1.dan

Zagreb - Istanbul - Tel Aviv - Nazaret

Okupljanje u zračnoj luci u Zagrebu 2 sata i 30 minuta prije leta. Po dolasku preuzimanje ukrcajnih karata, predaja prtljage, ukrcaj i polijetanje redovnom linijom preko Istanbula u za Tel Aviv. Slijetanje u zračnu luku Tel Aviv. Po dolasku preuzimanje prtljage Vožnja prema Nazaretu. Večera je u zrakopovu iz Istanbula za Tel Aviv. Noćenje. (V,N)
2.dan

Nazaret – Karmel - Tabor - Nazaret

Rani doručak. Odlazak u Nazaret: bazilika Navještenja, crkva sv. Josipa i sv. Obitelji, Gospin izvor. Sv. misa. Odlazak na brdo Tabor zatim nastavak prema brdu Karmel i posjet Svetištu Stella Maris. Povratak u Nazaret. Večera i noćenje. (D,V,N)
3.dan

Kana - Galileja Tabgha - Kafarnaum - Jerihon - Betlehem

Doručak. Spremanje prtljage u autobus. Vožnja kroz Kanu Galilejsku Odlazak na Genezaretsko jezero: Tabgha (svetište Umnažanja kruhova), Kafarnaum (Petrovo prvenstvo, sv. misa), Brdo blaženstava. Vrijeme za ručak. Vožnja brodom po Genezaretskom jezeru. Odlazak u pravcu Judeje: ulazak u Jerihonsku oazu, pogled na Brdo kušnje te nastavak prema Betlehemu. Smještaj u hotel. Večera i noćenje. (D,V,N)
4.dan

Betlehem - Ain Karim

Doručak. Odlazak na Pastirsko polje (sv. misa), Betlehem: bazilika i špilja Isusova rođenja, crkva sv. Katarine, špilja sv. Jeronima, špilja Mlijeka. Poslijepodne: odlazak u Ain Karim: crkva Marijinog pohođenja, crkva sv. Ivana Krstitelja. Vrijeme za ručak. Povratak u hotel. Večera i noćenje. (D,V,N)
5.dan

Jeruzalem - Maslinska gora

Doručak. Jeruzalem: Bazilika Svetog groba (sv. misa). Vrijeme za osobnu molitvu, pobožnost i kupnju suvenira. Slobodno za ručak. Poslijepodne: Maslinska gora: mjesto Isusova uzašašća, crkva Očenaša (Pater noster), kapela Gospodin je plakao, crkva Gospina groba, Getsemanski vrt i bazilika Isusove agonije. Bdjenje u Getsemanskom vrtu. Povratak u hotel. Večera i noćenje. (D,V,N)
6.dan

Mrtvo more - Judejska pustinja - Betanija

Doručak. Vožnja prema Mrtvom moru: Judejska pustinja (sv. misa) i Mrtvo more (kupanje po želji). Odlazak na mjesto Isusova krštenja na rijeci Jordan (obnova krsnih obećanja) te nastavak prema Kumranu (Mrtvomorski spisi). Na putu posjet Betaniji kući Marte, Marije i Lazara. Povratak u Betlehem. Večera i noćenje. (D,V,N)
7.dan

Jeruzalem - Sion - Betlehem

Doručak. Odlazak na kršćanski Sion obilazak Crkve Gospina usnuća u Jeruzalemu, zatim Dvorana Posljednje večere, slijedi zajedničko slavlje sv. Mise. i nastavak obilaska Židovske četvrti i slobodno vrijeme u Jeruzalemu. Povratak u hotel svečana večera. Noćenje ( D,V,N)
8.dan

Betlehem - Tel Aviv - Istanbul - Zagreb

Rani doručak. Odlazak prema Tel Avivu. vožnja u zračnu luku Ben Gurion na let za Zagreb u 10.30 preko Istanbula, slijedi zatim let za Zagreb i dolazak u Zagreb u 19.30. (D)
Cijena uključuje
Uvjeti prodaje programa ID 22972112- Sve cijene su obračunate prema službenom tečaju RH 7.53450
Predbilježbe i aktivacija uplatom rezervacije u visini od 30 % = 3 291 KN ( 436,79 € ) do 1.10.2022. ili do popune mjesta + eventaulane doplate osiguranja od otkaza
PREOSTALI IZNOS zaključno s 10.10.2022. u iznosu od 70 % ili 7679 KN / 10419,17 €
ZA PLAĆANJA VISA PREMIUM KARTICAMA OBROČNO ( DO 6 MJESECI ) OBRAČUNAVA SE 5,50 % NAKNADE KARTIČARA
Važno ! Program s polaskom 3.11. 2022 povezan je s polaskom 4.11.2022. i programi će biti usklađeni.
povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Zagreb - Istanbul - Tel Aviv s pripadajućim promjenjivim obveznim doplatama pristojbi ZP 264€/TSC 30€ / FS Platt 1250 $ * na dan tiskanja
8 dana / 7 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelima 4*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
licencirano duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizaciju sv. misa
vodiča/pratitelja
certifikat Kustodije Svete Zemlje o posjeti Svetih mjesta
svi izleti koji su navedeni u programu
sve ulaznice za sve izlete i posjete prema programu, taxi prijevoz do Svetišta Preobraženja na Taboru
organizaciju putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
obvezna COVID zaštitna nadoplata u slučaju pozitivnog testa ili oboljevanja koja pokriva troškove izolacije, hospitalizacije, repatrijacije, nove zrakoplovne karte i dr.
Cijena isključuje
doplatu za jednokrevetnu sobu 355.69 € ( na upit u agenciji - 2.680 kn )
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
ručkove ( u slučaju da želite SKUPNO dopuniti Vaš paket ručkovima na lokacijama koje posjećujemo - doplata je 1100 kn ili 146 € ) uslugu nije moguće dogovriti individualno
putno zdravstveno osiguranje 143,19 kn ( 19 € )
osiguranje od otkaza putovanja 308 ( 40. 88 € ) kn sklapa se najkasnije 3 dana od aktivacije ugovora iza tog datuma nije moguće sklopiti policu
napojnice 40 US$ ( koje su obvezene i plaćaju se na licu mjesta prilikom dolaska u Izrael ) za osoblje hotela i vozače
vodič 40 kn - dnevnik za hodočašće u Sveta Zemlja Isusova Domovina s opisom mjesta koja posjećujemo
Važne napomene
OPĆI UVJETI su sastavni dio predmetnog programa i molimo da ih pročitate prije predbilježbe na neki od programa
TSC *FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo koja je izražena opisno i navedena s cijenom izračuna na dan 1.9.2022.
ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
PROMJENE Organizator zadržava pravo promjene redosljeda programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja leta
PUTNI DOKUMENTI - Valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja uz ostale COVID isprave koje eventualno budu na snazi
USKRS 2023 - Razdoblje visoke sezone
PREPORUČUJEMO! Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza putovanja doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije!)

Duhovno vodstvo

            Prof. dr. sc. Fra Ante Vučković

            Prof. dr. sc Fra Domagoj Runje

jedan od licenciranih svećenika provincije Presvetog Otkupitelja iz Splita, autoriziranih od strane Kustodije Svete Zemlje u Jeruzalemu za praćenje hodočasnika po Svetoj Zemlji uz licenciranog vodiča i pratitelja od strane ICHTIS travel agencije

OTKAZIVANJE OD STRANE PUTNIKA

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika za sve putnike vrijede uvijeti iz čl. 6 Općih uvijeta o organizaciji paket aranžamana: https://ichtisonline.com/opci-uvjeti/ 

PUTNA OSIGURANJA – PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE + COVID DODATAK I OSIGURANJE OD OTKAZA/PREKIDA PUTOVANJA

Police osiguranja obvezni su dio naše ponude, a niže su informacije i poveznice na kojima možete provjeriti uvjete svakog paketa:

   • Paket putnog zdravstvenog osiguranja
   • Detalji o dodatnom pokriću za slučaj oboljenja od Covida-19
   • Paket osiguranja otkaza ili prekida putovanja
  1. Polica putnog zdravstvenog osiguranja Croatia Osiguranja

Polica putnog zdravstvenog osiguranja pruža pokriće osobama za slučaj hitne medicinske pomoći, tijekom boravka u inozemstvu, koja je potrebna zbog:

   • iznenadne bolesti ili
   • posljedica nesretnog slučaja (nezgode).

U slučaju da se odlučite na ovo osiguranje policu možete sklopiti najkasnije 48 sati prije polaska na putovanje. U slučaju oboljenja uslijed bolesti virusa COVID-19 (SARS-CoV-2) putno zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove bolničkog liječenja i ostala navedena pokrića, ukoliko niste ugovorili/uplatili dodatnu opciju osiguranja za slučaj oboljenja od Covida-19

Detaljno opisane uvjete i ograničenja pokrića možete proučiti na poveznici: Croatia Osiguranje – Informacije o proizvodu putno zdravstveno osiguranje (1) Aktivaciju police za ostvarivanje prava zbog bolesti ili nesretnog slučaja možete ostvariti prema uputama za prijavu štete na sljedećoj poveznici: https://crosig.hr/prijava-stete/ odaberite Putovanje>Putno osiguranje

+ Dodatna opcija osiguranja za slučaj oboljenja od Covida-19

Pokriva troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covida-19 (SARS-CoV-2), kao i troškove vašeg povratka u domovinu.

Ukoliko uz policu putnog zdravstvenog osiguranja odaberete dodnu opciju osiguranja u slučaju oboljena od Covida-19, osigurateljna zaštita se do iznosa zdravstvenog osiguranja ugovorenog za slučaj bolesti pruža i za:

  • troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2),
  • troškove repatrijacije (povratka u domicilnu državu) osiguranika uslijed oboljenja od Covid19 (SARS-CoV-2), koji se određuju sukladno čl. 4. st. 8. Posebnih uvjeta za dragovoljno putno zdravstveno osiguranje.

Osiguranje se nakon ugovorenog isteka trajanja siguranja produljuje do maksimalno 14 dana za vrijeme dok se osiguranik nalazi u karanteni zbog kontakta s COVID-19 (SARS-CoV-2) pozitivnom osobom.

Troškovi obveznih medicinskih testova neophodnih za početak, nastavak ili povratak s putovanja, troškovi karantene i prisilnog stanka izvan domicilne države zbog nemogućnost povratka te troškovi pružanja medicinske skrbi izvan bolničkog liječenja nisu u osigurateljnom pokriću.

  1. Polica osiguranja otkaza ili prekida putovanja Croatia Osiguranja

Polica osiguranja otkaza ili prekida putovanja pruža osiguranje financijskih gubitaka osiguranika (putnika) uslijed otkaza ili prekida putovanja, prema uvjetima i u slučajevima opisanim na poveznici.

U slučaju da se odlučite na osiguranje otkaza ili prekida putovanja doplata se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije (dakle prilikom uplate jamstvenog depozita) ili najkasnije 3 dana od aktivacije rezervacije!

Detaljno opisane uvjete i ograničenja pokrića možete proučiti na poveznici: Croatia Osiguranje Informacije o proizvodu IPID_Otkaz ili prekid putovanja Aktivaciju police za ostvarivanje prava zbog bolesti ili nesretnog slučaja možete ostvariti prema uputama za prijavu štete na sljedećoj poveznici: https://crosig.hr/prijava-stete/ odaberite Putovanje>Osiguranje otkaza putovanja
Poštovani putnici, Ljubazno Vas molim da prije predbilježbe pregledate i predviđeni let iz Zagreba. Polijetanje iz Zagreba se očekuje u 20.00 sati i očekuje se dolazak u Tel Aviv u 02.40 ujutro. Let je s presjedanjem u Istanbulu. Po dolasku transfer i noćenje. TK1056  03NOV  ZAGIST  2000 0010+1 TK 792  04NOV  ISTTLV  0135 0240 TK 785  10NOV  TLVIST  1030 1355 TK1055  10NOV  ISTZAG  1900 1910
 • za putnike iz Splita ponudi ćemo uslugu transfera iz Splita autobusom. Prijevoz će biti  usklađen s letovima iz Zagreba.

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.