1.dan

Zagreb - Tel Aviv

Sastanak u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman na dogovorenom mjestu dva sata i trideset minuta prije polaska. Predaja prtljage i ukrcaj na jutarnji let u 09.15 h. Po slijetanju u zračnu luku u Tel Avivu, preuzimanje prtljage i vožnja do Betlehema. sv. Misa. Smještaj u hotel. Večera i noćenje. (V,N)
2.dan

Betlehem – Pastirsko polje – Trg jaslica

Doručak. Badnjak u Betlehemu započinjemo razgledom bazilike Isusova rođenja i pohod mjestu rođenja, Crkva sv. Katarine, spilja sv. Jeronima, Špilja Mlijeka. Sudjelovanje u programu ispred bazilike u svečanoj procesiji Patrijarha Jeruzalemskih na Trgu jaslica u Betlehemu i zajednička molitva u bazilici. Slobodno za osvježenje.Slijedi odlazak na večernje bdijenje na Pastirsko Polje i sv. Misu bdijenja. Povratak u hotel. Večera. Nakon večere, tko želi, sudjelovanje u večernjem programu bdijenja i polnoćke na Trgu Jaslica ispred bazilike Isusova rođenja. (D,V,N)
3.dan

Betlehem - Ein Karem – Jeruzalem - Sion

Doručak. Božić u Betlehemu započinjenom pohodu karmelskom samostanu Presvetog Djeteta Isusa u Betlehemu, gdje se čuvaju relikvije sv. Miriam Bouardy, obilazak i sv. Misa, slijedi pohod crkvi Marijina Pohođenja u Ein Karemu, mjestu rođenja Ivana Krstitelja. Slobodno za ručak. Poslijepodne: Židovska četvrt i Zid plača, krščanski Sion – Crkva Gospina usnuća, dvorena posljenje večere. Večera i noćenje. (D,V,N)
4.dan

Jeruzalem - Maslinska gora

Doručak. Odlazak na Stjepanova vrata , crkva Sv. Ane i ribnjak s pet trijemova, kapela Bičevanja, kapela Osude, križni put ulicama Jeruzalema, Slijedi Bazilika sv. Groba (sv. Misa). Slobodno vrijeme. Poslijepodne: Maslinska gora, mjesto Isusova uzašašća, crkva Očenaša (Pater Noster), kapela Gospodin je plakao, crkva Gospina groba, Getsemanski vrt i bazilika Isusove agonije. Povratak u hotel. Večera i noćenje. (D,V,N)
5.dan

Betlehem – Mrtvo more – Judejska pustinja - Nazaret

Doručak. Vožnja prema Mrtvom moru – Judejska pustinja, mjesto Isusova krštenja na rijeci Jordan, Jerihonska oaza. Usput pauza za osvježenje u Kumranu, znamenitom po mrtvomorskim spisima. Kupanje u Mrtvom moru, tko želi. Nastavak prema Nazaretu smještaj u hotel. Večera. Noćenje (D,V,N)
6.dan

Nazaret – Tabor - Nazaret

Doručak. Vožnja prema Taboru i uspon na brdo Kristova preobraženja. Nastavak: Nazaret (Sv.Misa), bazilika Marijina Navještenja, crkva Sv. Josipa, Gospin izvor. Slobodno za šetnju i osobnu molitvu. Povratak u hotel. Noćenje i večera. (D,V,N)
7.dan

Nazaret – Genezaretsko jezero - Nazaret

Doručak. Odlazak na Genezaretsko jezero: Tabgha (svetište Umnažanja kruhova), Kafarnaum (Petrovo prvenstvo, Sv. Misa), Brdo Blaženstava. Vrijeme za ručak. Poslijepodne: vožnja po Genezaretskom jezeru. Povratak u hotel. Večera i noćenje. (D,V,N)
8.dan

Nazaret - Tel Aviv - Zagreb

Doručak. Odjava u hotelu. Polazak do zračne luke Ben Gurion u Tel Avivu za let Turkish Airlinesa. Preuzimanje ukrcajne karte i predaja prtljage za let preko Istanbula za Zagreb u 12.20 i očekivanim dolaskom u Zagreb u 19.10 (D)
Cijena uključuje
Povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Zagreb - Tel Aviv - Zagreb s uključenim zrakoplovnim pristojbama pripadajućim obveznim doplatama pristojbi ZP/TSC/FS* u visini ( na dan 15.10.2022. = 1725kn + 375 kn )
8 dana na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelima 4*
Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
Sve ulaznice za sve izlete prema programu
Vodiča/pratitelja
Vožnja brodom po Genezaretskom Jezeru
Vožnja taksijem Tabor
Duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizacija sv. misa
Svečana večera
Priručnik Sveta Zemlja Isusova domovina, fra Miroslava Modrića koja slikom i tekstom prati hodočašće
Organizaciju putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
Cijena isključuje
*TR – Tečajne razlike aranžmana prema specifikaciji u važnim napomenema u odnosu na $
Doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit u agnciju - 2680 kn)
Dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
Ručkove
Audiosisteme za praćenje programa tijekom cijelog obilaska – 100 kn
Obvezne napojnice 40 €
Priručnik Sveta Zemlja Isusova domovina koja slikom i tekstom prati hodočašće
Važne napomene
* ZP - Zrakoplovne pristojbe su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
* TSC - Ticketing service charge/obvezna naknada za izdavanje karte
* FS - Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
* TR - Tečajne razlike aranžmana - tečaj aranžmana je izražen u trenutku objave programa u odnosu na trenutnu vrijednost $ / €, a eventualne tečajne razlike se usklađuju i evidentiraju na završnom računu
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja leta
Valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja
PREPORUČUJEMO! Putno zdravstveno osiguranje (136 kn) i osiguranje od rizika otkaza putovanja (308 kn) - Doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije! Policu zdravstvenog osiguranja možete sklopiti najkasnije 48 sati prije polaska.
 

Polazak

skupine osigurani su letovi iz Zagreba u petak 23.12.2022. preko Istanbula za Tel Aviv. Polijetanje leta TK ( Turkish Airliensa ) na letu TK 1054 u 9.15 sati zatim slijetanje u Istanbul u 13.25 sati i nastavak leta iz Istanbula za Tel Aviv u 16.00 te očeivani dolazak u Tel Aviv u 17.05 sati.

Povratak

skupine je planiran za petak 30.12.2022. iz Tel Aviva u 12.20 slijetanje u Istanbul je 15.45 i zatim nastavak prema Zagrebu u 19.00 te dolazak u 19.10 sati (druga vremenska zona).

TK1054    23DEC ZAGREB(ZAG)         / ISTANBUL(IST)       0915 1325   OK

TK 836    23DEC ISTANBUL(IST)       / TEL-AVIV(TLV)       1600 1705   OK

TK 795    30DEC TEL-AVIV(TLV)       / ISTANBUL(IST)       1220 1545   OK

TK1055    30DEC ISTANBUL(IST)       / ZAGREB(ZAG)         1900 1910   OK

OTKAZIVANJE OD STRANE PUTNIKA

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika za sve putnike vrijede uvijeti iz čl. 6 Općih uvijeta o organizaciji paket aranžamana: https://ichtisonline.com/opci-uvjeti/

PUTNA OSIGURANJA PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE + COVID DODATAK I OSIGURANJE OD OTKAZA/PREKIDA PUTOVANJA

Police osiguranja obvezni su dio naše ponude, a niže su informacije i poveznice na kojima možete provjeriti uvjete svakog paketa:

   • Paket putnog zdravstvenog osiguranja
   • Detalji o dodatnom pokriću za slučaj oboljenja od Covida-19
   • Paket osiguranja otkaza ili prekida putovanja

1.  Polica putnog zdravstvenog osiguranja Croatia Osiguranja

Polica putnog zdravstvenog osiguranja pruža pokriće osobama za slučaj hitne medicinske pomoći, tijekom boravka u inozemstvu, koja je potrebna zbog:

    • iznenadne bolesti ili
    • posljedica nesretnog slučaja (nezgode).

U slučaju da se odlučite na ovo osiguranje policu možete sklopiti najkasnije 48 sati prije polaska na putovanje. U slučaju oboljenja uslijed bolesti virusa COVID-19 (SARS-CoV-2) putno zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove bolničkog liječenja i ostala navedena pokrića, ukoliko niste ugovorili/uplatili dodatnu opciju osiguranja za slučaj oboljenja od Covida-19

Detaljno opisane uvjete i ograničenja pokrića možete proučiti na poveznici: Croatia Osiguranje – Informacije o proizvodu putno zdravstveno osiguranje (1) Aktivaciju police za ostvarivanje prava zbog bolesti ili nesretnog slučaja možete ostvariti prema uputama za prijavu štete na sljedećoj poveznici: https://crosig.hr/prijava-stete/ odaberite Putovanje>Putno osiguranje

+ Dodatna opcija osiguranja za slučaj oboljenja od Covida-19

Pokriva troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covida-19 (SARS-CoV-2), kao i troškove vašeg povratka u domovinu.

Ukoliko uz policu putnog zdravstvenog osiguranja odaberete dodnu opciju osiguranja u slučaju oboljena od Covida-19, osigurateljna zaštita se do iznosa zdravstvenog osiguranja ugovorenog za slučaj bolesti pruža i za:

    • troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2),
    • troškove repatrijacije (povratka u domicilnu državu) osiguranika uslijed oboljenja od Covid19 (SARS-CoV-2), koji se određuju sukladno čl. 4. st. 8. posebnih uvjeta za dragovoljno putno zdravstveno osiguranje.

Osiguranje se nakon ugovorenog isteka trajanja siguranja produljuje do maksimalno 14 dana za vrijeme dok se osiguranik nalazi u karanteni zbog kontakta s COVID-19 (SARS-CoV-2) pozitivnom osobom.

Troškovi obveznih medicinskih testova neophodnih za početak, nastavak ili povratak s putovanja, troškovi karantene i prisilnog stanka izvan domicilne države zbog nemogućnost povratka te troškovi pružanja medicinske skrbi izvan bolničkog liječenja nisu u osigurateljnom pokriću.

3. Polica osiguranja otkaza ili prekida putovanja Croatia Osiguranja

Polica osiguranja otkaza ili prekida putovanja pruža osiguranje financijskih gubitaka osiguranika (putnika) uslijed otkaza ili prekida putovanja, prema uvjetima i u slučajevima opisanim na poveznici.

U slučaju da se odlučite na osiguranje otkaza ili prekida putovanja doplata se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije (tj. prilikom uplate jamstvenog depozita) ili najkasnije 3 dana od aktivacije rezervacije!

Detaljno opisane uvjete i ograničenja pokrića možete proučiti na poveznici: Croatia Osiguranje Informacije o proizvodu IPID_Otkaz ili prekid putovanja Aktivaciju police za ostvarivanje prava zbog bolesti ili nesretnog slučaja možete ostvariti prema uputama za prijavu štete na sljedećoj poveznici: https://crosig.hr/prijava-stete/ odaberite Putovanje>Osiguranje otkaza putovanja

Duhovno vodstvo na hodočašću Božić u Betlehemu je licencirani svećenik Kustodije Svete Zemlje Prof. dr. sc. fra Ante Vučković.  Više na poveznici : https://verbum.hr/autori/vuckovic-ante

Program Božić u Betelehemu – ID: 2297212 od 23.12.2022. do 30.12.2022.

Cijena je izračunata za grupu 40 osoba i tečaju dolara na dan 15.10.2022. Eventualne tečajne  razlike će biti obračunate na finalnom računu.

Gotovinska cijena po osobi: 10.970,00 kn ( Ukupno 1. 455€ / 1106 € paket aranžman i zrakoplovne pristojbe 299 € / 50 € TSC )

Nakon što izvršite rezervaciju na našim stranicama i ispunite svoje podatke iz putovnice koja je obvezan putni dokument za putovanje u Svetu Zemlju, za aktivaciju rezeravcije valja izvršiti uplatu od 3291 kn na poslovni račun ICHTIS agencije koji Vam je stigao na email i potvrđen Vam je SMS porukom s brojem rezeravcije.Prilikom svake uplate valja se pozvati na broj rezeravcije.

30 % prilikom aktivacije u roku od 3 dana  + eventualne usluge osiguranja od otkaza ( predbilježbe su otvorene do popune mjesta )

70 % Preostali iznos valja uplatiti zaključno s 1.12.2022.

Napomena: Izražena cijene je za gotovinska plaćanja i sadrži popust od 5 %.                                                                                                                              Prilikom odabira  plaćanja bankovnom karticom odobravamo gotovinski popust. Prilikom terećenja kartice iznos na naplatu dospijeva odmah u cijelosti.          Za kreditne kartice i obročna plaćanja kreditnim karticama Visa Premium i sl. kod obročnog plaćne ne obračunava se gotovinski popust od 5 %.

Ljubazno molimo pročitate detalje programa, Općih uvijeta i uvjeta prodaje jer uplatom potvrđujete kako ste se upoznali s programom, sadržajima i uvjetima te se s istim slažete. Rezeravciju možete aktivirati uplatom prema narudžbi internet bankarstvom ili uplatnicom na naš poslovni račun koji se vodi kod Erste banke u tom slučaju uz Vaše osobne podatke valja istaknuti kako slijedi
Primatelj : Ichtis travel d.o.o, Sv. Klare 5, 21000 Split HR53 2402006 1100419357 poziv na broj ( broj ponude )
PUTNIČKI ARANŽMANI Za aranžmane na području EU primjenjuje se poseban postupak oporezivanja marže (PPO) – PUTNIČKE AGENCIJE. Za aranažmane izvan područja EU usluga je oslobođena PDV-a temljem članka 49. stavak 1.d Zakona o PDV-u USLUGE OSIGURANJA Police Osiguranja su izrađene u ime i za račun Osiguravatelja i PDV nije obračunat sukladno čl.40. st. 1. toč a ZRAKOPLOVNE KARTE Međunarodni prijevoz putnika oslobođen PDV-a temeljem čl.43 stavak 2.Zakona o PDV-u prodaja u ime i za račun zrakoplovne kompanije. MI taksa oslobođena PDV-a temeljem čl.33 stavak 3.Zakona o PDV-u Boravišna pristojba neoporeziva sukladno zakonu o PDV-u, čl.33. Stavak 3.Zakona o PDVu Konzularna pristojba ne podliježe oporezivanju PDV-a sukladno čl.33 .st3. zakona o PDV-u Za troškove otkaza/promjene avio karte PDV nije obračunat sukladno čl.25. Pravilnika o PDV-u
UGOVORENE USLUGE SU POTVRĐENE POSREDSTVOM DALJINSKE KOMUNIKACIJE Ponuda je potvrđena uplatom  i tada je rezeravcija aktivirana te nije potreban vlastoručan potpis. Ponuda je iskazana elektronički i valjan bez žiga.

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.