Ovaj sadržaj je zaštićen lozinkom. Da biste ga vidjeli unesite vašu lozinku ispod:

Cijena uključuje
Izračun je temljen na tečajnici Erste banke za EUR/$ od 8.4.22. i 50 putnika
povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Stuttgart - Tel Aviv - Stuttgart
8 dana / 7 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelima 4*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
licencirano duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizaciju sv. misa
vodiča/pratitelja
svi izleti s ulaznicama koji su navedeni u programu
dodatni izlet na Karmel, Svetište Stella Maris
taxi prijevoz do Svetišta Preobraženja na Taboru i ulaz na kupalište na Mrtvom Moru
svečana večera s programom u Kustodiji Svete Zemlje i dodjela certifikata Kustodije o posjetu Svetim mjestima
organizaciju putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
obvezna COVID polica države izrael u slučaju pozitivnog testa ili oboljevanja koja pokriva troškove izolacije, hospitalizacije, repatrijacije, nove zrakoplovne karte i dr.
Cijena isključuje
OBVEZENE DOPLATA za zrakoplovne pristojbe koje se izražavaju odvojeno jer su promijenjive i na današnji dan iznose 258 €
doplatu za jednokrevetnu sobu ( na upit u agenciji - 280 € )
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
ručkove ( u slučaju da želite SKUPNO dopuniti Vaš paket ručkovima na lokacijama koje posjećujemo - doplata je 120 € ) uslugu nije moguće dogovriti individualno
putno zdravstveno osiguranje prema uvjetima osiguravatelja
osiguranje od otkaza putovanja prema uvijetima osiguravatelja, sklapa se najkasnije 3 dana od aktivacije ugovora iza tog datuma nije moguće sklopiti policu
napojnice 40 US$ (koje su obvezene i plaćaju se na licu mjesta prilikom dolaska u Izrael ) za osoblje hotela i vozače
vodič 10€ - dnevnik za hodočašće u Sveta Zemlja Isusova Domovina s opisom mjesta koja posjećujemo
COVID - obvezan je PCR test po dolasku u zračnu luku Ben Gurion ( cijena je cca 25 $ do 40 $ ovisno o odluci države Izrael i plaća se na licu mjesta. Negativim testom osiguran je ulazak u Izrael.
Doplate za gorivo i usklada zrakoplovnih pristojbi na dan tiskanja karata
Važne napomene
OPĆI UVJETI su sastavni dio predmetnog programa i molimo da ih pročitate prije predbilježbe na neki od programa
TSC *FS Fuel surcharge/obvezna doplata za gorivo koja je izražena opisno i vrijedi s cijenom izračuna na dan 8.3.2022. . Cijena zajamčena do cijene goriva 800 USD/t (Platt's), a u slučaju povećanja cijene goriva, primjenjiva je dodatna naplata razlike
ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
PROMJENE Organizator zadržava pravo promjene redosljeda programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja leta
PUTNI DOKUMENTI - Valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja uz ostale COVID isprave
PREPORUČUJEMO! Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza putovanja doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije!)
Let za hodočašće u Svetu Zemlju je Stuttgarta i planiran posredstvom zrakoplovne tvrtke  Turkish Airlinesa s presjedanjem u Istanbulu.  Doplate za gorivo su na dan objave programa i ponude su 9.4.2022. FUEL SURCHARGE : 134,00 € TICKET SERVICE CHARGE : 30 € ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE : 94 €

                       Cijepljenje  NIJE OBVEZNO ! 

Donosimo niže temeljena načela za potrebe posjete Izraelu dogovoren između Ministarstva zdravstva i Ministarstva turizma Izraela i usklađen s populacijskim i imigracijskim službama. Dopunjen odredbe su na snazi od 1.3. 2022.  Odredbe se redovito usklađuju, a obavijesti o promjenama javljaju svim predbilježenim putnicima. 

         Od kada ? 

Ulaz za grupe je otvoren je i od 1.3.2022. bez ograničenja.

Koja cijepiva – testovi  prihvaćeni i obvezni za putovanje u Izrael ?

Cijepljenje  NIJE OBVEZNO od 1.3.2022. za ulaz u Izrael.  Izrael mogu posjetiti cijepljeni i necijepljeni putnici. 

VAŽNO ! 

Na izlasku iz Hrvatske za ukrcaj na let za izrael  potreban je negativan PCR test koji vrijedi 72 sata.

Na ulasku u Izrael potreban je po slijetanju zrakoplova u zračnoj luci Ben Gurion Tel Avivi napraviti novi PCR test.

Negativnim rezultatom PCR testa u zračnoj luci Ben Gurion, osiguravate ulazak i Izrael & Palestinu.

Rezultat valja čekati i dok ne stigne ne možemo započeti s programom.

Što ako mi je test pozitivan po dolasku u  Izrael ? 

Sve daljnje mjere u slučaju pozitivnog testa po dolasku u zračnu luku ben Gurion i eventualnih simptoma usklađeni su Mjerama i protokolima na snazi u okolnostima pandemije za  državu Izrael. Dakle obvezena je izolacija, praćenje simptoma do završetka inkubacije. Specijalno dodatno COVID osiguranje koje je usklučeno u sve ICHTIS pakete. U slučaju potrebe hospitalizacije i liječenja, te na koncu repatrijacije-povraka u domovinu uz izmjenu zrakoplovnih karata za povratak pokriva troškove prema uvijetima Osiguravatelja. COVID zaštitni dodatak  je kreiran za potrebe putnika – hodočasnika  koji posjećuju državu Izarel za vrijeme pandemije čije detalje i uvjete donosimo na poveznici u nastavku ( Više o polici COVID države izrael na poveznici – https://touristcovid.madanes.com/wp-content/uploads/2021/08/Israel-Madanes-COVID-19-Cover.pdf )

Koje putne isprave su obvezene za ulazak u Izrael & Palestinu ? 

           ⇒  putovnica koja vrijedi 6 mjeseci od polaska 

PCR test u HR koji vrijedi 72 sata s QR kodom za očitavanje rezultata kod neke od registriranih ustanova kako bi mogli preuzeti ukrcajnu kartu

PCR test u Izraelu u zračnoj luci Ben Gurion ( koja uključuje i čekanje rezultata u zračnoj luci cca 2 h na specijalnom terminalu. S negativnim rezultatom putnik ulazi i nastavalja sudjelovati na predviđenom programu. 

Ostale važne napomene :

Skupinom se smatra od 5 – 50 osoba. Sve skupine imaju unaprijed dogovorene lokacije posjeta u skladu  higijenskim odredbama na snazi (  distanca, higijena … )

Svaka grupa će imati točno određenog vodiča, vozača autobusa i pratitelja koji su cijepljeni.

Na koji način će se skupine registrirati ?

Organizatori putovanja imaju zadaću evidentirati skupinu Ministarstvu turizma 10 dana prije planiranog dolaska. Ministarstvo turizma će potvrditi sve potrebno organizatorima,  ispuniti i osigurati potrebnu dokumentaciju te istu proslijediti službama Imigracije koji će zatim odobriti ulazak putovnicom.

 

Zahvaljujemo se na zanimanju za naše programe.

 

ICHTIS je agencija specijalizirana za organizaciju hodočašća s 20+ godina iskustva na europskom tržištu i više desetaka tisuća putnika u Svetu Zemlju s kompletnom online ponudom kako biste mogli izvršiti predbilježbu iz udobnosti svog doma 24/7.

 

Drago nam je čuti da postoji veliko zanimanje za hodočašće u Svetu Zemlju u Vašoj zajednici. Hodočašće u Svetu Zemlju je osobiti događaj u životu vjernika i Crkve iz više razloga. Prije svega to je osobni susret i iskustvo na mjestima koja pamte susret ljubavi Očeve za čovjeka.  Jedna od važnih sastavnica hodočašća ( za razliku od putovanja koje isto ima svoju svrhu i cilj ) jest da upravo snagom zajednice koja hodočasti i ujedinjeni u molitvi, Bog osvjetljuje prolaznost svih vremenitih stvari u našem životu i potvrđuje u nama iskustvo da je dijelom našeg života kao i mi po Njemu jedni s drugima,  svi jedno kao što si ti Oče u meni i ja u tebi ( Iv 17, 21 ).

 

VAŽNOST POJAŠNJENJA SVIH TOČAKA PROGRAM PRIJE ODLUKE O KRETANJU NA HODOČAŠĆE

Stoga kako bi održali zajedništvo i kako ne bi stavljali svoja osobna očekivanja kao mjeru odnosa s drugima u prvom koraku, a prije odluke o hodočašću važno je pojasniti sve detalje kako bi svaki hodočasnik mogao donijeti odluku za sebe ( ili za svoju obitelj ). Naglašavamo kako sredstva koja pokrivaju troškove našeg zajedničkog hoda i organizacije nisu mala i važno razmišljati na način da ukoliko moje hodočašće ugrožava moju egzistenciju ili mojih bližnjih onda preporučamo odgoditi ga za neko buduće vrijeme.

 

PRIJE PREDBILJEŽBE molimo Vas da pažljivo pročitate sve uvijete, sadržaj, cijenu, uvjete plaćanja, otkazivanja i ostale tehničke pojedinosti puta. U slučaju potrebe za dodatnim pojašnjenjem molim vas da upit uputite na Vašeg svećenika

 

Također uz dopis prilažemo odredbe Općih uvjeta koje su na snazi i dijelom su svakog programa uvjete  u slučaju otkazivanja, podatke o licencama i jamčevini odgovornog organizatora agencije ICHTIS TRAVEL i pobliže opisuje suradnju Vas hodočasnika i nas odgovornog organizatora.

Ujedno zahvaljujemo i svećeniku  zajednice fra Anti Malešu koji posreduje i obavlja u  Vaše ime sve nužno u svezi organizacije, a toga ja danas zaista dosta.

 

PROGRAM  HODOČAŠĆA U SVETU ZEMLJU

 

Program se sastoji od 2 noćenja na sjeveru Izraela u  Nazaretu hotel 4 *  i ostala noćenja u Betlehemu u hotelima 4 * na bazi smještaja / noćenja u dvokrevetnim sobama s doručkom i večerom.

Cijena paketa s pristojbama i polaskom iz zračne luke Stuttgart je :

1040 € + 258 € FS/TSC/TAX  = 1 298 €

 

Doplate za gorivo su na dan objave programa i ponude su 9.4.2022.

FUEL SURCHARGE : 134,00 €

TICKET SERVICE CHARGE : 30 €

ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE : 94 €

 

Izračun je temeljen na tečajnici od 8.4.2022.  za EUR / $ plativ u EUR-ima na bazi 50 putnika kao  i cijeni goriva i zrakoplovnih pristojba na isti dan. Općim uvjetima o organizaciji putničkih aranžmana su sastavni dio programa i dostavljamo ih u privitku.

Izračun doplata za gorivo koje nisu uključene u cijenu i koje su promjenjive i uskladit će se na dan tiskanja karata dakle 30 dana prije polaska. Ukoliko budu niže od navedenog cijena će se smanjiti za taj dio ili viša onda će se povećati. ( Do sada je korekcija bila oko razlike +/- 10 €)

 

Cijena uključuje

  • povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Stuttgart – Tel Aviv – Stuttgart
  • 8 dana / 7 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelima 4*
  • prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
  • licencirano duhovno vodstvo po Svetoj Zemlji
  • organizirane posjete svetištima i crkvama, organizaciju sv. Misa
  • vodiča/pratitelja
  • svi izleti s ulaznicama koji su navedeni u programu
  • taxi prijevoz do Svetišta Preobraženja na Taboru i ulaz na kupalište na Mrtvom Moru
  • svečana večera s programom u Kustodiji Svete Zemlje i dodjela certifikata Kustodije o posjetu Svetim mjestima
  • organizaciju putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
  • obvezna COVID zaštita za Izrael u slučaju pozitivnog testa ili oboljevanja koja pokriva troškove izolacije, hospitalizacije, repatrijacije, nove zrakoplovne karte i dr.

 

Cijena isključuje

 

  • zrakoplovne pristojbe, doplate za gorivo i izdavanje karata ( 258 €) obvezno !
  • doplatu za jednokrevetnu sobu za sve dane boravka ( na upit u agenciji 280€ )
  • dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
  • ručkove ( u slučaju da želite SKUPNO dopuniti Vaš paket ručkovima na lokacijama koje posjećujemo – doplata je 120 € ) uslugu nije moguće dogovoriti individualno
  • putno zdravstveno osiguranje prema uvjetima njemačkog osiguravatelja ( adac.de ili www.allianzdirect.de ) kome se podnosi odštetni zahtjev u slučaju otkazivanja – preporučujemo !
  • osiguranje od otkaza putovanja sklapa se najkasnije 3 dana od aktivacije ugovora iza tog datuma nije moguće sklopiti policu prema uvjetima njemačkog osiguravatelja ( adac.de ili www.allianzdirect.de ) kome podnosite odštetni zahtjev za naknadu štete uslijed otkazivanja u slučaju Vašeg otkazivanja programa preporučujemo !
  • napojnice 40 US$ (koje su obvezene i plaćaju se na licu mjesta prilikom dolaska u Izrael ) za osoblje hotela i vozače obvezno !
  • vodič 10 € – dnevnik za hodočašće u Sveta Zemlja Isusova Domovina s opisom mjesta koja posjećujemo – preporučujemo !
  • COVID – obvezan je PCR test po dolasku u zračnu luku Ben Gurion ( cijena je cca 25 $ do 40 $ ovisno o odluci države Izrael i plaća se na licu mjesta. Negativnim testom osiguran je ulazak u Izrael.

 

 

 

 

Važne napomene

 

OPĆI UVJETI su sastavni dio predmetnog programa i molimo da ih pročitate prije predbilježbe na neki od programa Svi detalji Općih uvjeta na poveznici : https://ichtisonline.com/opci-uvjeti/

  • TSC *FS Fuel surcharge/obvezna doplata za gorivo koja je izražena opisno i vrijedi s cijenom izračuna na dan 8.3.2022. . Cijena zajamčena do cijene goriva 800 USD/t (Platt’s), a u slučaju povećanja cijene goriva, primjenjiva je dodatna naplata razlike
  • ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
  • PROMJENE Organizator zadržava pravo promjene redosljeda programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja leta
  • PUTNI DOKUMENTI – Valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja uz ostale COVID isprave

PREPORUČUJEMO! Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza putovanja doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije!)

 

 

COVID UPUTE  – Cijepljenje  NIJE OBVEZNO ! 

Donosimo niže temeljena načela za potrebe posjete Izraelu dogovoren između Ministarstva zdravstva i Ministarstva turizma Izraela i usklađen s populacijskim i imigracijskim službama. Dopunjen odredbe su na snazi od 1.3. 2022.  Odredbe se redovito usklađuju, a obavijesti o promjenama javljaju svim predbilježenim putnicima.

Od kada ?

Ulaz za grupe je otvoren je i od 1.3.2022. bez ograničenja.

Koja cijepiva – testovi  prihvaćeni i obvezni za putovanje u Izrael ?

Cijepljenje  NIJE OBVEZNO od 1.3.2022. za ulaz u Izrael. 

Izrael mogu posjetiti cijepljeni i necijepljeni putnici. 

VAŽNO !

Na izlasku iz Hrvatske/Njemačke za ukrcaj na let za Izrael  potreban je negativan PCR test koji vrijedi 72 sata. Na ulasku u Izrael potreban je po slijetanju zrakoplova u zračnoj luci Ben Gurion Tel Aviv i na posebnom terminalu se uzima uzorak za novi PCR test. Negativnim rezultatom PCR testa u zračnoj luci Ben Gurion, osiguravate ulazak i Izrael & Palestinu. Skupina nakon testa odlazi u hotel u međuvremenu voditelju skupine stiže rezultat i  započinjemo s programom.

Što ako mi je test pozitivan po dolasku u  Izrael ? 

Sve daljnje mjere u slučaju pozitivnog testa po dolasku u zračnu luku ben Gurion i eventualnih simptoma usklađeni su Mjerama i protokolima na snazi u okolnostima pandemije za  državu Izrael. Dakle obvezena je izolacija 5 dana,  praćenje simptoma do završetka inkubacije. Specijalno dodatno COVID osiguranje koje je uključeno u sve ICHTIS pakete pokriva troškove u slučaju potrebe hospitalizacije i liječenja, te na koncu repatrijacije-povratka u  Njemačku uz izmjenu zrakoplovnih karata za povratak pokriva troškove prema uvjetima Izraelskog Osiguravatelja. COVID zaštitni dodatak  je kreiran za potrebe putnika – hodočasnika  koji posjećuju državu Izrael za vrijeme pandemije čije detalje i uvjete donosimo na poveznici u nastavku ( Više o polici COVID države izrael na poveznici – https://touristcovid.madanes.com/wp-content/uploads/2021/08/Israel-Madanes-COVID-19-Cover.pdf ). Važno ! Polica COVID osiguranje ne zamjenjuje policu putnog zdravstvenog osiguranja jer tretira samo COVID stanja, svakako preporučamo sklapanje police putnog zdravstvenog osiguranja koja pokrivaju puno šiti opseg.

Koje putne isprave su obvezene za ulazak u Izrael & Palestinu ? 

⇒  putovnica koja vrijedi 6 mjeseci od polaska

⇒ PCR test u HR koji vrijedi 72 sata s QR kodom za očitavanje rezultata kod neke od registriranih ustanova kako bi mogli preuzeti ukrcajnu kartu

⇒ PCR test u Izraelu u zračnoj luci Ben Gurion, dakle uzimanje uzorka u zračnoj luci na specijalnom terminalu. Odlazak prema hotelu i u slučaju pozitivnog rezultata putnik odlazi u izolaciju, a ostali nastavljaju sudjelovati na predviđenom programu. 

Ostale važne napomene :

Skupinom se smatra od 5 – 50 osoba. Sve skupine imaju unaprijed dogovorene lokacije posjeta u skladu  higijenskim odredbama na snazi (  distanca, higijena … )

Svaka grupa će imati točno određenog vodiča, vozača autobusa i pratitelja koji su cijepljeni.

Na koji način će se skupine registrirati ?

Organizatori putovanja imaju zadaću evidentirati skupinu Ministarstvu turizma 10 dana prije planiranog dolaska. Ministarstvo turizma će potvrditi sve potrebno organizatorima,  ispuniti i osigurati potrebnu dokumentaciju te istu proslijediti službama Imigracije koji će zatim odobriti ulazak putovnicom.

 

DUHOVNO VODSTVO I VOĐENJE HODOČAŠĆA U SVETU ZEMLJU

 

Uz Vašeg svećenika fra Ante Maleša, duhovno je vodstvo je fra Miroslav Modrić, svećenik  

provincije Presvetog Otkupitelja iz Splita, licenciran i autoriziranih od strane Kustodije Svete Zemlje u Jeruzalemu za praćenje hodočasnika po Svetoj Zemlji.

Više o njemu na poveznici : Dr. sci fra Miroslav Modrić ( https://verbum.hr/autori/modric-miroslav )

Hodočašće prati i tumači, licencirani vodič Nataša Bulić.

 

PROGRAM I OPĆI UVJETI O ORGANIZACIJI ARANAŽMANA

Prije predbilježbe

  1. pažljivo pročitajte program što je uključeno i što nije uključeno način obračuna i preporuke
  2. ne zaboravite provjeriti odredbe ugovora čl.3 i čl.6. a prije ugovaranja putovanja

Uputa : PREPRUČAMO sklapanje police  osiguranja od otkaza putovanja

Pojašnjenjenje : Slijedom Općih uputa o otkazivanju putnika nakon što ugovor stupi na snagu ( 5.5.2022. ) dakle 14. dan od uplate. podliježe obračunu štete nastale otkazivanjem ( ukoliko putnik otkaže ) prema vremenskoj skali čl.6 Općih uvjeta koju donosimo niže izračunati su točni iznosi štete koju valja platiti u slučaju Vašeg odustajanja. Možda niže nađete odgovore na Vaša eventualna pitanja, a prije rezervacije .

  1. U slučaju da agencija odustane dužna je vratiti sva sredstva putniku.
  2. U slučaju da se odustaje dakle ne otkazuje ni agencija ni putnik uslijed više sile ( čl. 3 Općih uvjeta ) agencija je dužna vratiti putniku uplate sukladno čl. 3 Općih uvjeta umanjujući uplate za stvarne i dokazive troškove vođenja rezervacije.
  3. U slučaju da agencija propadne sukladno propisima EU/HR osigurana je i uplaćena polica jamčevine kod osiguravatelja CROATIA OSIGURANJA  u visini 70.000,00 €  iz koje se isplaćuje naknada štete putnicima.

Račun / ugovor služi kako temelje za isplatu dugovanja agencije putnicima. Detalje o jamčevini i provjeru možete potražiti i na brojevima istaknutim u Općim uvjetima. Agencija posjeduje i policu osiguranja od profesionalne odgovornosti.

Članak 6. / VREMENSKE SKALE I CJENIK ZA TROŠKOVE NASTALE USLIJED OTKAZIVANJA PUTOVANJA

Ukoliko putnik želi otkazati putovanje, dužan je to učiniti ISKLJUČIVO PISANIM PUTEM na agenciju travel@ichtisonline.com radi obračuna troškova. Datum zaprimanja pismenog otkaza čini temelj za obračun nastalih troškova sukladno terminskoj skali za ovo putovanje pod šifrom 239722 kako je niže istaknuto dakle,

PAKET ARANŽMAN BIBLIJSKE ZEMLJE I ZEMLJE MEDITERANA

  • za otkaz do 60 dana prije početka putovanja –  500 €
  • za otkaz 30-59 dana prije početka putovanja –  700 €
  • za otkaz 15-29 dana prije početka putovanja  –  980 €
  • za otkaz 00-14 dana prije početka putovanja –  1298 €

Uputa o otkazivanju i osiguranjima :

  1. Agencija putniku obračunava troškove otkaza i dostavlja mu račun i ugovor na njegovo osobno ime i evidencijom njegovih uplata te podacima o aktivaciji ugovora i uvjetima otkaza i štete koja je nastala otkazivanjem prema vremenskoj tablici niže, a koja je temelj za podnošenje odštetnog zahtijeva.
  2. Putnik podnosi odštetni zahtjev i prema uvjetima osiguravatelja ostvaruje svoja prava na naknadu.

Putna osiguranja od štete uslijed otkazivanja su za putovanja koja su vremenski udaljena gotovo nužna jer  nepredvidive okolnosti koje u trenutku sklapanja nisu mogle biti poznate, a do koji se može doći u vremenskom razdoblju do polaska. Vi imate u Njemačkoj jednu od najboljih ( i najpovoljnijih ) osiguravajućih kuća www.adac.de koja može osigurati Vaše uloge temeljem naših Ugovora i potvrda o Vašoj uplati koje ćemo dostaviti.  https://www.adac.de/der-adac/regionalclubs/wuerttemberg/geschaeftsstellen-und-reisebueros/geschaeftsstellen-stuttgart/.

 

PLAĆANJE ARANŽMANA U SVETU ZEMLJU JE U DVA OBROKA :

 

DO 21.4.2022. – VALJA UPLATITI JAMSTVENI POLOG U IZNOSU OD 500 € PO OSOBI

                              NA IME AKTIVACIJE REZERVACIJE  

DO 21.12.2022. –PREOSTALI IZNOS  ( 55 DANA PRIJE POLASKA )

 

Plaćanje možete izvršiti na račun HKM Ludwigsburg broj :

 

Uputa o Jednostranom otkazivanju za putnike

 Važna napomena: sukladno čl. 72. zakona o zaštiti potrošača EU kod kupnje na daljinu, Putnik- kupac  ima pravo na jednostrani raskid ugovora sklopljenog putem sredstva daljinske komunikacije u roku od 14 dana uz povrat sredstava u cijelosti, nakon navedenog razdoblja ugovor stupa na snagu od 5.5.2022. i obvezujući je za obje strane sukladno Općim uvjetima koji su sastavni dio programa u Svetu Zemlju broj 239722

Nadamo se kako su Vam ove informacije korisne 🙂

COVID osiguranje je kreirano isključevo za pokrivanje troškova uzrokovanih COVID zarazom i uključuje niže navedene usluge;
 1. Hospitalizacija usljed zaraze  COVID-19 do iznosa od  25,000 USD ( američkih dolara ) po osobi i putovanju.
 2. Nužna evakuacija do prikladnog  smještaja u slučaju da  bolnica ne može  primiti pacijenta usljed popunjenosti bolničkih kapaciteta u visini do iznosa od USD 25,000 po osobi i putovanju.
 3. Repatrijacija u slučaju preminuća kao i troškove pogreba do iznosa od  USD 5,000
 4. Izmijena karte za povratak u matičnu zemlju nakon izliječenja i hospitalizacije do USD 3,000 ( američkih dolara )
 5. Troškovi izloacije i obvezne karantene u visini od 150 USD po danu zaključno do 11 dana i počevši od 4. dana (i.e. max 11 days) u slučaju potvrđene dijagnoze COVID-om 19.
 6.  Sve više navedene troškove pokriva direktno putnička agencija – odgovorni organizator za pacijenta bolnici  i ostalim navedenim pružateljima usluga
 7. Svi detalji na poveznici : tourist-covid-Brochure
Duhovno vodstvo na našem hodočašću je licencirani svećenik provincije Presvetog Otkupitelja iz Splita, autoriziranih od strane Kustodije Svete Zemlje u Jeruzalemu za praćenje hodočasnika po Svetoj Zemlji.
 1. Dr. sci fra Miroslav Modrić ( https://verbum.hr/autori/modric-miroslav )
Radujemo se zajedničkom hodočašću !

Prijave i uvjeti prodaje

Putnik se na hodočašće u Svetu Zemlju – Biblijska hodočašća pod šifrom 239722 u trajanju od 8 dana i polaskom dana 5.2.2023. do 25.2.2023. kojeg organizira i nudi ICHTIS travel može prijaviti sredstvima daljinske komunikacije:

1. uplata i predbilježba je zaključno s 21.4.2022. u iznosu od 500 €

2. ugovor stupa na snagu i obvezujući je za obje strane zaključno s 5.5.2022.

3. preostali iznos se uplaćuje zaključno s 21.12.2023.

 Sve uplate su uplaćuju na račun HKZ Ludwigsburg, Marktpl. 5/1, 71634 Ludwigsburg, Germany +49 7141 1411602

Aktivacija rezervacije

Temeljem zaprimljene rezervacije i Vaše uplate u HKZ Ludwigsburg Ichtis travel upućuje uz potvrdu s brojem rezervacije i ugovorom koji je temelj za sklapanje osiguranja.

Izvršenom uplatom od strane Putnika podrazumijeva se kako je Putnik posredstvom sredstava daljinske komunikacije pažljivo pročitao, razumio i prihvatio uvjete Ponude s Programom i Općim uvjetima te ponudom osiguranja.  

Uputa o Jednostranom otkazivanju za putnike

Važna napomena: sukladno čl. 72. zakona o zaštiti potrošača, Putnik- kupac  ima pravo na jednostrani raskid ugovora sklopljenog putem sredstva daljinske komunikacije u roku od 14 dana uz povrat sredstava u cijelosti.

Uvjeti plaćanja

Ugovor koji se smatra obvezujućim za obje strane 15 dan od uplate odnosno aktivacije rezervacije ili dijela rezervacije uplatom prema uvjetima prodaje i u roku istaknutoj na ponudi:

Prilikom prijave Putnik uplaćuje 500 € 

na HKZ Ludwigsburg Marktplatz 5/1, 71634 

koji se vodi kod Sparkasse

s pozivom na broj 00 239722 

Nadamo se da su navedene informacije korisne. 

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.