1.dan

Split - Lurd

Sastanak u splitskoj zračnoj luci u Kaštel Štafiliću u večernjim satima - 2 sata prije polijetanja izravnog zrakoplova za Lurd. Preuzimanje akreditacija, audio sistema za praćenje programa i ukrcajnih karti, te predaja prtljage, ukrcaj u zrakoplov i polijetanje za Lurd. Po dolasku u zračnu luku Tarbes, preuzimanje prtljage i ukrcaj u autobuse. Slijedi 15 minuta vožnje do lurdskog svetišta. Smještaj u hotel i noćenje. (N)
2.dan

Lurd

Doručak. Obilazak Lurdskog svetišta i razmatranje Gospinih poruka sv. Bernardici i povijesti lurdskih ukazanja. Posjet bazilici sv. Krunice, Bezgrješnog začeća i relikvijama sv. Bernardice. Sv. Misa. Odlazak u hotel na ručak. Poslijepodnevni program uključuje obilazak svih mjesta vezanih uz sv. Bernardicu i lurdska ukazanja: privremeni smještaj obitelji Soubirous - Cachot - kuća njezina rođenja, mjesto krštenja i prve pričesti. Povratak u hotel i večera. Sudjelovanje na večernjoj procesiji sa svijećama uz pjesmu i molitvu. Noćenje. (D,V,N)
3.dan

Lurd

Doručak. Sv. Misa u Špilji ukazanja. Doručak. Križni put. Ručak. Slobodno vrijeme za osobnu molitvu ili kupanje u lurdskoj vodi. Slijedi poslijepodnevna procesija i blagoslov bolesnika, molitva, pouka o bolesničkom pomazanju i bolesničko pomazanje. Večera. Večernja procesija sa svijećama uz molitvu ružarija i pjesmu. Klanjanje pred spiljom ukazanja. Noćenje. (D,V,N)
4.dan

Lurd - Split

Doručak. Sv. Misa zahvalnica u Špilji ukazanja. Doručak. Križni put. Ručak. Slobodno vrijeme za osobnu molitvu ili kupanje u lurdskoj vodi. Transfer do zračne luke. Ukrcaj na zrakoplov i dolazak u Splitu kasnim noćnim satima. (D)
Cijena uključuje
povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Split - Lurd -Split
4 dana/ 3 noćenja na bazi polupansiona prema programu u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelima 4*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
ulaznice za izlete prema programu
vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizacija sv. misa
organizacija putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
Cijena isključuje
OBAVEZNO! - doplata ZP (zrakoplovnih pristojbi) u visini od 52 € + 15 € TSC
doplatu za jednokrevetnu sobu 105 €
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
PREPORUČUJEMO!
Putno zdravstveno osiguranje s covid dodatkom (12,60 €) / SENIOR putno zdravstveno osiguranje za osobe od 70 i vše godina (21,60 €) - policu zdravstvenog osiguranja možete sklopiti najkasnije 48 sati prije polaska.
Osiguranje od rizika otkaza putovanja (17,64 €) - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja vrši se isključivo na dan aktivacije rezervacije ili najkasnije 3 dana nakon aktivacije rezervacije (uplate jamstvenog depozita)
Važne napomene
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja leta
ZP (zrakoplovne pristojbe) su promjenjive i uskladit će se na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirati u Vašem završnom računu
TSC *FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
Zrakoplovne pristojbe su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
Putne isprave: osobna iskaznica mora vrijediti najmanje 3 mjeseca od datuma polaska/putovnica najmanje 6 mjeseci
UVJETI PRODAJE I NAČIN AKTIVACIJE REZERVACIJE
 • AKTIVACIJA REZERAVCIJE 350 € + OSIGURANJE OD OTKAZA (AKO STE GA ODABRALI) uplatiti prilikom aktivacije rezervacije ili najkasnije 3 dana nakon aktivacije rezervacije (uplate jamstvenog depozita!)
 • – preostali iznos odabranih usluga 30 dana prije polaska
OTKAZIVANJE OD STRANE PUTNIKA U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika za sve putnike vrijede uvjeti iz čl. 6 Općih uvjeta o organizaciji paket aranžamana: https://ichtisonline.com/opci-uvjeti/

PUTNA OSIGURANJA 

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE + COVID DODATAK I OSIGURANJE OD OTKAZA/PREKIDA PUTOVANJA
 • Police osiguranja obvezni su dio naše ponude, a niže su informacije i poveznice na kojima možete provjeriti uvjete svakog paketa:
  • Paket putnog zdravstvenog osiguranja
  • Detalji o dodatnom pokriću za slučaj oboljenja od Covida-19
  • Paket osiguranja otkaza ili prekida putovanja

1.  Polica putnog zdravstvenog osiguranja Croatia Osiguranja

Polica putnog zdravstvenog osiguranja pruža pokriće osobama za slučaj hitne medicinske pomoći, tijekom boravka u inozemstvu, koja je potrebna zbog:
  • iznenadne bolesti ili
  • posljedica nesretnog slučaja (nezgode).
U slučaju da se odlučite na ovo osiguranje policu možete sklopiti najkasnije 48 sati prije polaska na putovanje. U slučaju oboljenja uslijed bolesti virusa COVID-19 (SARS-CoV-2) putno zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove bolničkog liječenja i ostala navedena pokrića, ukoliko niste ugovorili/uplatili dodatnu opciju osiguranja za slučaj oboljenja od Covida-19 Detaljno opisane uvjete i ograničenja pokrića možete proučiti na poveznici: Croatia Osiguranje – Informacije o proizvodu putno zdravstveno osiguranje (1) Aktivaciju police za ostvarivanje prava zbog bolesti ili nesretnog slučaja možete ostvariti prema uputama za prijavu štete na sljedećoj poveznici: https://crosig.hr/prijava-stete/ odaberite Putovanje>Putno osiguranje + Dodatna opcija osiguranja za slučaj oboljenja od Covida-19 Pokriva troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covida-19 (SARS-CoV-2), kao i troškove vašeg povratka u domovinu. Ukoliko uz policu putnog zdravstvenog osiguranja odaberete dodnu opciju osiguranja u slučaju oboljena od Covida-19, osigurateljna zaštita se do iznosa zdravstvenog osiguranja ugovorenog za slučaj bolesti pruža i za:
  • troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2),
  • troškove repatrijacije (povratka u domicilnu državu) osiguranika uslijed oboljenja od Covid19 (SARS-CoV-2), koji se određuju sukladno čl. 4. st. 8. Posebnih uvjeta za dragovoljno putno zdravstveno osiguranje.
Osiguranje se nakon ugovorenog isteka trajanja siguranja produljuje do maksimalno 14 dana za vrijeme dok se osiguranik nalazi u karanteni zbog kontakta s COVID-19 (SARS-CoV-2) pozitivnom osobom. Troškovi obveznih medicinskih testova neophodnih za početak, nastavak ili povratak s putovanja, troškovi karantene i prisilnog stanka izvan domicilne države zbog nemogućnost povratka te troškovi pružanja medicinske skrbi izvan bolničkog liječenja nisu u osigurateljnom pokriću.

2. Polica osiguranja otkaza ili prekida putovanja Croatia Osiguranja

Polica osiguranja otkaza ili prekida putovanja pruža osiguranje financijskih gubitaka osiguranika (putnika) uslijed otkaza ili prekida putovanja, prema uvjetima i u slučajevima opisanim na poveznici. U slučaju da se odlučite na osiguranje otkaza ili prekida putovanja doplata se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije (tj. prilikom uplate jamstvenog depozita) ili najkasnije 3 dana od aktivacije rezervacije! Detaljno opisane uvjete i ograničenja pokrića možete proučiti na poveznici: Croatia Osiguranje Informacije o proizvodu IPID_Otkaz ili prekid putovanja Aktivaciju police za ostvarivanje prava zbog bolesti ili nesretnog slučaja možete ostvariti prema uputama za prijavu štete na sljedećoj poveznici: https://crosig.hr/prijava-stete/ odaberite Putovanje>Osiguranje otkaza putovanja

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.