001100569945 OTP BANKA

INFORMACIJE : 

Tel/mob: 021 345855/ 091 1111 304, 091 5478469

e-mail: udruga.za.autizam.split@gmail.com

www: www.autizam-st.hr

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.