Ovaj sadržaj je zaštićen lozinkom. Da biste ga vidjeli unesite vašu lozinku ispod:

Cijena uključuje
7 dana / 6 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelima s 3/4*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
izlete prema programu: Niš, Skopje, Meteora, Solun, Filipi, Kavala, Berija, Ohrid, sv. Naum uz licencirane lokalne vodiče gdje je to potrebno
krstarenje po Ohridskom jezeru
licenciranog vodiča/pratitelja
audio sisteme za praćenje programa
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizaciju sv. Misa
organizaciju putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
Cijena isključuje
doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit u agenciji) - 1570 kn / 209 €
ulaznice koje se plaćaju na licu mjesta
ručkove, dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
Važne napomene
Putno zdravstveno osiguranje s covid dodatkom (96 kn / 13 €) - policu zdravstvenog osiguranja možete sklopiti najkasnije 48 sati prije polaska. Osiguranje od rizika otkaza putovanja (116 kn / 16 €) - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja vrši se isključivo na dan aktivacije rezervacije ili najkasnije 3 dana nakon aktivacije rezervacije (uplate jamstvenog depozita)!
* ZP - Zrakoplovne pristojbe su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
* TSC - Ticketing service charge - obvezna naknada za tiskanje karata
* FS - Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
* Fiksni tečaj konverzije - cijene aranžmana izražene su dvojno u HRK i € prema Zakonu o uvođenju eura kao i prema fiksnom tečaju konverzije 1 € = 7,53450 HRK
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja leta/prijevoznika
Valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja, a osobne iskaznice najmanje 3 mjeseca
SPECIFIKACIJA USLUGA: D - doručak, V - večera, N - noćenje

OTKAZIVANJE OD STRANE PUTNIKA

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika za sve putnike vrijede uvjeti iz čl. 6 Općih uvjeta o organizaciji paket aranžamana: https://ichtisonline.com/opci-uvjeti/

PUTNA OSIGURANJA PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE + COVID DODATAK I OSIGURANJE OD OTKAZA/PREKIDA PUTOVANJA

Police osiguranja obvezni su dio naše ponude, a niže su informacije i poveznice na kojima možete provjeriti uvjete svakog paketa:

  • Paket putnog zdravstvenog osiguranja
  • Detalji o dodatnom pokriću za slučaj oboljenja od Covida-19
  • Paket osiguranja otkaza ili prekida putovanja

1.  Polica putnog zdravstvenog osiguranja Croatia Osiguranja

Polica putnog zdravstvenog osiguranja pruža pokriće osobama za slučaj hitne medicinske pomoći, tijekom boravka u inozemstvu, koja je potrebna zbog:

  • iznenadne bolesti ili
  • posljedica nesretnog slučaja (nezgode).

U slučaju da se odlučite na ovo osiguranje policu možete sklopiti najkasnije 48 sati prije polaska na putovanje. U slučaju oboljenja uslijed bolesti virusa COVID-19 (SARS-CoV-2) putno zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove bolničkog liječenja i ostala navedena pokrića, ukoliko niste ugovorili/uplatili dodatnu opciju osiguranja za slučaj oboljenja od Covida-19

Detaljno opisane uvjete i ograničenja pokrića možete proučiti na poveznici: Croatia Osiguranje – Informacije o proizvodu putno zdravstveno osiguranje (1) Aktivaciju police za ostvarivanje prava zbog bolesti ili nesretnog slučaja možete ostvariti prema uputama za prijavu štete na sljedećoj poveznici: https://crosig.hr/prijava-stete/ odaberite Putovanje>Putno osiguranje

+ Dodatna opcija osiguranja za slučaj oboljenja od Covida-19

Pokriva troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covida-19 (SARS-CoV-2), kao i troškove vašeg povratka u domovinu.

Ukoliko uz policu putnog zdravstvenog osiguranja odaberete dodnu opciju osiguranja u slučaju oboljena od Covida-19, osigurateljna zaštita se do iznosa zdravstvenog osiguranja ugovorenog za slučaj bolesti pruža i za:

  • troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2),
  • troškove repatrijacije (povratka u domicilnu državu) osiguranika uslijed oboljenja od Covid19 (SARS-CoV-2), koji se određuju sukladno čl. 4. st. 8. Posebnih uvjeta za dragovoljno putno zdravstveno osiguranje.

Osiguranje se nakon ugovorenog isteka trajanja siguranja produljuje do maksimalno 14 dana za vrijeme dok se osiguranik nalazi u karanteni zbog kontakta s COVID-19 (SARS-CoV-2) pozitivnom osobom.

Troškovi obveznih medicinskih testova neophodnih za početak, nastavak ili povratak s putovanja, troškovi karantene i prisilnog stanka izvan domicilne države zbog nemogućnost povratka te troškovi pružanja medicinske skrbi izvan bolničkog liječenja nisu u osigurateljnom pokriću.

2. Polica osiguranja otkaza ili prekida putovanja Croatia Osiguranja

Polica osiguranja otkaza ili prekida putovanja pruža osiguranje financijskih gubitaka osiguranika (putnika) uslijed otkaza ili prekida putovanja, prema uvjetima i u slučajevima opisanim na poveznici.

U slučaju da se odlučite na osiguranje otkaza ili prekida putovanja doplata se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije (tj. prilikom uplate jamstvenog depozita) ili najkasnije 3 dana od aktivacije rezervacije!

Detaljno opisane uvjete i ograničenja pokrića možete proučiti na poveznici: Croatia Osiguranje Informacije o proizvodu IPID_Otkaz ili prekid putovanja Aktivaciju police za ostvarivanje prava zbog bolesti ili nesretnog slučaja možete ostvariti prema uputama za prijavu štete na sljedećoj poveznici: https://crosig.hr/prijava-stete/ odaberite Putovanje>Osiguranje otkaza putovanja

UVJETI PRODAJE I NAČIN AKTIVACIJE REZERVACIJE

Predbilježbe su otvorene do 15.12.2022., a vrše se slijedećom dinamikom:

 1. Depozit ili 30 % iznosa – 1237 KN / 164 € + OSIGURANJE OD OTKAZA (AKO STE GA ODABRALI) – uplatiti prilikom aktivacije rezervacije
 2. Preostali iznos – uplatiti zaključno s: 05.02.2023.
Izražena cijena aranžmana uključuje gotovinski popust od 5% i odnosi se na gotovinska plaćanja i plaćanje karticom – jednokratno.
 1. Plaćanje na IBAN agencije
 • Uplatnicom
 • Internet bankarstvom

Podaci za uplatu:

Primatelj: Putnička mrežna agencija Ichtis Travel d.o.o, Sv. Klare 5, 21000 Split OIB 44952271194

Uplate u Hrvatskoj: IBAN HR53 2402006 1100419357 + model: HR00 + poziv na broj: broj rezervacije (koji Vam stiže na email nakon predbilježbe na naš online sustav rezervacija)

Uplate iz inozemstva: SWIFT ESBCHR22

 1. Plaćanje karticama – na rate

Za plaćanja kreditnom karticom – obročno/na rate (npr.: Visa Premium i sl.) ne odobrava se gotovinski popust od 5%, tj. gotovinska cijena uvećava se za 5%.

Kada odaberete broj rata, naš online rezervacijski sustav preusmjerit će Vas na Ichtisov WSPay obrazac za plaćanje, a transakciju morate potvrditi mobilnim bankarstvom.

 1. Plaćanje karticama – jednokratno

Za plaćanja bankovnom karticom – jednokratno odobravamo gotovinski popust od 5%. Ako izaberete ovaj način plaćanja, prilikom terećenja kartice putem Ichtisovog WSPay linka za online plaćanje, iznos koji upišete dospijeva na naplatu odmah u cijelosti.

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.