1.dan

Split – Ancona

Okupljanje na dogovorenom mjestu i polazak prema trajektnoj luci u Splitu. Ukrcaj na brod za Italiju - luku Ancona. Smještaj na aviosjedalima ili u kabinama za one koji su izvršili nadoplatu za kabinu u agenciji, ovisno o tipu i raspoloživosti kabine. Noćenje na brodu. (NB)
2.dan

Ancona - Asiz

Iskrcaj s broda, pogranične formalnosti i nastavak putovanja u Asiz. Po dolasku posjet Papinskoj Bazilici sv. Franje Asiškog. Razgled: kripta sv. Franje. Slobodno za osvježenje. Bazilika sv. Klare, Porziuncola i Sv. Marija Anđeoska. Katedrala krštenja sv. Franje i Klare, čašćenje novog blaženika katoličke crkve i „Božjeg influencera“ bl. Carla Acutisa. Sv. Misa. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje (V,N)
3.dan

Rim

Doručak. Odlazak prema Rimu. Posjet patrijarhalnoj Bazilici sv. Ivana Lateranskog (sv. Misa), lateranskoj krstionici i kapeli sv. Venancija. Nastavak prema drugoj patrijarhalnoj bazilici Svete Marije Velike. Slobodno za ručak. Slijedi posjet antičkom Rimu - Koloseum (izvana), Kapitolij, Trajanov Forum, Forum Romanum. Povratak u hotel. Večera. Noćenje. (D,V,N)
4.dan

Rim – Vatikan

Doručak. Odlazak u Vatikan. Audijencija s papom Franjom u Vatikanu na Trgu sv. Petra. Slobodno za ručak. Slijedi posjet i razgled Bazilike sv. Petra (sv. Misa), groba sv. Ivana Pavla II., groba apostola Petra i pogled na temelje nekadašnje Konstantinove bazilike. Slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za uspon na kupolu sv. Petra, obilazak Vatikanskih muzeja ili šetnju trgovima. Povratak u hotel. Večera. Noćenje. (D,V,N)
5.dan

Rim

Doručak. Odlazak do španjolskih stuba gdje papa svake godine dolazi moliti i častiti Gospu Bezgrešnu kod kipa Blažene Djevice Marije na uspomenu na njezino Bezgrešno začeće. Slijedi obilazak: Piazza Navona, Venezia, Panteon. Slobodno za osvježenje i poslijepodne posjet Bazilici sv. Pavla izvan zidina gdje se čuvaju relikvije apostola Pavla (sv. Misa). Razgled bazilike. Slobodno za šetnju, kupnju suvenira. Odlazak u hotel. Smještaj. Večera. Noćenje. (D V,N)
6.dan

Rim – Loreto

Doručak. Obilazak katakombi sv. Kalista uz nadoplatu ulaznice na licu mjesta (9 €). Nastavaka prema Loretu. Obilazak bazilike koja čuva uspomenu na kućicu Nazaretske sv. Obitelji. Odlazak prema Anconi i ukrcaj na brod za Split. (D, NB)
7.dan

Split

Dolazak u trajektnu luku u 7.00 sati (D)
Cijena uključuje
2 noćenja na brodu i prijevoz trajektom na relaciji Split - Ancona – Split s uključenim brodskim prostojbama i smještajem na aviosjedalima
3 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u katoličkom gostinjcu Fraterna Domus u Rimu
1 noćenje na bazi polupansiona u Asizu
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
ulaze u gradove za autobus prema programu: Rim, Asiz, Loreto
razglede gradova i navedenih znamenitosti prema programu s licenciranim vodičem gdje je to potrebno
vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizaciju sv. Misa, audijenciju s papom u Vatikanu
organizaciju putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
VRIJEDNOST VIŠE:
audio sistemi za praćenje programa
Cijena isključuje
doplata za jednokrevetnu sobu ( 120 € ) - broj ograničen i na upit u agenciji
ulaznice koje nisu uključene u programu i plaćaju se na licu mjesta: Vatikanski muzeji 20 €, kupola sv. Petra 5-9 €, katakombe sv. Kalista 9 €
boravišne pristojbe u Rimu (po osobi) - plaćanje na licu mjesta
ležaj u kabini na brodu u oba smjera, ovisno o raspoloživosti:
ležaj u vanjskoj jednokrevetnoj AA kabini tuš/wc - 114 €
ležaj u vanjskoj trokrvetnoj ili četverokrevetnoj AA kabini tuš/wc - 72 €
ležaj u vanjskoj dvokrevetnoj AA kabini tuš/wc - 76 €
ležaj unutarnjoj jednokrevetnoj BB kabini wc - 94 €
ležaj u unutarnjoj trokrevetnoj ili četverokrevetnoj BB kabini wc - 50 €
ležaj u unutarnjoj dvokrevetnoj BB kabini wc - 58 €
ručkove, dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
doplata za polazak iz Zadra ili iz Dubrovnika ( 39 € )
PREPORUČUJEMO!
putno zdravstveno osiguranje s covid dodatkom (12,61 €) / putno zdravstveno SENIOR za osobe starije od 70 godina s covid dodatkom (26,39 €) - policu zdravstvenog osiguranja možete sklopiti najkasnije 48 sati prije polaska
osiguranje od rizika otkaza putovanja (15,93 € ) - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja vrši se isključivo na dan aktivacije rezervacije ili najkasnije 3 dana nakon aktivacije rezervacije (uplate jamstvenog depozita)!
Važne napomene
* BP - Brodske pristojbe su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
* FS - Fuel surcharge /obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
cijene su izrađene prema cijeniku Jadrolinije iz 2023. godine te mogu varirati
opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja broda
valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja, a osobne iskaznice najmanje 3 mjeseca
UVJETI PRODAJE I NAČIN AKTIVACIJE REZERVACIJE
 • depozit ili 35 % iznosa (199,15 €) + OSIGURANJE OD OTKAZA (AKO STE GA ODABRALI) uplatiti prilikom aktivacije rezervacije ili najkasnije 3 dana nakon aktivacije rezervacije (uplate jamstvenog depozita!)
 • preostali iznos odabranih usluga 30 dana prije polaska
OTKAZIVANJE OD STRANE PUTNIKA U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika za sve putnike vrijede uvjeti iz čl. 6 Općih uvjeta o organizaciji paket aranžamana: https://ichtisonline.com/opci-uvjeti/

PUTNA OSIGURANJA 

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE + COVID DODATAK I OSIGURANJE OD OTKAZA/PREKIDA PUTOVANJA
 • Police osiguranja obvezni su dio naše ponude, a niže su informacije i poveznice na kojima možete provjeriti uvjete svakog paketa:
  • Paket putnog zdravstvenog osiguranja
  • Detalji o dodatnom pokriću za slučaj oboljenja od Covida-19
  • Paket osiguranja otkaza ili prekida putovanja

1.  Polica putnog zdravstvenog osiguranja Croatia Osiguranja

Polica putnog zdravstvenog osiguranja pruža pokriće osobama za slučaj hitne medicinske pomoći, tijekom boravka u inozemstvu, koja je potrebna zbog:
  • iznenadne bolesti ili
  • posljedica nesretnog slučaja (nezgode).
U slučaju da se odlučite na ovo osiguranje policu možete sklopiti najkasnije 48 sati prije polaska na putovanje. U slučaju oboljenja uslijed bolesti virusa COVID-19 (SARS-CoV-2) putno zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove bolničkog liječenja i ostala navedena pokrića, ukoliko niste ugovorili/uplatili dodatnu opciju osiguranja za slučaj oboljenja od Covida-19 Detaljno opisane uvjete i ograničenja pokrića možete proučiti na poveznici: Croatia Osiguranje – Informacije o proizvodu putno zdravstveno osiguranje (1) Aktivaciju police za ostvarivanje prava zbog bolesti ili nesretnog slučaja možete ostvariti prema uputama za prijavu štete na sljedećoj poveznici: https://crosig.hr/prijava-stete/ odaberite Putovanje>Putno osiguranje + Dodatna opcija osiguranja za slučaj oboljenja od Covida-19 Pokriva troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covida-19 (SARS-CoV-2), kao i troškove vašeg povratka u domovinu. Ukoliko uz policu putnog zdravstvenog osiguranja odaberete dodnu opciju osiguranja u slučaju oboljena od Covida-19, osigurateljna zaštita se do iznosa zdravstvenog osiguranja ugovorenog za slučaj bolesti pruža i za:
  • troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2),
  • troškove repatrijacije (povratka u domicilnu državu) osiguranika uslijed oboljenja od Covid19 (SARS-CoV-2), koji se određuju sukladno čl. 4. st. 8. Posebnih uvjeta za dragovoljno putno zdravstveno osiguranje.
Osiguranje se nakon ugovorenog isteka trajanja siguranja produljuje do maksimalno 14 dana za vrijeme dok se osiguranik nalazi u karanteni zbog kontakta s COVID-19 (SARS-CoV-2) pozitivnom osobom. Troškovi obveznih medicinskih testova neophodnih za početak, nastavak ili povratak s putovanja, troškovi karantene i prisilnog stanka izvan domicilne države zbog nemogućnost povratka te troškovi pružanja medicinske skrbi izvan bolničkog liječenja nisu u osigurateljnom pokriću.

2. Polica osiguranja otkaza ili prekida putovanja Croatia Osiguranja

Polica osiguranja otkaza ili prekida putovanja pruža osiguranje financijskih gubitaka osiguranika (putnika) uslijed otkaza ili prekida putovanja, prema uvjetima i u slučajevima opisanim na poveznici. U slučaju da se odlučite na osiguranje otkaza ili prekida putovanja doplata se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije (tj. prilikom uplate jamstvenog depozita) ili najkasnije 3 dana od aktivacije rezervacije! Detaljno opisane uvjete i ograničenja pokrića možete proučiti na poveznici: Croatia Osiguranje Informacije o proizvodu IPID_Otkaz ili prekid putovanja Aktivaciju police za ostvarivanje prava zbog bolesti ili nesretnog slučaja možete ostvariti prema uputama za prijavu štete na sljedećoj poveznici: https://crosig.hr/prijava-stete/ odaberite Putovanje>Osiguranje otkaza putovanja

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.