1.dan

Zagreb - Tel Aviv - Galileja

Okupljanje u zagrebačkoj zračnoj luci 2 sata i 30 minuta prije leta. Predaja prtljage i ukrcaj te polijetanje za Tel Aviv i slijetanje u zračnu luku u Ben Gurion u Tel Avivu. Preuzimanje prtljage, ukrcaj u autobus i vožnja prema Galileji. Smještaj u hotelu. Večera i noćenje. (V, N)
2.dan

Nazaret - Genezaretsko jezero

Doručak. Odlazak u Nazaret. Prolazak kroz Kanu Galilejsku, Bazilika Navještenja, crkva sv. Josipa i obitelji. Sveta Misa. Vožnja kroz Kanu Galilejsku do Genezaretskog jezera. Tabga: svetište umnažanja kruhova, Petrovo prvenstvo. Kafarnaum. Brdo blaženstava. Povratak u hotel. Večera i noćenje. (D,V,N)
3.dan

Gileadsko gorje - Madaba - Amman

Doručak. Ukrcaj sa stvarima u autobus. Vožnja Jordanskom dolinom do granice s Kraljevinom Jordan na rijeci Jordanu (most Šeika Huseina) – Uspon na Gileadsko gorje. Usput: Pela, Džeraš (ostaci rimskog grada). Granične formalnosti i ulazak u Kraljevinu Jordan. Poslijepodne: Uspon Moapskim poljanama i dolazak u Madabu, pohod glasovitom mozaiku Jeruzalema, vožnja na Brdo Nebo (sv. Misa u). Odlazak u Amman, glavni grad Kraljevine Jordana, smještaj u hotelu. Večera i noćenje. (D,V,N)
4.dan

Amman - Petra

Doručak. Kraljevskom cestom kroz pustinju do nabatejskog kraljevskog grada u stijeni – Petra. Vrijeme za ručak. Razgledavanje Petre (sv. Misa na ostacima bizanstke crkve). Povratak u Amman, u hotel. Večera i noćenje. ( D. V. N. )
5.dan

Amman - Rijeka Jordan - Mrtvo more - Jeruzalem - Betlehem

Doručak. Polazak sa svim stvarima prema granici s Izraelom, prijelaz rijeke Jordana mostom Kralja Huseina, nasuprot Jerihonu. Granične formalnosti. Odlazak na rijeku Jordan – obnova krsnih obećanja. Odlazak na Mrtvo more, kupanje tko želi. Uspon u Jeruzalem (sv. Misa u pustinji s pogledom na Jerihon). Dolazak u Betlehem, smještaj u hotel. Večera i noćenje. ( D. V. N. )
6.dan

Betlehem - Jeruzalem - Sion

Odlazak na ranu sv. Misu u Bazilici sv. Groba u Jeruzalemu. Povratak u hotel, doručak. Kršćanski Sion, Crkva Gospina usnuća, Dvorana posljednje večere. Vrijeme za ručak. Poslije podne: Židovska četvrt i Zid plača – Križni put ulicama Jeruzalema – Vrijeme za osobnu molitvu u Bazilici Sv. groba. Povratak u hotel. Večera i noćenje. (D,V,N)
7.dan

Betlehem - Maslinska gora

Rana sveta Misa u betlehemskoj bazilici. Povratak u hotel, doručak. Crkva sv. Katarine, Špilja sv. Jeronima, Špilja mlijeka. Vrijeme za ručak. Poslijepodne: Maslinska gora: Mjesto Isusova uzašašća, Crkva Očenaša, Kapela Gospodin je plakao, Crkva Gospina groba, Getsemanski vrt i Bazilika Isusove agonije. Povratak u hotel. Večera i noćenje. (D,V,N)
8.dan

Betlehem - Tel Aviv - Zagreb

Doručak. Odlazak sa svim stvarima u zračnu luku Ben Gurion u Tel Avivu. – Predaja prtljage, ukrcaj u zrakoplov i polijetanje za mjesto polaska iz Hrvatske (D)
Cijena uključuje
povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Zagreb - Tel Aviv - Zagreb s pripadajućim obveznim doplatama pristojbi ZP/TSC/FS* (1 935 kn / 265 EUR)
8 dana/7 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelima 4*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
ulaznice za izlete prema programu
vodiča/pratitelja i asistenciju u zračnim lukama
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizacija sv. misa, dodjela certifikata o hodočašću
organizacija putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
Cijena isključuje
*TR - Tečajne razlike aranžmana prema specifikaciji u važnim napomenama
obvezne troškove vize i graničnih prijelaza za Jordan
obvezne napojnice vozaču i hotelima - 30 $
doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit u agenciji - 1 890 kn)
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
audiosisteme - 100 kn
ručkove
PREPORUČUJEMO! PAKET PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE/OSIGURANJE OD NEZGODE/OSIGURANJE PRTLJAGE (85 kn) - možete sklopiti najkasnije 48 sati (2 dana) prije polaska na putovanje. OSIGURANJE OD RIZIKA OTKAZA PUTOVANJA (200 kn) - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan uplate depozita ili najkasnije 72 sata (3 dana) od uplate depozita!
Važne napomene
* ZP - Zrakoplovne pristojbe su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
* TSC - Ticketing service charge/obvezna naknada za izdavanje karte
* FS - Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
* TR - Tečajne razlike aranžmana - tečaj aranžmana je izražen u trenutku objave programa u odnosu na trenutnu vrijednost $ / €, a eventualne tečajne razlike se usklađuju i evidentiraju na završnom računu
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja leta
valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja
viza za HR građane za Izrael nije potrebna, viza za HR građane za Jordan je obvezna
FIRST MINUTE CIJENA: 10 680 kn do 20.1.2020.
SPECIFIKACIJA USLUGA: D - doručak, V - večera, N - noćenje

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.