1.dan

Split - Padova

Okupljanje u ranim jutarnjim satima. Obavijest o mjestu okupljanja kao i potvrdi točnog vremena i ostalim detaljima hodočašća dostavljamo pisanim putem 15 dana prije putovanja. Slijedi ukrcaj u autobus i polazak prema Italiji auto-cestom uz zaustavljanja za osvježenje i za okrijepu. Po dolasku slijedi obilazak Padove: svetište sv. Ante Padovanskog, sv. Misa. Zatim obilazak svetišta sv. Leopolda Mandića, trga Prato della Valle i prije odlaska u hotel obilazak mjesta preminuća sv. Ante i zatim odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje. (D,V,N)
2.dan

Padova - Milano

Doručak. Vožnja prema Milanu, povijesnom Mediolanuma, grad kardinala i nadbiskupa sv. Karla Boromejskog, glasovitog sv. Ambrozija crkvenog naučitelja i biskupa Milana, sv. Augustina obraćenika, sina sv. Monike i braće blizanaca - mučenika za Krista sv. Protazija i Grevazija zaštitnika Milana. Odlazak prema katedrali - Il Duomu, razgled katedrale posvećene rođenju Blažene Djevice Marije. Slijedi sv. Misa i čašćenje relikvija sv. Karla Boromejskog. Slobodno za osvježenje. Poslijepodne posjet crkvi sv. Ambrozija gdje se čuvaju relikvije Milanskih mučenika sv. Protazija i Gervazija koje je sv Ambrozije otkrio i kojeg sv. Augustin spominje u svojim „Ispovijestima“. Posjet grobovima braće blizanaca sinova svetih roditelja sv.Vitalija i sv. Valerije iz Ravene i Milana. Nastavak prema hotelu. Večera. Noćenje. (D,V,N)
3.dan

Milano - Torino

Doručak. Odlazak u Torino grad u koji je hodočastio sv. Karlo Boromejski nakon završetka kuge i mjesto gdje se čuva glasovito Torinsko platno u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Torinu. Slijedi razgled i sv. Misa i slobodno za čašćenje relikvije. Posjet glasovitom svetištu salezijanaca Gospe od brze pomoći, mjesto rada i djelovanja don Bosca i sv. Dominika Savia. Torino je ugostio i jedno od najznačajnih djela skrbi za potrebite Mala kuća providnosti sv. Josipa Cottolenga koju i pape tijekom svojih pohoda Torinu obavezno posjećuju. Razgled i slobodno za šetnju prije povrataka u hotel . Večera i noćenje. (D,V,N)
4.dan

Milano – Caravaggio – Split

Doručak. Obilazak svetišta i upoznavanje s ukazanjima 1432. godine i porukom Gospe od Izvora u Caravaggiu. Zajednička molitva sv. Krunice i sv. Misa, slijedi slobodno za osvježenje i nastavak prema Hrvatskoj uz pjesmu i molitvu. ( D )
Cijena uključuje
4 dana / 3 noćenja s doručkom i večerom u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u katoličkim gostinjcima ili hotelu s 3*/4*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
ulaze u gradove Milano i Torino
razglede s lokalnim vodičima gdje je to potrebno
licenciranog vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizaciju sv. misa
organizaciju putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
VRIJEDNOST VIŠE!
audio sistemi
Cijena isključuje
doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit u agenciji) - 90 €
dodatni ručak u Caravaggiu prije polaska za grupu ( na upit )
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
ručkove, ulaznice
PREPORUČUJEMO!
PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE za osobe mlađe od 70 godina (13 €) / za osobe od 70 i više godina (26,39 €) - možete sklopiti najkasnije 48 sati (2 dana) prije polaska na putovanje
OSIGURANJE OD RIZIKA OTKAZA PUTOVANJA (18,60 €) - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan uplate depozita ili najkasnije 72 sata (3 dana) od uplate depozita!
Važne napomene
*FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
Program je izrađen za skupinu od 45-50 odoba i cijeni goriva na dan 1.2.2024.
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove nastale uslijed kašnjenja prijevoznika
PUTNE ISPRAVE: valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja, a osobne iskaznice najmanje 3 mjeseca
UVJETI PRODAJE I NAČIN AKTIVACIJE REZERVACIJE
 • AKTIVACIJA REZERAVCIJE 150 € uplatom do 1.3.2024. na naš poslovni IBAN koji se vodi kod Erste banka d.d. IBAN HR 532402006 1100419357
 • PREOSTALI IZNOS 240 € zaključno s 1.8.2024.
OTKAZIVANJE OD STRANE PUTNIKA U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika za sve putnike vrijede uvjeti iz čl. 6 Općih uvjeta o organizaciji paket aranžamana: https://ichtisonline.com/opci-uvjeti/

PUTNA OSIGURANJA 

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE + COVID DODATAK I OSIGURANJE OD OTKAZA/PREKIDA PUTOVANJA
 • Police osiguranja obvezni su dio naše ponude, a niže su informacije i poveznice na kojima možete provjeriti uvjete svakog paketa:
  • Paket putnog zdravstvenog osiguranja
  • Detalji o dodatnom pokriću za slučaj oboljenja od Covida-19
  • Paket osiguranja otkaza ili prekida putovanja

1.  Polica putnog zdravstvenog osiguranja Croatia Osiguranja

Polica putnog zdravstvenog osiguranja pruža pokriće osobama za slučaj hitne medicinske pomoći, tijekom boravka u inozemstvu, koja je potrebna zbog:
  • iznenadne bolesti ili
  • posljedica nesretnog slučaja (nezgode).
U slučaju da se odlučite na ovo osiguranje policu možete sklopiti najkasnije 48 sati prije polaska na putovanje. U slučaju oboljenja uslijed bolesti virusa COVID-19 (SARS-CoV-2) putno zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove bolničkog liječenja i ostala navedena pokrića, ukoliko niste ugovorili/uplatili dodatnu opciju osiguranja za slučaj oboljenja od Covida-19 Detaljno opisane uvjete i ograničenja pokrića možete proučiti na poveznici: Croatia Osiguranje – Informacije o proizvodu putno zdravstveno osiguranje (1) Aktivaciju police za ostvarivanje prava zbog bolesti ili nesretnog slučaja možete ostvariti prema uputama za prijavu štete na sljedećoj poveznici: https://crosig.hr/prijava-stete/ odaberite Putovanje>Putno osiguranje + Dodatna opcija osiguranja za slučaj oboljenja od Covida-19 Pokriva troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covida-19 (SARS-CoV-2), kao i troškove vašeg povratka u domovinu. Ukoliko uz policu putnog zdravstvenog osiguranja odaberete dodnu opciju osiguranja u slučaju oboljena od Covida-19, osigurateljna zaštita se do iznosa zdravstvenog osiguranja ugovorenog za slučaj bolesti pruža i za:
  • troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2),
  • troškove repatrijacije (povratka u domicilnu državu) osiguranika uslijed oboljenja od Covid19 (SARS-CoV-2), koji se određuju sukladno čl. 4. st. 8. Posebnih uvjeta za dragovoljno putno zdravstveno osiguranje.
Osiguranje se nakon ugovorenog isteka trajanja siguranja produljuje do maksimalno 14 dana za vrijeme dok se osiguranik nalazi u karanteni zbog kontakta s COVID-19 (SARS-CoV-2) pozitivnom osobom. Troškovi obveznih medicinskih testova neophodnih za početak, nastavak ili povratak s putovanja, troškovi karantene i prisilnog stanka izvan domicilne države zbog nemogućnost povratka te troškovi pružanja medicinske skrbi izvan bolničkog liječenja nisu u osigurateljnom pokriću.

2. Polica osiguranja otkaza ili prekida putovanja Croatia Osiguranja

Polica osiguranja otkaza ili prekida putovanja pruža osiguranje financijskih gubitaka osiguranika (putnika) uslijed otkaza ili prekida putovanja, prema uvjetima i u slučajevima opisanim na poveznici. U slučaju da se odlučite na osiguranje otkaza ili prekida putovanja doplata se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije (tj. prilikom uplate jamstvenog depozita) ili najkasnije 3 dana od aktivacije rezervacije! Detaljno opisane uvjete i ograničenja pokrića možete proučiti na poveznici: Croatia Osiguranje Informacije o proizvodu IPID_Otkaz ili prekid putovanja Aktivaciju police za ostvarivanje prava zbog bolesti ili nesretnog slučaja možete ostvariti prema uputama za prijavu štete na sljedećoj poveznici: https://crosig.hr/prijava-stete/ odaberite Putovanje>Osiguranje otkaza putovanja

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.