1.dan

Split - Ancona

Sastanak na dogovorenom mjestu. Ukrcaj na brod za Anconu. Smještaj na aviosjedalima ili u kabinama za one koji su izvršili nadoplatu u agenciji za kabinu. Sveta Misa u kapeli broda. Noćenje na brodu. (NB)
2.dan

Ancona – La Verna

Doručak na brodu. Iskrcaj u trajektnoj luci Ancona, pogranične fomalonosti i nastavak puta auto cestom u smjeru La Verne. Na putu do La Verne zaustavaljanje za okrijepu i zatim po dolasku na La Vernu smještaj u hotel i okupljanje na zajednički program i razgled svetišta mjesta gdje je sv. Franjo dobio rane u mističnom susretu s Kristom. Slijedi Posjet "Sacro Speco'' - špilji Franjine molitve i križnom putu iz 14. st. u posljepodnevnim satima Križni put sa franjevcima. Gospina bazilika, kapela Rana, kapela ukazanja ... Večera. Noćenje. (D,V,N )
3.dan

La Verna – Asiz

Doručak. Nastavak prema Asizu udaljnom cca. 120 km. Spuštanje do Santa Maria degli Angeli, Porziunkule. Posjet crkvi sv. Damiana sa znamenitim raspelom. Razgled grada: bazilika sv. Franje, kripta i grob sv. Franje, muzej, Gornja crkva sa znamenitim freskama Giotta, Donja crkva, bazilika sv. Klare, kripta i muzej sv. Klare. Sv. Misa. Večera i noćenje. (D, V, N)
4.dan

Asiz – Greccio – Fonte Colombo - Asiz

Doručak. Nakon doručka nastavak prema „dolini Svetaca“ u podnožju triju sv. Planina: Fonte Colombo, Poggio Bustone i La Foresta, gdje se nalazi Greccio - grad u kojem su 24.12.1223. napravljene prve božićne jasle, noć bdijenja sv. Franje u radosnom iščekivanju novog Betlehema u špilji redovničkog samostana. Razgled. Nastavak prema svetištu Fonte Colombo uz zaustavljanje za osvježenje. Mjesto gdje je sv. Franjo proveo četrdeset dana u molitvi, primivši nadahnuće o utemeljenju reda Male braće. Povratak u Asiz. Večera. Noćenje. (D,V,N)
5.dan

Asiz – Loreto - Ancona

Doručak. Nastavak hodočašća prema Loretu, po dolasku razgled loretskog svetišta i posjet bazilike gdje se čuva uspomena na Nazaretsku sv. Obitelj. Obilazak i razgled te slobodno za okrijepu i dalje prema luci Ancona. Ukrcaj na brod. Smještaj. Noćenje (D,NB)
6.dan

Ancona - Split

Po dolasku u Split ( u 7.00 h ujutro) iskcaj u trajektnoj luci.
Cijena uključuje
prijevoz trajektom na relaciji Ancona – Split – Ancona s uključenim brodskim pristojbama (228 kn) i uključenim aviosjedalima
3 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama u hotelu s 3*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
ulaze u navedene gradove
razglede gradova prema programu
vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizacija sv. misa
organizacija putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
Cijena isključuje
doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit u agenciji – 675 kn)
doplatu za ležaj u kabini (cijena ovisno o tipu i raspoloživosti kabine, na upit agenciji)
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
ručkove, ulaznice
Važne napomene
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
*FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
brodske pristojbe su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja leta
valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja
PREPORUČUJEMO! Putno zdravsteveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza putovanja (100 kn - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije!)

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.