1.dan

Istanbul

Okupljanje na dogovorenom mjestu. Odlazak u pravcu zračne luke. Predaja prtljage i polijetanje za Istanbul. Po dolasku u Istanbul – grad osnovan prije 3 300 godina, prostire se na dva kontinenta (Europu i Aziju) razdvojena tjesnacem Bosporom. Bizantska i osmanska blaga: hipodrom – mjesto na kojem su se u rimskom razdoblju održavale utrke kola, Aja Sofia, Plava džamija – 17. st., poznata po šest minareta i interijerom popločanim plavim pločicama. Vožnja brodom Bosporskim tjesnacem. Odlazak u hotel. Večera. Noćenje. (V, N)
2.dan

Çanakkale - Pergam

Doručak. Odlazak u pravcu grada Çanakkalea na području povijesne provincije Troade i mjesta vezanog za sv. Pavla i njegovo 2. putovanje – Pavao vidi čovjeka koji ga poziva u Makedoniju. Razgledi povijesnih lokacija uz čitanje i tumačenje tekstova Svetog Pisma. Odlazak prema glasovitoj prijestolnici Pergamu. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje. (D,V,N)
3.dan

Pergam - Pamukkale

Doručak. Nakon posjete Pergama vožnja prema južnom dijelu nekadašnje rimske provincije Galacije glasovitom po ljekovitim toplim izvorima. Pavao i Barnaba borave tu cijelu zimu i daju osvrt na izraelsku povijest. Smještaj u hotel Pamukkale ili Palaču od pamuka, kupalište s termalnim vodama u kojima se možete kupati po dolasku u hotel. Večera. Noćenje. (D,V,N)
4.dan

Laodiceja - Hierapolis - Milet - Kuşadasi

Doručak. Odlazak prema Laodiceji i Hierapolisu te posjet Miletu – mjesto gdje je sv. Pavao predvidio svoju smrt. Nastavak prema Kuşadasiju. Smještaj u hotel i noćenje na obali Egejskog mora. Večera. Noćenje. (D,V,N)
5.dan

Efez - Izmir

Doručak. Odlazak u pravcu Gospina svetišta u Efezu, sv. Misa i razgled svetišta. Odlazak prema arheološkim iskopinama grada – luke Efez: Celsiusovu knjižnicu, Hadrianov hram i grčko-rimski amfiteatar u kojem je Pavao održao govor. Ujedno ćemo posjetiti Baziliku Sv. Ivana i vidjeti tek ostatke Artemidinog hrama. Vožnja prema Izmiru. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje. (D,V,N)
6.dan

Izmir

Doručak. Razgled Izmira, biblijske Smyrne, značajne luke u mjestu mučeništva prvog biskupa Smyrne, sv. Polikarpa. Grad sa snažnom kršćanskom zajednicom koja je već tada poznata i sv. Ignaciju Antiohijskom, glasovitom biskupu koji odlazi na mučeništvo u Rim. Sv. Misa u crkvi sv. Polikarpa i posjet antičkoj agori svjedoku mučeništva sv. Polikarapa. Slobodno za šetnju obalom Egejskom mora, kupnju suvenira. Večera. Noćenje. (D,V,N)
7.dan

HR

Doručak. Odlazak u katedralu sv. Ivana Evanđeliste na sv. Misu. Odlazak u zračnu luku, predaja prtljage i preuzimanje ukrcajne karte. Polijetanje prema Hrvatskoj. (D)
Cijena uključuje
povratnu zrakoplovnu kartu s pripadajućim obveznim doplatama zrakoplovnih pristojbi
7 dana/6 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelima 4*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije prema programu
ulaznice za izlete prema programu
vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizaciju sv. Misa
organizaciju putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu i PDV
Opće uvjete
VRIJEDNOST VIŠE! Putno zdravstveno osiguranje (www.wiener.hr/putno osiguranje-1.aspx)
Cijena isključuje
doplata za jednokrevetnu sobu (1 350kn), raspoloživost na upit
ručkovi
izleti koji nisu navedeni u programu
OBVEZNA DOPLATA! izrada vize (179 kn)
Važne napomene
TSC *FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
zrakoplovne pristojbe su promjenjive i biti će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na Vašem završnom računu
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove nastale uslijed kašnjenja zrakoplova
predbilježbe do 1. 2. 2019. godine
NAPOMENA! VIZU možete izraditi samostalno putem web stranice www.evisa.gov.tr . Online uslugu možete platiti kreditnom/debitnom karticom ili naručiti posredstvom putničke agencije u tom slučaju molimo navedite u napomeni prilikom predbilježbe
PREPORUČUJEMO! Osiguranje od rizika otkaza putovanja (100kn - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije!)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovu rezervaciju mogu napisati recenziju.