1.dan

Zagreb - Tel Aviv - Nazaret

Okupljanje u zračnoj luci Franjo Tuđman, Zagreb u dogovoreno vrijeme. Predaja prtljage, preuzimanje ukrcajne karte u zračnoj luci. Polijetanje zrakoplova preko Beča do Tel Aviva, a po slijetanju u zračnu luku Ben Gurion u Tel Avivu, preuzimanje prtljage i ukrcaj u autobus. Po dolasku vožnja do Nazareta. Nastavak prema hotelu. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje. (V,N)
2.dan

Nazaret - Kana - Tabor

Doručak. Nazaret (sv. misa), bazilika Navještenja, crkva Sv. Josipa, Gospin Izvor. Slobodno za ručak i nastavak kroz Kanu, te na brdo Tabor. Također će biti upriličen program vitezova SGJ, posjete dječjem vrtiću u Jafi. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje. (D,V,N)
3.dan

Genezaretsko jezero - Betlehem

Doručak. Ukrcaj u autobus s prtljagom i odlazak na Genezaretsko jezero: Tabgha (svetište Umnažanja kruhova), Kafarnaum (Petrovo prvenstvo) i sv. misa, Brdo blaženstava. Vrijeme za ručak, mogućnost kušanja „ribe sv. Petra“ s prilozima u restoranu na obali. Vožnja brodom po Genezaretskom jezeru. Odlazak prema Betlehemu. Put u Judeju dolinom rijeke Jordan. Smještaj u hotel. Večera i noćenje. (D,V,N)
4.dan

Pastirska Polja - Ein Karem

Doručak. Betlehem: bazilika i špilja Isusova rođenja (sv. misa), crkva sv. Katarine, špilja sv. Jeronima. Odlazak do Pastirskog polja. Špilja Mlijeka. Slobodno za osvježenje. Slijedi odlazak u Ein Karem: crkva Marijinog pohođenja, crkva sv. Ivana Krstitelja. Večera i noćenje. (D,V,N)
5.dan

Jeruzalem - Maslinska gora - Židovska četvrt

Doručak. Maslinska gora: mjesto Isusova uzašašća, crkva Očenaša (Pater noster), kapela Gospodin je plakao, crkva Gospina groba, Getsemanski vrt (sv. misa) i bazilika Isusove agonije. Osvježenje i zatim slijedi Jeruzalem: Židovska četvrt i Zid plača, Stjepanova vrata, crkva sv. Ane i Ribnjak s pet trijemova, kapela Bičevanja, kapela Osude, križni put ulicama Jeruzalema do bazilike sv. Groba. Razgled bazilike. Slijedi povratak u hotel. Večera i noćenje. (D,V,N)
6.dan

Jeruzalem - Sion

Doručak. Svečani ulazak vitezova Svetoga groba u baziliku Svetoga groba i sv. misa. Vrijeme za osobnu molitvu, pobožnost i kupnju suvenira. Slobodno za ručak. Poslijepodne - Kršćanski Sion: crkva Gospina usnuća, dvorana Posljednje večere. Povratak u hotel. Večera i noćenje. (D,V,N)
7.dan

Judejska pustinja - Mrtvo more

Doručak. Vožnja prema Mrtvom moru: Judejska pustinja (sv. misa) i Mrtvo more (kupanje po želji), te usput posjet Kumranu (Mrtvo morski spisi). Posjet Betaniji, te povratak pustinjom do Betlehema. Slobodno vrijeme za osobnu molitvu i kupovinu suvenira. Povratak u hotel. Oproštajna večera i noćenje. (D,V,N)
8.dan

Betlehem -Tel Aviv - Zagreb

Doručak. Ukrcaj s prtljagom u autobus. Odlazak u zračnu luku u Tel Avivu. Predaja prtljage i polijetanje za Hrvatsku, Zagreb. (D)
Cijena uključuje
povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Zagreb - Tel Aviv - Zagreb sa zrakoplovnim pristojbama i TSC
7 noćenja / 8 dana na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelima 3/4* prema programu
prijevoze autobusima visoke turističke kategorije s klima-uređajem
asistenciju u zračnim lukama
sve izlete prema programu s ulaznicama za sve navedene posjete
vožnja taksijem na Tabor, te vožnja brodom po Genezaretskom jezeru
napojnice hotelima i vozačima koje su obvezne u Izraelu i Palestini
organizirane obilaske svetišta i crkava, organizacije sv. misa, dodjelu certifikata o hodočašću
organizaciju putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opći uvjeti i PDV
VRIJEDNOST VIŠE! Putno zdravstveno osiguranje
Cijena isključuje
doplata za jednokrevetnu sobu (1890 kn)
ručkove
osiguranje od otkaza putovanja (200 kn - doplatu za osiguranje moguće je izvršiti isključivo na dan aktivacije rezervacije!)
Važne napomene
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
zrakoplovne pristojbe su promjenjive i uskladit će se na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirati u Vašem završnom računu
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja zrakoplova
putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci NAKON datuma putovanja!
obavijest o točnim vremenima polaska i ostalim detaljima o smještaju kao i korisne upute prispjet će na Vašu adresu do 20 dana prije polaska na hodočašće

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovu rezervaciju mogu napisati recenziju.