1.dan

Split - Dubrovnik - Bari

Sastanak na dogovorenom mjestu. Vožnja autobusom do Dubrovnika. Ukrcaj na brod za Bari. Smještaj na aviosjedalima ili u kabinama za one koji su izvršili nadoplatu u agenciji za kabinu. Sveta Misa u kapeli broda. Noćenje na brodu. (NB)
2.dan

Bari - Bitetto - Foggia - Monte Gargano

Iskrcaj s broda. Nastavak prema Bitettu, gdje se u malom franjevačkom samostanu čuva neraspadnuto tijelo bl. Jakova Zadranina. Po dolasku, razgled relikvija i etnološke zbirke. Sv. misa. Slijedi posjet crkvi sv. Nikole u Bariju i relikvijama glasovitog biskupa iz Mire. Razgled svetišta, slobodno za osvježenje. Nastavak prema Foggi - glasovitom svetištu juga, Gospe Okrunjene. Posjet svetištu. Slobodno za molitvu. Nastavak prema Monte Garganu u poslijepodnevnim satima uz razmatranje i molitvu. Večera. Noćenje. (D,V,N)
3.dan

Monte Gargano

Doručak. Posjet svetištu sv. Mihovila. Svetište / špilja - jedina na zemlji koju nije posvetio čovjek, već arkanđeo Mihael još u 4. st. Razgled crkve svetog Mihaela Arkanđela, smještene na vrhu brda parka Gargano koji gleda na Manfredonijski zaljev. Nastavak prema San Giovanni Rotondu. Po dolasku, razgled svetišta Padre Pia i križni put. Muzej s njegovim osobnim stvarima, crkva u kojoj je slavio sv. Mise i kripta s tijelom oslikana prekrasnim mozaicima p. Marka Ivana Rupnika. Sv. Misa. Večera. Noćenje. (D,V,N)
4.dan

Monte Gargano - Lanciano - Ancona - Split

Doručak. Raniji odlazak prema Lancianu, svetištu koja čuva uspomenu na prvo Euharistijsko čudo koje se prema predaji odigralo 700. godine, a nakon što je svećenik izgovorio riječi Posvećenja, hostija se iznenada pretvorila u komad mesa, a vino u pravu krv. Danas se komadići mesa i krvi čuvaju u staklenom relikvijatu svetišta. Posjet svetištu i samostanu. Odlazak prema Anconi. Ukrcaj na brod. Noćenje. (D,NB)
5.dan

Ancona - Split

Dolazak u luku Split u jutarnjim satima.
Cijena uključuje
prijevoz trajektom na relaciji Dubrovnik - Bari i Ancona - Split s uključenim brodskim pristojbama (266 kn) i uključenim aviosjedalima
2 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama u hotelu s 3*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
putne karte za lokalni autobus u San Giovanni Rotondu
ulaze u navedene gradove
razglede gradova prema programu
vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizacija sv. Misa
organizaciju putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
VRIJEDNOST VIŠE! Putno zdravstveno osiguranje (www.wiener.hr/putno osiguranje-1.aspx)
Cijena isključuje
doplatu za ležaj u kabini (cijena ovisno o tipu i raspoloživosti kabine, na upit agenciji)
doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit u agenciji)
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
ručkove, ulaznice
Važne napomene
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
brodske pristojbe su promjenjive i uskladit će se na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirati u Vašem završnom računu
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja broda
PREPORUČUJEMO! Osiguranje od rizika otkaza putovanja (55 kn - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši na dan aktivacije rezervacije!)

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.