1.dan

Pelješac - Split - Ancona

Sastanak na dogovorenom mjestu. Vožnja autobusom do trajektne luke. Ukrcaj na brod za Anconu u 19.45 sati. Smještaj na aviosjedalima ili u kabinama za one koji su izvršili nadoplatu za kabinu u agenciji. Noćenje na brodu. (NB)
2.dan

Ancona - Cascia

Iskrcaj s broda i vožnja prema Cascii - svetištu sv. Rite, svetice nemogućeg. Njen put kćeri, supruge, majke, redovnice i žene dijaloga koja potpuno povjerenje stavlja u Boga osluškujući potrebe svoje obitelji, primjer je svima. Posjet svetištu i samostanu gdje je živjela i dobila stigme, te ružičnjaku i bazilici gdje se čuva njeno neraspadnuto tijelo. Euharistijsko čudo, sv. misa. Smještaj u hotel, večera i noćenje. (V,N)
3.dan

San Giovanni Rotondo

Doručak. Obilazak svetišta sv. Padre Pia u San Giovanni Rotondu i svih mjesta povezanih sa njegovom službom u tom malom gradu na jugu Italije. Po dolasku, razgled svetišta Padre Pia i križni put. Muzej s njegovim osobnim stvarima, crkva u kojoj je slavio sv. mise i kripta s tijelom oslikana prekrasnim mozaicima p. Marka Ivana Rupnika. Sv. misa. Slobodno za molitvu i kupnju nabožnih predmeta. Večera i noćenje. (D,V,N)
4.dan

San Giovanni Rotondo - Foggia - SGR

Doručak. Sv. misa i slobodno za šetnju po malom gradu iz antičkih vremena. Nastavak prema Foggi - glasovitom svetištu juga, Gospe Okrunjene. Razgled, upoznavanje s poviješću Gospinih ukazanja i svetišta. Slobodno vrijeme za šetnju, suvenire i molitvu. Povratak u hotel, večera i noćenje. (D,V,N)
5.dan

SGR - Monte Sant' Angelo - Bitetto - Bari

Doručak. Posjet svetištu sv. Mihovila. Svetište / špilja - jedina na zemlji koju nije posvetio čovjek, već arkanđeo Mihael još u 4. st. Razgled crkve svetog Mihaela Arkanđela, smještene na vrhu brda Gargano koje gleda na Manfredonijski zaljev. Sv. misa. Nastavak prema Bitettu, gdje se u malom franjevačkom samostanu čuva neraspadnuto tijelo bl. Jakova Zadranina. Po dolasku, razgled relikvija i etnološke zbirke. Slijedi posjet crkvi sv. Nikole u Bariju i relikvijama glasovitog biskupa iz Mire. Razgled svetišta, slobodno za osvježenje i molitvu. Odlazak u luku Bari, ukrcaj na brod za Dubrovnik s polaskom u 21 sat. Noćenje. (D,NB)
6.dan

Dubrovnik - Pelješac - Split

Po dolasku u Dubrovnik iskrcaj i vožnja autobusom autocestom uz zaustavljanja za osvježenja.
Cijena uključuje
prijevoz autobusom na relaciji Viganj (Pelješac) - Split i Dubrovnik - Viganj (Pelješac) - Split
prijevoz trajektom na relaciji Split - Ancona i Bari - Dubrovnik s uključenim brodskim pristojbama u iznosu od 266 kn i uključenim aviosjedalima
3 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelima 3*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
putne karte za lokalni autobus u San Giovanni Rotondu
razgledi gradova prema programu, uz lokalnog vodiča gdje je to potrebno
vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizaciju sv. misa
organizaciju putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
Cijena isključuje
doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit u agenciji - 500 kn)
doplatu za ležaj u kabini (na upit u agenciji, cijena za oba smjera ovisno o tipu i raspoloživosti kabine 220 - 500 kn)
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
ručkove, ulaznice
Važne napomene
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
*FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
brodske pristojbe su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja broda
valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja, a osobne iskaznice najmanje 3
PREPORUČUJEMO! Osiguranje od rizika otkaza putovanja (70 kn) i putno zdravstveno osiguranje (31 kn) - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije!
SPECIFIKACIJA USLUGA: D - doručak, V - večera, N - noćenje, NB - noćenje na brodu

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.