1.dan

Zagreb - Istanbul

Okupljanje u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman 2 sata i 30 minuta prije leta za Istanbul. Slijedi preuzimanje akreditacija, predaja prtljage, ukrcaj i polijetanje za Istanbul. Po slijetanju slijedi razgled Istanbula grada osnovanog prije 3300 godina, a koji se prostire na dva kontinenta (Europu i Aziju) razdvojena tjesnacem Bosporom. Bizantska i osmanska blaga: hipodrom – mjesto na kojem su se u rimskom razdoblju održavale utrke kola, Hagia Sofia, Plava džamija – 17. st., poznata po šest minareta i interijerom popločanim plavim pločicama. Slobodno za šetnju. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje. (V,N)
2.dan

Istanbul

Doručak. Odlazak prema jednoj od najljepših povjesnih četvrti Istanbula Fanar i Balat dragulje povijesne i duhovne baštine ovog grada, uspomena na metropolu Male Azije. Nakon razgleda Muzeja Chora i meditacije s izvrsno očuvanim Justinijanovim mozaicima, slijedi šetnja žiopisnim ulicama Fanara i i kušanje lokalnih specijaliteta ili vožnja brodom (uz doplatu) Zlatnim rogom. Vožnja u pravcu hotela. Večera. Noćenje ( D,V,N)
3.dan

Canakale – Pergam

Doručak. Odlazak u pravcu grada Çanakkalea na području povijesne provincije Troade i mjesta vezanog za sv. Pavla i njegovo 2. Putovanje. Razgledi povijesnih lokacija uz čitanje i tumačenje tekstova Svetog Pisma. Sjećanje na Troju koju arheolozi i smještaju na navedenu lokaciji. Odlazak prema glasovitoj antičkoj prijestolnici Pergamu. Posjet Pergamu (sv. Misa) vožnja prema hotelu. Večera. Noćenje. (D,V,N)
4.dan

Pergam - Izmir

Doručak. Razgled Izmira, biblijske Smirne, značajne luke u mjestu mučeništva prvog biskupa Smirne, sv. Polikarpa (sv. Misa). Grad sa snažnom kršćanskom zajednicom koja je već tada poznat, a koju spominje sv. Ignacije Antiohijski, glasoviti biskup koji odlazi na mučeništvo u Rim. Sv. misa u crkvi sv. Polikarpa i posjet antičkoj agori svjedoku mučeništva . Odlazak u hotel. Večera. Noćenje. (D,V,N)
5.dan

Efez – sv. Ivan

Doručak. Odlazak u pravcu Gospina svetišta u Efezu, sv. misa i razgled svetišta. Odlazak prema arheološkim iskopinama grada – luke Efez: Celsiusovu knjižnicu, Hadrianov hram i grčko-rimski amfiteatar u kojem je Pavao održao govor, mjestu doržavanja Efeškog koncila. Ujedno ćemo posjetiti Baziliku Sv. Ivana i vidjeti ostatke Artemidinog hrama. Večera. Noćenje. (D,V,N)
6.dan

Laodiceja - Hierapolis -Pamukkale

Doručak. Odlazak prema Laodiceji (sv. Misa) i Hierapolisu, razgled veličanstvenih antičkih gradova kojima je upućenena riječ u SP. Slijedi termalni park u Pamučnoj palači glasovitoj po ljekovitim toplim izvorima i bazenima termalne vode u kojima se možete kupati po dolasku u hotel. Večera. Noćenje. (D,V,N)
7.dan

Pamukkale – Antalia

Doručak. Vožnja prema južnom dijelu nekadašnje rimske provincije Licije gdje Pavao i Barnaba borave cijelu zimu i daju osvrt na izraelsku povijest (sv. Misa). Vrijeme za posjet loklanim predionicma i suvenirnicama za kupnju. Večera. Noćenje. (D,V,N)
8.dan

Antalia – Zagreb

Doručak. Transfer do zračne luke. Predaja prtljage i preuzimanje ukrcajne karte te pogranične formalnosti. Polijetanje prema Hrvatskoj. (D)
Cijena uključuje
Cijena je 4.299 kn + doplate prema specifikaciji ( 570,58 € )
AKTIVACIJA REZERAVCIJE zaključno s 15.9.2022. uplatom od 1280 KN
PREOSTALI IZNOS ZAKLJUČNO S 15.10.2022.
Povratnu zrakoplovnu kartu na charter liniji iz Zagreba za Istanbul / Antaliu ili Izmir
zrakoploven pristojbe i TSC
8 dana / 7 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelima 4*
Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
Vođenja u pratnji vodiča Istanbul, Troada, Pergam, Asclepion, Pamukkale - Hierapolis, Laodicea, Izmir
Vodiča/pratitelja na hrvatskom jeziku
Audio sisteme
Duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizacija sv. misa
Organizacija putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
Cijena isključuje
Paket ulaznica 715 kn ( 95 € ) - Aja Sofija, vožnja Bosporom, Troja, Pergam - Akropolis i Asklepion, Efez, Crkva sv. Ivana, Svetište Kuće Bl. Djevice Marije Efez, Hierapolis - Pammukale
Obvezne napojnice za licencirane lokalne vodiče i vozače 25 € - plaćanje u gotovini na licu mjesta
Doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit u agenciji - 1200 kn)
Dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
Troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon, izleti, razgledi koji nisu navedeni u programu )
Važne napomene
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
TSC *FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja leta
Valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci od putovanja
Paket putnog zdravtvenog osiguranja ( 177,02 kn ) i osiguranja od štete nastale otkazivanjem ( 120,37 kn )
Program može biti izveden i vvs. dakle započeti u Antalii ne izostavlajajući ni jednu navedenu lokaciju i završiti u Istanbulu u ovisnosti o rasporedima skupina i raspoloživosti
Dokumenti potrebni za putovanje: Za putovanje u Republiku Tursku hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica koja mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju. Sve osobe koje putuju u Tursku moraju imati valjano putno-zdravstveno osiguranje koje pokriva razdoblje boravka u Turskoj. Uputa: Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice. Ako ste državljanin druge zemlje, provjerite treba li vam viza za ulazak u Tursku.

UVJETI PRODAJE I OPIS PLAĆANJA

Predbilježbe su otvorene do 15.9.2022. ili do popune mjesta. U nastavku su cijena, uvjeti prodaje i plaćanje BIBLIJSKOG HODOČAŠĆA – hodočašća Stopama apostola Pavla – 3. misijsko putovanje od 14.-21.11.2022.  šifra proizvoda ID 229011 prema ponudi na poveznici ;  0202-2022-ime-i-prezime-putnika Ukoliko se odlučite za hodočašće prema navedenim uvjetima potrebno je učiniti sljedeće:

PREDBILJEŽITI SE ONLINE ( mrežno ) na našoj web stranici ( www.ichtisonline.com ) unosom svojih podataka u rubrici rezerviraj. Za predbilježbu su Vam potrebni, podaci iz osobne iskaznice, kontakt e mail i broj mobitela. ( e mailom/ SMS om Vam stiže potvrda i poziv na plaćanje ).

AKTIVIRATI REZERVACIJU UPLATOM  depozita  roku od 3 dana od rezervacije.

Plaćanje je moguće izvršiti na jedan od dva niže opisana načina; 

a) Uplatom na poslovni račun ICHTIS TRAVEL putničke agencije

IBAN HR 532402006 1100419357  poziv na broj 00 – Vaš broj rezervacije zaprimljene SMS ICHTIS porukom ili  e-mailom i  koja sdrži detalje odabranih usluga. Možete izvršiti prijenos koristeći podatke prema primjeru na poveznici: 229011 Uplatnica za predujam

b) Uplatom bankovnom – debitnom karticama ( VISA, MASTER, MAESTRO posredstvom WSpay Full3D sigurnih linkova.

Sustav naplate karticom funkcionira kao bankomat, dakle pripremite karticu ispunite svoje podatke upišete željeli iznos uplate u ovom slučaju 1000 kn i odaberete IZVRŠI PLAĆANJE .Iznos je uplaćen na naš poslovni račun bez dodatnih troškova za Vas. Pristup online kartičnoj naplati je desnim klikom na poveznicu; https://wpos.wspay.biz/ICHTIS.aspx

c) Plaćanje gotovinom nije moguće.

d) U slučaju da rezervacija nije pokrivena uplatom u roku od 3 dana – automatizmom se otkazuje.

NAKON ŠTO JE REZERAVCIJA AKTIVIRANA UPLATOM Stranka nakon evidentirane uplate ( na IBAN ili bankovnom karticom )  prima sredstvima daljinske komunikacije potvrdu rezervacije i račun za predujam za izvršeno plaćanje usluge.

PREOSTALI IZNOS UPLATE valja uplatiti zaključno s 15.10.2022. do kada će Vam biti dostavljena Obavijest o putovanju s detaljima smiještaja , uputama za pakiranje i dr. ( SMS, e-mail ) zajedno s evidencijama rezerviranih usluga i pozivom na plaćanje preostalog dijela odabranih usluga ( SMS, e-mail ) uplatnica na poveznici 229011 Uplatnica za preostali iznos

Upute i pojašnjenja :

Nije potrebno  uredu ICHTIS travel-a slati potvrde o uplati jer sve uplate na IBAN i kartične vidimo na zaslonu našeg računala u realnom vremenu. Važno navesti točan broj Vašeg mobitela i Vaš e mail kojim se služite Vi ili netko iz Vašeg kućanstva ili obitelji. U slučaju da nama nešto nedostaje za realizaciju aktivne rezervacije mi ćemo iz ureda ICHTIS-a Vas kontaktirati pisanim putem i telefonski ukoliko je potrebno.

Rezervacije naših putnika iz zemlje i inozemstva, zaprimljenih preko naše mrežne stranice kao i daljnji kontakti s putnicima izmjenjuju se isključivo pisanim putem sukladno obvezama ureda koji posluje na daljinu, bez osobnog kontakta.  Svi koraci tijekom rezervacije kao i status rezervacije su potvrđeni pisanim putem, a sve usluge kao i koraci rezervacije pojašnjeni su na našim stranicama. No ukoliko postoji potreba za nekim dodatnim pojašnjenjem slobodno nam pošaljite pisani upit na e-mail  službe ICHTIS FRONT DESK-a , travel@ichtisonline.com i nastojat ćemo odgovoriti u najskorijem mogućem roku.

Predlažemo da pročitate sve detalje Programa putovanja i Opće uvjete o paket aranžmanima prije predbilježbe,  obzirom da uplatom potvrđujete kako ste sve razumjeli i prihvaćate ponuđeni program. Osobito skrećemo pozornost na  čl. 6. koji opisuje otkazne troškove stranke i vremensku skalu obračuna ovisno o destinaciji, tako da preporučamo da se osigurate od štete nastale otkazivanjem prema uvjetima Osiguravatelja u ovom slučaju Croatia Osiguranja. Više na poveznici https://crosig.hr/putno-osiguranje/osiguranje-otkaza-putovanja/

Obavijest o putovanju šaljemo s evidencijama svih rezerviranih usluga i pozivom na plaćanje preostalog dijela. To je ujedno kontrola svih usluga koje ste odbrali stoga ako nešto nedostaje ili je viška ljubazno Vas molim da nas pisanim putem obavijestite kako bi uskladili rezervaciju.

Zahvaljujemo na zanimanju za naše programe.

ICHTIS TRAVEL – front desk – travel@ichtisonline.com
Ukoliko želite li otisnuti Program 3. Misisjko putovanje sv. Pavla Apostola i Opće uvjete koju su sastavnim dijelom to možete učiniti klikom na poveznice niže ;

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.