1.dan

Split - Mariazell - Beč

Polazak autobusom s dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima. Vožnja prema slovensko-austrijskoj granici u smjeru Mariazella. Sv. misa. Posjet marijanskom svetištu kojeg su posjetili sv. papa Ivan Pavao II. 1983. i Benedikt XVI. 2007. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje. (V, N)
2.dan

Beč - Częstochowa

Doručak. Beč, panoramski razgled grada: Ring, Urania, Opera, Parlament, Gradska vijećnica. Razgled katedrale sv. Stjepana (sv. misa). Nastavak prema austrijsko-češkoj granici sa zaustavljanjima za osvježenje. Vožnja kroz Češku do Poljske u pravcu Częstochowe. Smještaj u hotel. Večera i noćenje. (D, V, N)
3.dan

Częstochowa

Doručak. Odlazak do najvažnijeg kršćanskog poljskog svetišta Jasna Gora s čudotvornim likom Crne Bogorodice. Samostanski kompleks površine 5 hektara nalazi se na brdašcu u središtu grada. Boravak u svetištu, razgled čudotvornog lika Gospe Jasnogorske. Sv. misa, klanjanje, križni put. Razgled relikvijara i darova što su ih poljski plemići, državnici i pape darovali Gospi u zahvalu za njen zagovor. Večera i noćenje. (D,V,N)
4.dan

Auschwitz - Wadowice - Kalwaria Zebrzydowska - Krakow

Doručak. Nastavak putovanja i posjet koncentracijskog logora Auschwitz i mogućnost razgleda s lokalnim vodičem. Odlazak do Wadowica, rodnog mjesta sv. pape Ivana Pavla II. Sv. misa. Obilazak mjesne crkve u kojoj je kršten i (po želji) rodne kuće u neposrednoj blizini. Vožnja kroz Lanckoronu, selo s prelijepim drvenim kućama, do Kalwarije Zebrzydowske u podnožju planine Zar. Posjet bogatoj baroknoj crkvi s mnoštvom ukrasa i srebrnim kipom Bogorodice donesenim iz Loreta. Odlazak u Krakow. Smještaj u hotel. Večera i noćenje. (D,V,N)
5.dan

Krakow - Wieliczka - Krakow

Doručak. Krakow: razgled glavnog grada Malopoljske i nekadašnjeg glavnog grada Poljske: dvorac Wavel, Franjevačka crkva, Stari Grad i Glavni trg. Posjet gotičkoj crkvi Naše Gospe (sv. misa). Obilazak prelijepog zdanja suknara i kapele Božanskog Milosrđa – blažene svete Faustine Kowalske. U popodnevnim satima posjet obližnjim rudnicima soli Wieliczka i obilazak podzemne katedrale od soli. Povratak u hotel. Večera i noćenje. (D,V,N)
6.dan

Krakow - Budimpešta

Doručak. Sv. misa u kapeli Božanskog Milosrđa. Odlazak autobusom u smjeru Budimpešte. Vožnja kroz lovačko područje u blizini Visokih Tatri i Banske Bistryce, te dolazak u Budimpeštu u večernjim satima. Smještaj u hotel. Večera i noćenje. (D,V,N)
7.dan

Budimpešta – Split

Doručak. Razgled Budimpešte: citadela i kraljevska palača na budimskoj strani, most Eržebet, crkva sv. Stjepana (sv. misa), Trg heroja, Matijaševa crkva i Budim. Slobodno vrijeme u središtu grada. Poslijepodne polazak autobusom u smjeru Hrvatske. Zaustavljanje u Csárdi, zajedničko blagovanje, te nastavak prema Hrvatskoj. (D,R)
Cijena uključuje
7 dana/6 noćenja s doručkom i večerom u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelu s 3*/4*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
razglede s lokalnim vodičima prema programu
vodiča/pratitelja
audio sisteme
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizaciju sv. misa
organizaciju putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
dodatni ručak sa specijalitetima mađarske Csárde
paket ulaznica za razglede muzeja s obveznim vodičem (Auschwitz, Wieliczka, Muzej rodna kuća Ivana Pavla II)
VRIJEDNOST VIŠE! Putno zdravstveno osiguranje
Cijena isključuje
*TR - Tečajne razlike aranžmana
doplatu za jednokrevetnu sobu (1290 kn)
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
PREPORUČUJEMO! OSIGURANJE OD RIZIKA OTKAZA PUTOVANJA (90 kn) - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan uplate depozita ili najkasnije 72 sata (3 dana) od uplate depozita!
Važne napomene
*FS - Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
*TR - Tečajne razlike aranžmana - tečaj aranžmana izražen u trenutku objave programa u odnosu na trenutnu vrijednost $ / €, a eventualne tečajne razlike se usklađuju i evidentiraju na završnom računu
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove nastale uslijed kašnjenja prijevoznika
Valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja, a osobne iskaznice najmanje 3 mjeseca