1.dan

Split - Ancona

Okupljanje i ukrcaj na dogovorenom mjestu. Vožnja autobusom do trajektne luke. Ukrcaj na brod za Anconu 19.45 sati. Smještaj na aviosjedalima ili u kabinama za one koji su izvršili nadoplatu za kabinu u agenciji. Noćenje na brodu. (NB)
2.dan

Ancona - Asiz

Iskrcaj. Nastavak putovanja u Asiz. Po dolasku posjet Papinskoj Bazilici sv. Franje Asiškog. Razgled: kripta sv. Franje. Slobodno za osvježenje. Bazilika sv. Klare, Porziuncola i Sv. Marija Anđeoska. Zatim katedrala krštenja sv. Franje i Klare, čašćenje novog sveca katoličke crkve i ujedno mjesto počivališta neraspadnug tijela „Božjeg influencera“ Carla Acutisa, Sv. misa. večera. Noćenje.
3.dan

Asiz - Cascia

Doručak. Vožnja prema Cascii - svetištu sv. Rite, svetice nemogućeg. Njen put kćeri, supruge, majke, redovnice i žene dijaloga koja potpuno povjerenje stavlja u Boga osluškujući potrebe svoje obitelji, primjer je svima. Posjet svetištu i samostanu gdje je živjela i dobila stigme, te ružičnjaku i bazilici gdje se čuva njeno neraspadnuto tijelo. Euharistijsko čudo, sv. misa. Vožnja prema San Giovanni Rotondu. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje. (V,N)
4.dan

San Giovanni Rotondo - Monte Sant Angelo

Doručak. Obilazak svetišta sv. Padre Pia u San Giovanni Rotondu i svih mjesta povezanih sa njegovom službom u tom malom gradu na jugu Italije. Po dolasku, razgled svetišta Padre Pia i križni put. Muzej s njegovim osobnim stvarima, crkva u kojoj je slavio sv. mise i kripta s tijelom oslikana prekrasnim mozaicima p. Marka Ivana Rupnika. Sv. misa. Slobodno za molitvu i kupnju nabožnih predmeta. Večera. Noćenje. (D,V,N)
5.dan

Foggia - Monte Sant Angelo

Doručak. Posjet svetištu sv. Mihovila. Svetište / špilja - jedina na zemlji koju nije posvetio čovjek, već arkanđeo Mihael još u 4. st. Razgled crkve svetog Mihaela Arkanđela, smještene na vrhu brda Gargano koje gleda na Manfredonijski zaljev, sv. misa. Sv. misa i slobodno za šetnju po malom gradu iz antičkih vremena. Nastavak prema Foggi - glasovitom svetištu juga, Gospe Okrunjene. Upoznavanje s poviješću Gospinih ukazanja, svetišta i razgled. Slobodno vrijeme za šetnju, suvenire i molitvu. Povratak u hotel, večera i noćenje. (D,V,N)
6.dan

San Giovanni Rotondo - Loreto - Ancona

Doručak. Nastavak prema Loretu, svetištu Svete nazaretske obitelji, razgled i posveta obitelji. Odlazak prema trajektnoj luci. Ukrcaj na brod i polazak prema Splitu. Noćenje. (D,NB)
7.dan

Ancona - Split

Po dolasku u Split ( u 7.00 sati) iskrcaj s broda i povratak na odredište.
Cijena uključuje
Prijevoz trajektom na relaciji Split - Ancona - Split s uključenim avio sjedalima
4 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelu s 3*/4*
Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
Razglede gradova i ulaze u gradove prema programu s licenciranim vodičem
Licenciranog vodiča/pratitelja
Duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizacija sv. misa
Organizacija putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete
PDV ( PPO ) 25 %
VRIJEDNOST VIŠE ! audio sistemi za praćenje programa
Cijena isključuje
Doplata za brodske pristojbe u iznosu od 228 po osobi i smjeru u ime i za račun brodara " Jadrolinije " ( obvezan )
Doplatu za jednokrevetnu sobu u hotelima ( raspoloživost na upit u agenciji ) - 990 kn
Doplata za ležaj u kabini na brodu ( od 410 kn po osobi za oba smjera, ležaj u dvokrevetnoj kabini CB2 / unutarnjoj s WC-om )
Dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu i skretanje s rute
Doplata za policu putnog zdravstvenog osiguranja - 95,39 kn
Doplata za policu osiguranja od štete nastale otkazivanjem - 91,28 kn
Važne napomene
AKTIVACIJA REZERAVCIJE UPLATOM 20 % - 558 kn do 20.8.2022. ili do popune mjesta na IBAN agencije kod Erste banke d.d. HR 532402006 1100419357 Poziv na broj broj rezeravcije
PREOSTALI IZNOS ZAKLJUČNO S 20.9.2022. na IBAN agencije kod ERSTE banke d.d. s pozivom na broj rezeravcije
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa. Program je izrađen za skupinu od 40 - 45 osoba. Cijena u € prema tečaju 7.53
*FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja broda/prijevoznika
Za putovanje je potrebna osobna iskaznica koja vrijedi najmanje 3 mjeseca od datuma putovanja
PREPORUČUJEMO! Osiguranje od rizika otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje (100 kn - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije ili unutar 3 dana!)
1. PUTNA OSIGURANJA I OTKAZIVANJE OD STRANE PUTNIKA

Za sve putnike vrijede uvijeti iz čl. 6 Općih uvijeta o organizaciji paket aranžamana, a u slučaju otkazivanja sa strane putnika.

Obvezni su dio naše ponude police osiguranja i ukoliko se odlučite na njih valja ih uplatiti prilikom aktivacije rezeravcije, 

a niže su poveznice na kojima možete provijeriti uvijete svakog pojedinog paketa  

Croatia Osiguranje – Informacije o proizvodu putno zdravstveno osiguranje (1)

Croatia Osiguranje Informacije o proizvodu IPID_Otkaz ili prekid putovanja

  • Detalji putnog osiguranja  koja pokrivaju troškove štete nastale otkazivanjem, a prema uvijetima
  • Detalji putnog zdravstvenog osiguranja
  • Detalji o dodanom pokriću u slučaju infekcije

VAŽNA NAPOMENA UZ DODATNO POKRIĆE I POLICU U SLUČAJU INFEKCIJE COVID  :

U slučaju oboljenja uslijed bolesti virusa COVID-19 (SARS-CoV-2) putno zdravstveno osiguranje iz ponude  ne pokriva troškove bolničkog liječenja i ostala navedena pokrića obzirom da isto i plati doplatna premija osiguranja. Pokriće POLICE uključuje osigurateljnu zaštitu do iznosa siguranja ugovorenog za slučaj bolesti za: • Troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2), • Troškove repatrijacije (povratka u domicilnu državu) osiguranika uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2).

Osiguranje se nakon ugovorenog isteka trajanja siguranja produljuje do maksimalno 14 dana za vrijeme dok se osiguranik nalazi u karanteni zbog kontakta s COVID-19 (SARS-CoV-2) pozitivnom osobom.

Troškovi obveznih medicinskih testova neophodnih za početak, nastavak ili povratak s putovanja, troškovi karantene i prisilnog stanka izvan domicilne države zbog nemogućnost povratka te troškovi pružanja medicinske skrbi izvan bolničkog liječenja nisu u osigurateljnom pokriću.

AKTIVACIJA POLICA OSIGURANJA OD OTKAZA I PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA

Osiguravatelja za police putnog i zdravstvenog osiguranja od otkaza Croatia Osiguranja nalažu da police obvezno je uplatit s privm jamstvenim depozitom prilikom aktivacije rezeravcije ili najkasnije 3 dana od aktivacije Ugovora uplatom.

Odštetni zahtjev za naknadu štete uslijed otkazivanja moguće je podnijeti 20 dana prije datuma polaska, a sukladno uvjetima za skupinu Osiguravatelja.

Naknada za otkaz utovanja može se ostvariti prema Uvjetima osiguranja Croatia osiguranja koji su navedeni na web adresi: https://www.crosig.hr/hr/osiguranja/putno/osiguranje-otkaza-putovanja

UVJETI PRODAJE I PLAĆANJA

Predbilježbe su otvorene do 22.8.2022. ili do popune mjesta. U nastavku su cijena, uvjeti prodaje i plaćanje hodočašća Stopama Svetaca Italija šifra proizvoda ID 22399 prema ponudi na poveznici Cijena i uvjeti prodaje PONUDA 0176-2022 (1)

Ukoliko se odlučite za hodočašće prema navedenim uvjetima potrebno je učiniti sljedeće:

PREDBILJEŽITI SE ONLINE ( mrežno ) na našoj web stranici ( www.ichtisonline.com ) unosom svojih podataka u rubrici rezerviraj. Za predbilježbu su Vam potrebni, podaci iz osobne iskaznice, kontakt e mail i broj mobitela. ( e mailom/ SMS om Vam stiže potvrda i poziv na plaćanje ).

AKTIVIRATI REZERVACIJU UPLATOM  depozita  roku od 3 dana od rezervacije.

Plaćanje je moguće izvršiti na jedan od dva niže opisana načina; 

a) Uplatom na poslovni račun ICHTIS TRAVEL putničke agencije

IBAN HR 532402006 1100419357  poziv na broj 00 – Vaš broj rezervacije zaprimljene SMS ICHTIS porukom ili  e-mailom i  koja sdrži detalje odabranih usluga. Možete izvršiti prijenos koristeći podatke prema primjeru na poveznici: PRIMJER UPLATNICE – HUB 3A (002) S BR. REZERAVCIJE

b) Uplatom bankovnom – debitnom karticama ( VISA, MASTER, MAESTRO posredstvom WSpay Full3D sigurnih linkova.

Sustav naplate karticom funkcionira kao bankomat, dakle pripremite karticu ispunite svoje podatke upišete željeli iznos uplate u ovom slučaju 1000 kn i odaberete IZVRŠI PLAĆANJE .Iznos je uplaćen na naš poslovni račun bez dodatnih troškova za Vas. Pristup online kartičnoj naplati je desnim klikom na poveznicu; https://wpos.wspay.biz/ICHTIS.aspx

c) Plaćanje gotovinom nije moguće.

d) U slučaju da rezervacija nije pokrivena uplatom – automatizmom se otkazuje.

NAKON ŠTO JE REZERAVCIJA AKTIVIRANA UPLATOM Stranka nakon evidentirane uplate ( na IBAN ili bankovnom karticom )  prima sredstvima daljinske komunikacije potvrdu rezervacije i račun za predujam za izvršeno plaćanje usluge.

PREOSTALI IZNOS UPLATE valja uplatiti zaključno s 22.9.2022. do kada će Vam biti dostavljena Obavijest o putovanju s detaljima smiještaja , uputama za pakiranje i dr. ( SMS, e-mail )zajedno s evidencijama rezerviranih usluga i pozivom na plaćanje preostalog dijela odabranih usluga ( SMS, e-mail ). 

Upute i pojašnjenja :

Nije potrebno  uredu ICHTIS travel-a slati potvrde o uplati jer sve uplate na IBAN i kartične vidimo na zaslonu našeg računala u realnom vremenu. Važno navesti točan broj Vašeg mobitela i Vaš e mail kojim se služite Vi ili netko iz Vašeg kućanstva ili obitelji. U slučaju da nama nešto nedostaje za realizaciju aktivne rezervacije mi ćemo iz ureda ICHTIS-a Vas kontaktirati pisanim putem i telefonski ukoliko je potrebno.

Rezervacije naših putnika iz zemlje i inozemstva, zaprimljenih preko naše mrežne stranice kao i daljnji kontakti s putnicima izmjenjuju se isključivo pisanim putem sukladno obvezama ureda koji posluje na daljinu, bez osobnog kontakta.  Svi koraci tijekom rezervacije kao i status rezervacije su potvrđeni pisanim putem, a sve usluge kao i koraci rezervacije pojašnjeni su na našim stranicama. No ukoliko postoji potreba za nekim dodatnim pojašnjenjem slobodno nam pošaljite pisani upit na e-mail  službe ICHTIS FRONT DESK-a , travel@ichtisonline.com i nastojat ćemo odgovoriti u najskorijem mogućem roku.

Predlažemo da pročitate sve detalje Programa putovanja i Opće uvjete o paket aranžmanima prije predbilježbe,  obzirom da uplatom potvrđujete kako ste sve razumjeli i prihvaćate ponuđeni program. Osobito skrećemo pozornost na  čl. 6. koji opisuje otkazne troškove stranke i vremensku skalu obračuna ovisno o destinaciji, tako da preporučamo da se osigurate od štete nastale otkazivanjem prema uvjetima Osiguravatelja u ovom slučaju Croatia Osiguranja. Više na poveznici https://crosig.hr/putno-osiguranje/osiguranje-otkaza-putovanja/

Obavijest o putovanju šaljemo s evidencijama svih rezerviranih usluga i pozivom na plaćanje preostalog dijela. To je ujedno kontrola svih usluga koje ste odbrali stoga ako nešto nedostaje ili je viška ljubazno Vas molim da nas pisanim putem obavijestite kako bi uskladili rezervaciju.

Zahvaljujemo na zanimanju za naše programe.

ICHTIS TRAVEL Frontdesk  – travel@ichtisonline.com

Ukoliko želite li otisnuti Program i Opće uvijete koju su sastavnim dijelom to možete učiniti klikom na povveznice niže ;
bl. Carlo Acutis

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.