1.dan

Split - Dublin

Okupljanje u zračnoj luci Split na ranojutarnji let za Dublin. Dolazak u Dublin u prijepodnevnim satima, preuzimanje prtljage i ukrcaj u autobus. Odlazak u karmelskI samostan u glasoviti Griffton Street. Započinjemo nedjeljnom sv. Misom, a zatim slijedi slobodno vrijeme za osvježenje. Nastavak obilaska uz panoramski razgled, Merrion St., St. Stephan's Green. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje. (V,N)
2.dan

Dublin

Nakon pravog irskog doručka, slijedi razgled Dublina: katedrala sv. Patricka, crkva sv. Marije, Trinity College i Book of Kells. Popodne slobodno za šetnju po Dublinu i kupovinu suvenira. Večera i noćenje. (D,V,N)
3.dan

Dublin - Glendalough - Kilkenny

Doručak. Putovanje kroz „Vrtove Irske“: Wicklow, Glenmalure, Glencree, Glenmacnass, Glen of Imaal, te nastavak putovanja prema uskoj dolini koja je nastala još u doba ledenjaka, gdje se između dva jezera smjestio Glendalough. Ovdje sveti Kevin, u potrazi za pustinjačkom osamom, utemeljuje samostan. Uz odlično sačuvanu kulturnu baštinu (6. – 12. st.) uživat ćemo u pogledu na jezera i prekrasne krajolike. Posjetit ćemo muzej rukotvorina koji će nas „odvesti“ u 6. stoljeće i približiti život monaha i isposnika. Sv. Misa. Nastavak prema Kilkennyu. Večera i noćenje. (D,V,N)
4.dan

Kilkenny - Liscannor - Kilkenny

Doručak. Odlazak u pravcu Liscannora, gdje ćemo se „susresti“ s jednom od svetica – stupova irskog kršćanstva sv. Brigite Irske. Na njenom vrelu upoznati ćemo se s glasovitim obredima i bdijenjima. Sv. Misa. Nastavak vožnje prema Liscannoru, kroz prekrasni krajolik pokrajine Clare i posjet jednom od najdojmljivih parkova svijeta gdje se nalaze Cliffs of Moher koji se uzdižu 214 m iznad mora. Povratak u hotel. Smještaj. Večera i noćenje. (D,V,N)
5.dan

Kilkenny - Knock

Doručak. Vožnja prema Knocku uz spektakularni pogled na prirodu i kamene nastambe koje svjedoče o dugoj drevnoj povijesti Iraca. Posjet Knocku, mjestu ukazanja Gospe, sv. Josipa, Jaganjca Božjeg i sv. Ivana Evanđelista 1879. godine. Upoznavanje sa poviješću svetišta, simbolima i porukom ukazanja koju su posjetili i sveci današnjice sv. Ivan Pavao II i sv. Majka Tereza, kao i mnogi drugi. Prigodan duhovni program. Sv. Misa. Dolazak u hotel. Večera i noćenje. (D,V,N)
6.dan

Knock - Croagh Patrick - Knock

Nakon doručka odlazak prema Croagh Patricku, osamljenom brdu na kojem je sv. Patrick proveo 40 dana u postu i molitvi. Na povratku zaustavljanje u Ballintubber Abbey - „Crkva koja je odbila umrijeti“ – u ovoj opatiji neprestano je slavljenje svete Mise već 800 godina! Sv. Misa. Razgled opatije. Zajednička molitva. Povratak u Knock u hotel. Večera i noćenje. (D, V, N)
7.dan

Knock - Clonmacnoise - Dublin

Nastavak prema Clonmacnoiseu, gradu koji se nalazi na raskrižju Irske – na ušću rijeke Shannon i na samom ulazu u Keltsku Irsku. Grad utemeljuje 545 g. sveti Ciaran – irski svetac. Nekadašnja kraljevina Meath bila je mjesto gdje su se pokapali irski kraljevi. Nastavak prema Dublinu. Večera. Noćenje. (D,V,N)
8.dan

Dublin - Split

Doručak. Odlazak na svetu misu u Dublinsku katedralu. Poslijepodne, do polaska, slobodno za šetnju i vlastiti program. (D)
Cijena uključuje
zrakoplovna karta Split - Dublin - Split s uključenom prtljagom, sjedalom i zrakoplovnim pristojbama koje su promjenjive i *TSC*FS
7 noćenja na bazi polupansiona (doručak, večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelima s 3*
vožnja autobusom prema programu sa zaustavljanjima za osvježenje
svi razgledi gradova prema programu s licenciranim vodičima gdje je to potrebno
vodič, pratitelj
duhovno vodstvo, organizirani posjeti svetištima i crkvama, organizacija sv. Misa
organizacija putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevina i PDV
VRIJEDNOST VIŠE! Putno zdravstveno osiguranje
Cijena isključuje
doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)
ručkove
ulaznice (330 kn) - Cliffs of Moher Visitor centre (6€), Glendalough Visitor centre (5€), Trinity College (9€) , St. Patrick's Cathedral (5€), Crkva Krista Kralja (6€), Clonmacnoise (7€), Ballintubber Abbey (6€)
Važne napomene
*FS Fuel surcharge / obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja zrakoplova
osobna iskaznica mora vrijediti 3 mjeseca nakon putovanja, a putovnica mora vrijediti 6 mjeseci nakon putovanja
PREPORUČUJEMO! Osiguranje od rizika otkaza putovanja (150 kn - doplata osiguranja od rizika otkaza putovanja se vrši na dan aktivacije rezervacije, nije moguće naknadno sklopiti policu osiguranja od otkaza!)

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.