1.dan

Split - Padova

Okupljanje u ranim jutarnjim satima prema dogovoru koji ćete zaprimiti pisanim putem prije polaska s uputama za pakiranje i ostalim korisnim informacijama za putovanje. Nakon ukrcaja u autobus slijedi vožnja autom cestom do Padove uz zaustavaljanja za osviježenje i pauzu za ručak na nekoj od usputnih postaja na auto cesti. Tijekom vožnje priprava i upoznavanje s mjestima koje ćemo obilaziti i svecima kojima hodočastimo. Prva točka programa je obilazak mjesta vezanih uz preminuće sv. Ante i mjesto njegovih mističnih iskustava i molitve. Obilazak. Sv. Misa. Noćenje. ( N )
2.dan

Padova - Cascia

Doručak. Ukrcaj u autobus s prtljagom. Posjet svetištu sv. Leopolda Mandića, sv. Misa. Slijedi obilazak bazilike svetišta sv. Ante. Slobodno za osvježenje, kupnju suvenira i molitvu. Slijedi nastavak prema Umbriji i malom mjestu Cascia središnjem augustinskom svetištu sv. Rite – Svetice nemogućeg. Njen put kćeri, supruge, majke, redovnice i žene dijaloga koja potpuno povjerenje stavlja u Božje ruke osluškujući potrebe svoje obitelji. Posjet svetištu i samostanu gdje je živjela i dobila stigme, te ružičnjaku i bazilici gdje se čuva njeno neraspadnuto tijelo Euharistijsko čudo. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje. (D,V,N)
3.dan

Cascia - Lanciano - San Giovanni Rotondo

Doručak. Posjet svetištu i samostanu sv. Magdalene, a sada sv. Rite gdje je živjela i dobila stigme, ružičnjaku i bazilici gdje se čuva njeno neraspadnuto tijelo. Euharistijsko čudo. Sv. Misa. Slobodno za osvježenje, kupnju suvenira i zatim slijedi vožnja prema Lancianu, posjet svetištu Euharistijskog čuda u Lancianu. Molitva pred Presvetim i nasatvak prema San Giovanni Rotondu svetištu sv. P. Pia. Smještaj u hotel Večera. Noćenje. (D,V,N)
4.dan

San Giovani Rotondo - Monte Sant Angelo

Doručak. Obilazak svetišta sv. Padre Pia u San Giovanni Rotondu i svih mjesta povezanih sa njegovom službom u malom gradu na jugu Italije. Muzej s njegovim osobnim stvarima, crkva u kojoj je slavio sv. mise i kripta s očuvanim tijelom sv. P. Pia, oslikana prekrasnim mozaicima p. Marka Ivana Rupnika. Posjet svetištu sv. Mihovila. Svetište / špilja - jedina na zemlji koju nije posvetio čovjek, već arkanđeo Mihael još u 4. st. Razgled crkve svetog Mihaela Arkanđela, smještene na vrhu brda Gargano koje gleda na Manfredonijski zaljev, sv. misa. Večera. Noćenje. (D,V,N)
5.dan

San Giovanni Rotondo - Ancona

Doručak. Slavlje sv. Mise u crkvi Gospe od Milosrđa gdje je sv. Padre Pio molio, ispovijedao i zadobio rane Kristove na tijelu. Slobodno za osobnu molitvu. Ukrcaj i odlazak prema Anconi. Vožnja do trajekte luke Ancona i ukrcaj na brod za Split. Noćenje na brodu (D,NB )
6.dan

Ancona - Split

Po dolasku u Split ( u 7.00 sati) iskrcaj s broda i povratak na odredište.
Cijena uključuje
1 noćenje na brodu prijevoz trajektom na relaciji Ancona - Split s uključenim brodskim pristojbama (228 kn) i uključenim aviosjedalima
4 noćenja u hotelu na bazi noćenja s doručkom i 3 večere prema programu u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelima 4 / 3*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
putne karte za lokalni autobus u San Giovanni Rotondu
razglede gradova i ulaze u gradove prema programu s licenciranim vodičem
vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizacija sv. misa
organizacija putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
VRIJEDNOST VIŠE ! audio sistemi za praćenje programa
Cijena isključuje
doplatu za jednokrevetnu sobu u hotelima ( raspoloživost na upit u agenciji ) - 920 kn
ležaj u kabini na brodu visoka sezona ( od 290 kn po osobi za jedan smjer i za ležaj u dvokrevetnoj kabini unutarnjoj s WC-om )
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
ručkove, ulaznice
transfer za skupine na relaciji Buško Blato - Split ( trajektna luka ) Buško blato - 100 kn
Važne napomene
Za aktivaciju rezervacije potrebno je uplatiti 20 % , dakle 569 kn + osiguranja na IBAN agencije kod Erste banke d.d. HR 532402006 1100419357 prema ponudi koju ćemo poslati emailom i preostali iznos zaključno s 11.4.2020
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa. Program je izrađen za skupinu od 40-45 osoba
*FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
brodske pristojbe su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja broda/prijevoznika
valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja, a osobna iskaznica najmanje 3 mjeseca
PREPORUČUJEMO! Osiguranje od rizika otkaza putovanja i putno zdravstveno s covid doplatom ( 96,03 kn ) i polica osiguranja od otkaza (84 kn - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije ili unutar 3 adna od aktivacije!)
COVID UPUTE Potreban brzi antigeni test koji vrijedi 48 sati ili PCR test koji vrijedi 72 sata ( dakle valja ga izraditi dan prije polaska )
SPECIFIKACIJA USLUGA: D - doručak, R - ručak, V - večera, N – noćenje, NB – noćenje na brodu,
1. PUTNA OSIGURANJA I OTKAZIVANJE OD STRANE PUTNIKA

Za sve putnike vrijede uvijeti iz čl. 6 Općih uvijeta o organizaciji paket aranžamana, a u slučaju otkazivanja sa strane putnika.

Obvezni su dio naše ponude police osiguranja i ukoliko se odlučite na njih valja ih uplatiti prilikom aktivacije rezeravcije, 

a niže su poveznice na kojima možete provijeriti uvijete svakog pojedinog paketa  

Croatia Osiguranje – Informacije o proizvodu putno zdravstveno osiguranje (1)

Croatia Osiguranje Informacije o proizvodu IPID_Otkaz ili prekid putovanja

  • Detalji putnog osiguranja  koja pokrivaju troškove štete nastale otkazivanjem, a prema uvijetima
  • Detalji putnog zdravstvenog osiguranja
  • Detalji o dodanom pokriću u slučaju infekcije
  • Inoformativni izračun možete naći na poveznici u nastavku

VAŽNA NAPOMENA UZ DODATNO POKRIĆE I POLICU U SLUČAJU INFEKCIJE COVID  :

U slučaju oboljenja uslijed bolesti virusa COVID-19 (SARS-CoV-2) putno zdravstveno osiguranje iz ponude  ne pokriva troškove bolničkog liječenja i ostala navedena pokrića obzirom da isto i plati doplatna premija osiguranja. Pokriće POLICE uključuje osigurateljnu zaštitu do iznosa siguranja ugovorenog za slučaj bolesti za: • Troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2), • Troškove repatrijacije (povratka u domicilnu državu) osiguranika uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2).

Osiguranje se nakon ugovorenog isteka trajanja siguranja produljuje do maksimalno 14 dana za vrijeme dok se osiguranik nalazi u karanteni zbog kontakta s COVID-19 (SARS-CoV-2) pozitivnom osobom.

Troškovi obveznih medicinskih testova neophodnih za početak, nastavak ili povratak s putovanja, troškovi karantene i prisilnog stanka izvan domicilne države zbog nemogućnost povratka te troškovi pružanja medicinske skrbi izvan bolničkog liječenja nisu u osigurateljnom pokriću.

AKTIVACIJA POLICA OSIGURANJA OD OTKAZA I PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA

Osiguravatelja za police putnog i zdravstvenog osiguranja od otkaza Croatia Osiguranja nalažu da police obvezno je uplatit s privm jamstvenim depozitom prilikom aktivacije rezeravcije ili najkasnije 3 dana od aktivacije Ugovora uplatom.

Odštetni zahtjev za naknadu štete uslijed otkazivanja moguće je podnijeti 20 dana prije datuma polaska, a sukladno uvjetima za skupinu Osiguravatelja.

Naknada za otkaz putovanja može se ostvariti prema Uvjetima osiguranja Croatia osiguranja koji su navedeni na web adresi: https://www.crosig.hr/hr/osiguranja/putno/osiguranje-otkaza-putovanja

           COVID SANTIRANE PUTNE ISPRAVE

za ulaz u Italiju od siječnja 2022. potrebno je posjedovati valjanu Covid potvrdu bilo da ste  

    1. Cijepljeni
    2. preboljeli , dakle s COVID 19 putovnicom 
    3. uz negativni brzi antigeni test ( 48 h ) ili PCR test ( 72 h) dakle valja ga izraditi dan prije polaska 

PUTNE ISPRAVE

Od putnih isprava potrebna je osobna iskaznica ili putovnica.

EU LPFD o kretanju i ulazu u Italiju –  obrazac koji ICHTIS Ispunjava za Vas

spilja sv. Ante

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.