1.dan

Split - Ancona

Sastanak na dogovorenom mjestu. Vožnja autobusom do trajektne luke. Ukrcaj na brod za Anconu 19.45 sati. Smještaj na aviosjedalima ili u kabinama za one koji su izvršili nadoplatu za kabinu u agenciji. Noćenje na brodu. (NB)
2.dan

Ancona - Asiz

Iskrcaj. Nastavak putovanja u Asiz. Po dolasku posjet Papinskoj Bazilici sv. Franje Asiškog. Razgled: kripta sv. Franje. Slobodno za osvježenje. Bazilika sv. Klare, Porziuncola i Sv. Marija Anđeoska. Zatim katedrala krštenja sv. Franje i Klare, čašćenje novog sveca katoličke crkve i ujedno mjesto počivališta neraspadnug tijela „Božjeg influencera“ Carla Acutisa, Sv. misa. večera. Noćenje.
3.dan

Asiz - Cascia

Doručak. Vožnja prema Cascii - svetištu sv. Rite, svetice nemogućeg. Njen put kćeri, supruge, majke, redovnice i žene dijaloga koja potpuno povjerenje stavlja u Boga osluškujući potrebe svoje obitelji, primjer je svima. Posjet svetištu i samostanu gdje je živjela i dobila stigme, te ružičnjaku i bazilici gdje se čuva njeno neraspadnuto tijelo. Euharistijsko čudo, sv. misa. Vožnja prema Monte Sant Angelu Večera. Noćenje. (V,N)
4.dan

San Giovanni Rotondo - Monte Sant Angelo

Doručak. Obilazak svetišta sv. Padre Pia u San Giovanni Rotondu i svih mjesta povezanih sa njegovom službom u tom malom gradu na jugu Italije. Po dolasku, razgled svetišta Padre Pia i križni put. Muzej s njegovim osobnim stvarima, crkva u kojoj je slavio sv. mise i kripta s tijelom oslikana prekrasnim mozaicima p. Marka Ivana Rupnika. Sv. misa. Slobodno za molitvu i kupnju nabožnih predmeta. Večera. Noćenje. (D,V,N)
5.dan

Foggia - Monte Sant Angelo

Doručak. Posjet svetištu sv. Mihovila. Svetište / špilja - jedina na zemlji koju nije posvetio čovjek, već arkanđeo Mihael još u 4. st. Razgled crkve svetog Mihaela Arkanđela, smještene na vrhu brda Gargano koje gleda na Manfredonijski zaljev, sv. misa. Sv. misa i slobodno za šetnju po malom gradu iz antičkih vremena. Nastavak prema Foggi - glasovitom svetištu juga, Gospe Okrunjene. Upoznavanje s poviješću Gospinih ukazanja, svetišta i razgled. Slobodno vrijeme za šetnju, suvenire i molitvu. Povratak u hotel, večera i noćenje. (D,V,N)
6.dan

San Giovanni Rotondo - Loreto - Ancona

Doručak. Nastavak prema Loretu, svetištu Svete nazaretske obitelji, razgled i posveta obitelji. Odlazak prema trajektnoj luci. Ukrcaj na brod i polazak prema Splitu. Noćenje. (D,NB)
7.dan

Ancona - Split

Po dolasku u Split ( u 7.00 sati) iskrcaj s broda i povratak na odredište.
Cijena uključuje
prijevoz trajektom na relaciji Split - Ancona - Split s uključenim avio sjedalima
4 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelu s 3*/4*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
razglede gradova i ulaze u gradove prema programu s licenciranim vodičem
vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizacija sv. misa
organizacija putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
VRIJEDNOST VIŠE ! audio sistemi za praćenje programa
Cijena isključuje
doplata za brodske pristojbe u iznosu od 228 po osobi i smjeru u ime i za račun brodara " Jadorlinije "
doplatu za jednokrevetnu sobu u hotelima ( raspoloživost na upit u agenciji ) - 920 kn
ležaj u kabini na brodu ( od 390 kn po osobi za oba smjera i za ležaj u dvokrevetnoj kabini CB2 / unutarnjoj s WC-om )
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
ručkove, ulaznice, karta za loko bus u San Giovani Rotondu 1 €
transfer na relaciji Buško B. Split ( trajektna luka ) Buško. B - 100 kn usklađen s povratkom i polaskom
Važne napomene
Za aktivaciju rezervacije do 24.6.22. ili do popune mjesta potrebno je uplatiti 20 % , dakle 530 kn + osiguranja na IBAN agencije kod Erste banke d.d. HR 532402006 1100419357 prema ponudi koju ćemo poslati emailom.
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa. Program je izrađen za skupinu od 40 - 45 osoba
*FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
brodske pristojbe iznose 228 kn po osobi, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja broda/prijevoznika
valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja, a osobna iskaznica najmanje 3 mjeseca
PREPORUČUJEMO! Osiguranje od rizika otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje (80 kn - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije!)
1. PUTNA OSIGURANJA I OTKAZIVANJE OD STRANE PUTNIKA

Za sve putnike vrijede uvijeti iz čl. 6 Općih uvijeta o organizaciji paket aranžamana, a u slučaju otkazivanja sa strane putnika.

Obvezni su dio naše ponude police osiguranja i ukoliko se odlučite na njih valja ih uplatiti prilikom aktivacije rezeravcije, 

a niže su poveznice na kojima možete provijeriti uvijete svakog pojedinog paketa  

Croatia Osiguranje – Informacije o proizvodu putno zdravstveno osiguranje (1)

Croatia Osiguranje Informacije o proizvodu IPID_Otkaz ili prekid putovanja

  • Detalji putnog osiguranja  koja pokrivaju troškove štete nastale otkazivanjem, a prema uvijetima
  • Detalji putnog zdravstvenog osiguranja
  • Detalji o dodanom pokriću u slučaju infekcije

VAŽNA NAPOMENA UZ DODATNO POKRIĆE I POLICU U SLUČAJU INFEKCIJE COVID  :

U slučaju oboljenja uslijed bolesti virusa COVID-19 (SARS-CoV-2) putno zdravstveno osiguranje iz ponude  ne pokriva troškove bolničkog liječenja i ostala navedena pokrića obzirom da isto i plati doplatna premija osiguranja. Pokriće POLICE uključuje osigurateljnu zaštitu do iznosa siguranja ugovorenog za slučaj bolesti za: • Troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2), • Troškove repatrijacije (povratka u domicilnu državu) osiguranika uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2).

Osiguranje se nakon ugovorenog isteka trajanja siguranja produljuje do maksimalno 14 dana za vrijeme dok se osiguranik nalazi u karanteni zbog kontakta s COVID-19 (SARS-CoV-2) pozitivnom osobom.

Troškovi obveznih medicinskih testova neophodnih za početak, nastavak ili povratak s putovanja, troškovi karantene i prisilnog stanka izvan domicilne države zbog nemogućnost povratka te troškovi pružanja medicinske skrbi izvan bolničkog liječenja nisu u osigurateljnom pokriću.

AKTIVACIJA POLICA OSIGURANJA OD OTKAZA I PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA

Osiguravatelja za police putnog i zdravstvenog osiguranja od otkaza Croatia Osiguranja nalažu da police obvezno je uplatit s privm jamstvenim depozitom prilikom aktivacije rezeravcije ili najkasnije 3 dana od aktivacije Ugovora uplatom.

Odštetni zahtjev za naknadu štete uslijed otkazivanja moguće je podnijeti 20 dana prije datuma polaska, a sukladno uvjetima za skupinu Osiguravatelja.

Naknada za otkaz utovanja može se ostvariti prema Uvjetima osiguranja Croatia osiguranja koji su navedeni na web adresi: https://www.crosig.hr/hr/osiguranja/putno/osiguranje-otkaza-putovanja

bl. Carlo Acutis

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.