1.dan

Metković – Split – Ancona

Okupljanje i ukrcaj na dogovorenom mjestu. Vožnja autobusom do trajektne luke. Ukrcaj na brod za Anconu 19.45 sati. Smještaj na avio-sjedalima ili u kabinama za one koji su izvršili nadoplatu za kabinu u agenciji. Noćenje na brodu. (NB)
2.dan

Ancona – Citta di Castello - Asiz

Iskrcaj. Nastavak putovanja prema prvoj točci našeg programa gradu Citta di Castello gdje se nalazi samostan glasovite redovnice i mističarke sv. Veronike Giuliani duhovnog uzora i preteče sv. Padra Pia. Posjet samostanu sestara, ćeliji i zajednička molitva. Slobodno za kratku okrijepu i zatim nastavak pram Asizu. Po dolasku posjet Papinskoj Bazilici sv. Franje Asiškog. Razgled: kripta sv. Franje. Bazilika sv. Klare, Porziuncola i Sv. Marija Anđeoska. Zatim katedrala krštenja sv. Franje i Klare, čašćenje novog sveca katoličke crkve i ujedno mjesto počivališta neraspadnug tijela „Božjeg influencera“ Carla Acutisa, Sv. misa. Večera. Noćenje. (D,V,N)
3.dan

Asiz – Gospa od Pompeja

Doručak. Odlazak prema marijanskom svetištu Gospe od Pompeja koje je sv. Padre Pio pohodio kao dijete i koje je usmjerilo njegovo poslanje. Gospa u svojoj školi kontemplacije i šutnje darovala mu je najjače oružje u borbi za dobro i za najpotrebitije koje nosimo. Pohod svetištu Bezgrešne Gospe od Pompeja i Kraljice Ružarija, zatim grobu bl. Bartola Longa, zajednička molitva sv. Kurnice i slavlje sv. Mise. Slobodno za osobnu molitvu i pobožnost kupnju suvenira i osvježenje. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje. (D,V,N)
4.dan

Gospa od Pompeja – Pietrelcina – San Giovanni Rotondo

Doručak. Obilazak rodnog mjesta sv. Padre Pia u Pietrelcini, rodnoj kući i mjestu njegovih mističnih iskustva u djetinjstvu. Zatim župnoj crkvi i mjestu krštenja. Slijedi zbirka osobnih stvari koji čuvaju mještani na uspomenu na slavnog sveca Italije i svijeta. Sv. Misa. Slobodno za osvježenje i okrijepu. Nastavak u pravcu San Giovanni Rotonda, posjet crkvi gdje je položeno njegovo tijelo. Smještaj u hotel, večera i noćenje. ( D,V,N )
5.dan

Sant Angelo – San Giovani Rotondo Monte

Doručak. Posjet svetištu sv. Mihovila. Svetište / špilja - jedina na zemlji koju nije posvetio čovjek, već arkanđeo Mihael još u 4. st. Razgled crkve svetog Mihaela Arkanđela, smještene na vrhu brda Gargano koje gleda na Manfredonijski zaljev, sv. misa. Sv. misa i slobodno za šetnju i okrijepu po malom gradu iz antičkih vremena. Povratak u San Giovanni Rotondo. Slobodno za molitvu i kupnju nabožnih predmeta. Večera. Noćenje. (D,V,N)
6.dan

San Giovanni Rotondo - Loreto - Ancona

Doručak. Odlazak u Manoppello gdje se čuva glasovita relikvija Lica Kristova u samostanu kapucina. Po dolasku razgled, klanjanje i sv. Misa. Slobodno za okrijepu i zatim nastavak prema luci Ancona na ukrcaj. Plovidba prema Splitu. Noćenje na avio sjedalima. (D,NB)
7.dan

Ancona - Split

Po dolasku u Split ( u 7.00 sati) iskrcaj s broda i povratak na odredište.
Cijena uključuje
prijevoz trajektom na relaciji Split - Ancona - Split s uključenim * BP po osobi za oba smjera 60 € i uključenim aviosjedalima
4 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelu s 3/4*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
ulaze u gradove za autobus prema programu: San Giovanni Rotondo, Asiz, Pompei, Monte Sant Angelo
razglede gradova i navedenih znamenitosti prema programu s licenciranim vodičem i lokalnim vodičem gdje je to potrebno
audio sisteme za praćenje programa
vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizaciju sv. Misa
organizaciju putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
Cijena isključuje
doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit u agenciji) - 904 kn / 120 €
doplatu za jednokrevetnu kabinu - 678 kn / 90 €
doplata za ležaj u unutrašnjoj kabini s WC-om na brodu , cijena po osobi u oba smjera (na upit, ovisno o raspoloživosti) - 422 kn /56 €
ručkove, dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
Važne napomene
Putno zdravstveno osiguranje s covid dodatkom (95 kn / 12,61 €) - policu zdravstvenog osiguranja možete sklopiti najkasnije 48 sati prije polaska.
Osiguranje od rizika otkaza putovanja (110 kn / 14,66 €) - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja vrši se isključivo na dan aktivacije rezervacije ili najkasnije 3 dana nakon aktivacije rezervacije (uplate jamstvenog depozita)!
* BP - Brodske pristojbe su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
* FS - Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
cijene aranžmana izražene su dvojno u HRK i € prema Zakonu o uvođenju eura kao i prema fiksnom tečaju konverzije 1 € = 7,53450 HRK
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja broda
valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja, a osobne iskaznice najmanje 3 mjeseca
UVJETI PRODAJE I NAČIN AKTIVACIJE REZERVACIJE

Predbilježbe su otvorene do 06.02.2023., a vrše se slijedećom dinamikom:

 1. Depozit ili 30 % iznosa – 1107 KN / 147 € + OSIGURANJE OD OTKAZA (AKO STE GA ODABRALI) – uplatiti prilikom aktivacije rezervacije ili najkasnije 3 dana nakon aktivacije rezervacije (uplate jamstvenog depozita!)
 2. Preostali iznos – uplatiti zaključno s: 01.04.2023.
OTKAZIVANJE OD STRANE PUTNIKA

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika za sve putnike vrijede uvjeti iz čl. 6 Općih uvjeta o organizaciji paket aranžamana: https://ichtisonline.com/opci-uvjeti/

PUTNA OSIGURANJA PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE + COVID DODATAK I OSIGURANJE OD OTKAZA/PREKIDA PUTOVANJA Police osiguranja obvezni su dio naše ponude, a niže su informacije i poveznice na kojima možete provjeriti uvjete svakog paketa:
  • Paket putnog zdravstvenog osiguranja
  • Detalji o dodatnom pokriću za slučaj oboljenja od Covida-19
  • Paket osiguranja otkaza ili prekida putovanja

1.  Polica putnog zdravstvenog osiguranja Croatia Osiguranja

Polica putnog zdravstvenog osiguranja pruža pokriće osobama za slučaj hitne medicinske pomoći, tijekom boravka u inozemstvu, koja je potrebna zbog:
  • iznenadne bolesti ili
  • posljedica nesretnog slučaja (nezgode).
U slučaju da se odlučite na ovo osiguranje policu možete sklopiti najkasnije 48 sati prije polaska na putovanje. U slučaju oboljenja uslijed bolesti virusa COVID-19 (SARS-CoV-2) putno zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove bolničkog liječenja i ostala navedena pokrića, ukoliko niste ugovorili/uplatili dodatnu opciju osiguranja za slučaj oboljenja od Covida-19 Detaljno opisane uvjete i ograničenja pokrića možete proučiti na poveznici: Croatia Osiguranje – Informacije o proizvodu putno zdravstveno osiguranje (1) Aktivaciju police za ostvarivanje prava zbog bolesti ili nesretnog slučaja možete ostvariti prema uputama za prijavu štete na sljedećoj poveznici: https://crosig.hr/prijava-stete/ odaberite Putovanje>Putno osiguranje + Dodatna opcija osiguranja za slučaj oboljenja od Covida-19 Pokriva troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covida-19 (SARS-CoV-2), kao i troškove vašeg povratka u domovinu. Ukoliko uz policu putnog zdravstvenog osiguranja odaberete dodnu opciju osiguranja u slučaju oboljena od Covida-19, osigurateljna zaštita se do iznosa zdravstvenog osiguranja ugovorenog za slučaj bolesti pruža i za:
  • troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2),
  • troškove repatrijacije (povratka u domicilnu državu) osiguranika uslijed oboljenja od Covid19 (SARS-CoV-2), koji se određuju sukladno čl. 4. st. 8. Posebnih uvjeta za dragovoljno putno zdravstveno osiguranje.
Osiguranje se nakon ugovorenog isteka trajanja siguranja produljuje do maksimalno 14 dana za vrijeme dok se osiguranik nalazi u karanteni zbog kontakta s COVID-19 (SARS-CoV-2) pozitivnom osobom. Troškovi obveznih medicinskih testova neophodnih za početak, nastavak ili povratak s putovanja, troškovi karantene i prisilnog stanka izvan domicilne države zbog nemogućnost povratka te troškovi pružanja medicinske skrbi izvan bolničkog liječenja nisu u osigurateljnom pokriću.

2. Polica osiguranja otkaza ili prekida putovanja Croatia Osiguranja

Polica osiguranja otkaza ili prekida putovanja pruža osiguranje financijskih gubitaka osiguranika (putnika) uslijed otkaza ili prekida putovanja, prema uvjetima i u slučajevima opisanim na poveznici. U slučaju da se odlučite na osiguranje otkaza ili prekida putovanja doplata se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije (tj. prilikom uplate jamstvenog depozita) ili najkasnije 3 dana od aktivacije rezervacije! Detaljno opisane uvjete i ograničenja pokrića možete proučiti na poveznici: Croatia Osiguranje Informacije o proizvodu IPID_Otkaz ili prekid putovanja Aktivaciju police za ostvarivanje prava zbog bolesti ili nesretnog slučaja možete ostvariti prema uputama za prijavu štete na sljedećoj poveznici: https://crosig.hr/prijava-stete/ odaberite Putovanje>Osiguranje otkaza putovanja

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.