1.dan

Split - Toulouse - Lurd

Sastanak u zračnoj luci Kaštela u Splitu. Preuzimanje akreditacija, audio sistema za praćenje programa i ukrcajnih karti, te predaja prtljage, ukrcaj u zrakoplov i polijetanje za Toulouse. Po dolasku ukrcaj u autobus i transfer do Lurda. Smještaj u hotel, odlazak na sv. Misu. Večera, večernji program u svetištu i noćenje. (V, N)
2.dan

Lurd

Doručak. Obilazak Lurdskog svetišta i razmatranje Gospinih poruka sv. Bernardici i povijesti lurdskih ukazanja. Posjet bazilici sv. Krunice, Bezgrješnog začeća i relikvijama sv. Bernardice. Sv. misa. Odlazak u hotel na ručak. Poslijepodnevni program uključuje obilazak svih mjesta vezanih uz sv. Bernardicu i lurdska ukazanja: privremeni smještaj obitelji Soubirous - Cachot - kuća njezina rođenja, mjesto krštenja i prve pričesti. Povratak u hotel i večera. Sudjelovanje na večernjoj procesiji sa svijećama uz pjesmu i molitvu. Noćenje. (D,R,V,N)
3.dan

Lurd

Doručak. Odlazak na nedjeljnu međunarodnu sv. Misu u zajedništvu sa svim hodočasnicima Lurda u bazilici Pio X, zajedničko slavlje Ručak. Odlazak na pokorničko bogoslužje. Križni put, sakrament Ispovjedi. Slobodno vrijeme za osobnu molitvu i kupanje u Lurdskoj vodi. Slijedi poslijepodnevna procesija i blagoslov bolesnika, molitva. Pouka o bolesničkom pomazanju i bolesničko pomazanje. Večera. Večernja procesija sa svijećama uz molitvu ružarija i pjesmu. Odlazak na sv. Misu zahvalnicu u Lurdskoj spilji, sv. Misa i klanjanje pred presvetim. Noćenje. (D,R,V,N)
4.dan

Lurd - Toulouse

Doručak. Slobodno vrijeme. Ručak. Odlazak prema Toulousu panoramski obilazak nekadašnje rimske kolonije Tolose, danas milijunskog grada i središta svemirske i zrakoplovne industrije, važne gastronomske prijestolnice. Grad se diči vrijednom kršćanskom baštinom: tu je u Jakobinskom samostanu pokopan i veliki crkveni naučitelj sv. Toma Akvinski čiji ćemo grob posjetiti, zatim slaviti sv. Misu u bazilici sv. Sernina - prvog biskupa i mučenika rimske Tolose (250 g.). Slobodno za osvježenje i šetnju prekrasnim gradom. Smještaj u hotel u Touluseu i noćenje. (D,R,N)
5.dan

Toulouse - Split

Okupljanje ispred hotela i rani polazak prema zračnoj luci na ukrcaj za zrakoplov. Transfer do zračne luke. Po dolasku predaja prtljage i preuzimanje ukrcajne karte. Polijetanje u jutarnjim satima i slijetanje u Split u prijepodnevnim satima. (D)
.dan

SPECIFIKACIJA USLUGA: D - doručak, R - ručak, V - večera, N - noćenje
Cijena uključuje
povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Split - Toulouse - Split s pripadajućim obveznim doplatama pristojbi ZP/TSC/FS*
5 dana/ 4 noćenja - 2 polupansiona i 2 puna pansiona u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelima 3/4*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
ulaznice za izlete prema programu, vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizaciju sv. Misa
organizacija putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
VRIJEDNOST VIŠE! Putno zdravstveno osiguranje (www.wiener.hr/putno osiguranje-1.aspx)
Cijena isključuje
doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit u agenciji)
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
doplatu za produljeni boravak u hotelskoj sobi 14. 7. do polaska ( 00:30 sati )
Važne napomene
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
TSC *FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
zrakoplovne pristojbe su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane u Vašem završnom računu
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja leta
valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci od datuma polaska na putovanje, a osobne iskaznice najmanje 3 mjeseca
PREPORUČUJEMO! Osiguranje od rizika otkaza putovanja (110 kn - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši na dan aktivacije rezervacije!)

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.