1.dan

Split - Ancona

Okupljanje u 17.00 sati u srijedu 16.6.2021. ispred HZJZ ( Higijesnkog ), Vukovarska 46 u Splitu. Autobus za odlaganje prtljage biti će parkiran na obližnjem parkiralištu. Testiranje brzim antigenim testom. Reuzimanje rezultata testa. Ukrcaj u autobus. Vožnja autobusom do trajektne luke. Ukrcaj na brod za Anconu s polaskom u 19.45 sati. Smještaj na aviosjedalima ili u kabinama za one koji su izvršili nadoplatu za kabinu u agenciji. Noćenje na brodu. (NB)
2.dan

Ancona – Lanciano - Monte Sant Angelo

Topli napitak, pecivo i sok. Iskrcaj s broda. Odlazak prema Lancianu gdje se čuva prvo Euharistijsko čudo, razgled svetišta i sv. Misa. Nastavak prema Monte Garganu. Posjet svetištu sv. Mihovila. Svetište / špilja - jedina na zemlji koju nije posvetio čovjek, već arkanđeo Mihael još u 4. st. Razgled crkve svetog Mihaela Arkanđela, smještene na vrhu brda Gargano koje gleda na Manfredonijski zaljev,.i slobodno za šetnju po malom gradu iz antičkih vremena. Smještaj. Noćenje. ( N )
3.dan

San Giovanni Rotondo

Doručak. Obilazak svetišta sv. Padre Pia u San Giovanni Rotondu i svih mjesta povezanih sa njegovom službom u tom malom gradu na jugu Italije. Po dolasku, razgled svetišta Padre Pia i križni put. Muzej s njegovim osobnim stvarima, crkva u kojoj je slavio sv. mise i kripta s tijelom oslikana prekrasnim mozaicima p. Marka Ivana Rupnika. Sv. misa. Slobodno za molitvu i kupnju nabožnih predmeta. Večera. Noćenje. (D,V,N)
4.dan

Foggia – Monte Sant Angelo

Doručak. Odlazak prema Foggi - glasovitom svetištu juga, Gospe Okrunjene. Upoznavanje s poviješću Gospinih ukazanja, svetišta i razgled. Sv. Misa. Povratak u Monte Sant'Angelo. Klanjanje u spilji ukazanja sv. Mihovila. (D,V,N)
5.dan

Monte Sant Angelo - Manopello – Cascia

Doručak. Slijedi vožnja prema Manopellu. Posjet svetištu i relikvije „ Svetog Lica „ obilazak muzeja i čašćenje glasovite relikvije sv. Misa. Nastavak prema Cascii - svetištu sv. Rite, svetice nemogućeg. Smještaj u hotel. Večera i noćenje. (D,V,N)
6.dan

Cascia – Loreto - Ancona

Doručak. Razgled Cascie - svetištu sv. Rite, svetice nemogućeg. Njen put kćeri, supruge, majke, redovnice i žene dijaloga koja potpuno povjerenje stavlja u Boga osluškujući potrebe svoje obitelji, primjer je svima. Posjet svetištu i samostanu gdje je živjela i dobila stigme, te ružičnjaku i bazilici gdje se čuva njeno neraspadnuto tijelo. Euharistijsko čudo. Nastavak prema Loretu, svetištu Svete nazaretske obitelji, razgled i posveta obitelji. Odlazak prema trajektnoj luci. Ukrcaj na brod i polazak prema Splitu. Noćenje. (D,NB)
7.dan

Ancona - Split

Po dolasku u Split ( u 7.00 sati) iskrcaj s broda i povratak na odredište.
Cijena uključuje
prijevoz trajektom na relaciji Split - Ancona - Split s uključenim brodskim pristojbama (266 kn) i uključenim aviosjedalima
3 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelu s 3*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
putne karte za lokalni autobus u San Giovanni Rotondu
razglede gradova i ulaze u gradove prema programu s licenciranim vodičem
vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizacija sv. misa
organizacija putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
VRIJEDNOST VIŠE! Putno zdravstveno osiguranje
VRIJEDNOST VIŠE! Dodatno 1 noćenje na bazi noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelu 3 * 16/17.6.2021.
VRIJEDNOST VIŠE ! Organizacija testiranja za skupine i cijelokupna priprema dokumentacije za ulazak i putovanje u Italiju.
Cijena isključuje
doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit u agenciji)
ležaj u kabini na brodu prema tablici koja je dostupna na poveznici
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
ručkove, ulaznice
troškovi antigenog testa 150 kn
Važne napomene
COVID 19 - za putovanje je potreban brzi antigeni test koji se u organizaciji agencije uzima u rezeraviranom terminu za nešu grupu i košta prema cijeniku 150 kn po osobi
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
*FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
brodske pristojbe su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja broda/prijevoznika
valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja, a osobna iskaznica najmanje 3 mjeseca
PREPORUČUJEMO! Osiguranje od rizika otkaza putovanja ( 70 kn - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije!)

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.