1.dan

Split - Ancona

Okupljanje na dogovorenom mjestu u Splitu i polazak prema trajektnoj luci u Splitu. Ukrcaj na brod iz Splita za Italiju - luku Ancona. Noćenje na brodu. Smještaj - avio sjedala uz mogućnost nadoplate ležaja u kabini, ovisno o tipu i raspoloživosti kabine. (NB)
2.dan

Ancona - Rim

Iskrcaj s broda u Anconi i nastavak putovanja prema Rimu uz zaustavljanja za osvježenje. Po dolasku posjet Bazilici sv. Pavla izvan zidina gdje se čuvaju relikvije apostola Pavla (sv. misa). Razgled bazilike. Posjet Katakombama sv. Kalista. Odlazak u hotel. Smještaj. Večera. Noćenje. (V,N)
3.dan

Rim

Doručak. Posjet patrijarhalnoj Bazilici sv. Ivana Lateranskog (sv. misa), lateranskoj krstionici i kapeli sv. Venancija. Nastavak prema drugoj patrijarhalnoj bazilici Sveta Marija Velika. Slobodno za ručak. Slijedi posjet antičkom Rimu - Koloseum (izvana), Kapitolij, Trajanov Forum, Forum Romanum. Povratak u hotel. Večera. Noćenje. (D,V,N)
4.dan

Rim - Vatikan

Doručak. Odlazak u Vatikan. Audijencija s papom Franjom u Vatikanu na Trgu sv. Petra. Slobodno za ručak. Slijedi posjet i razgled Bazilike sv. Petra (sv. misa), groba sv. Ivana Pavla II., groba apostola Petra i pogled na temelje nekadašnje Konstantinove bazilike. Slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za uspon na kupolu sv. Petra, obilazak Vatikanskih muzeja ili šetnju trgovima. Povratak u hotel. Večera. Noćenje. (D,V,N)
5.dan

Rim - Asiz

Doručak. Nastavak putovanja u Asiz. Po dolasku posjet Papinskoj Bazilici sv. Franje Asiškog. Razgled: kripta sv. Franje. Slobodno za osvježenje. Bazilika sv. Klare, Porziuncola i Sv. Marija Anđeoska. Zatim katedrala krštenja sv. Franje i Klare, čašćenje novog sveca katoličke crkve i ujedno mjesto počivališta neraspadnug tijela „Božjeg influencera“ Carla Acutisa, Sv. misa. Odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje (D,V,N)
6.dan

Cascia - Split

Doručak. Odlazak prema Cascii i razgled Cascie. Posjet Bazilici s kriptom koja čuva Euharistijsko čudo i neraspadnuto tijelo "svetice nemogućeg" (sv. misa), kao i mjesta povezana s životom i preminućem sv. Rite. Slobodno za molitvu, kupnju suvenira. Nastavak prema Anconi, vožnja uz zaustavljanja za osvježenje. Preuzimanje ukrcajnih karata i ukrcaj na brod iz Ancone za Split. (D, NB ) )
7.dan

Ancona - Split

Doručak. Dolazak u trajektnu luku Split u 7.00 sati. ( D)
Cijena uključuje
2 noćenja na brodu i prijevoz trajektom (noćna vožnja) na relaciji Split - Ancona Split s uključenim BP (114 kn) i uključenim avio sjedalima
4 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelima 3/4*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
ulaze za autobuse u gradove prema programu: Rim, Asiz, Cascia
razglede gradova i navedenih znamenitosti prema programu s licenciranim vodičem
audio sisteme za praćenje programa
vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizaciju sv. misa, audijencija s papom u Rimu
organizaciju putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
Cijena isključuje
Program je izrađen na temelju izračuna za grupu od 35 osoba
*TR - Tečajne razlike prema specifikaciji u važnim napomenama
doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit u agenciji - 925 kn)
doplatu za ležaj u unutarnjoj kabini s wc-om na brodu - 340 kn (na upit u agenciji, ovisno o tipu i raspoloživosti kabine)
ulaznice koje nisu navedene u programu (Vatikanski muzeji 17 €, kupola sv. Petra 3 - 7 €, katakombe 8 €, broavišne pristojbe u Rimu i Padovi ) )
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
PREPORUČUJEMO! Putno zdravstveno osiguranje( 100 kn) i osiguranje od rizika otkaza putovanja (100 kn) - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije! Policu zdravstvenog osiguranja možete sklopiti najkasnije 48 sati prije polaska.
Važne napomene
* BP - Brodske pristojbe su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
* TR - Tečajne razlike aranžmana - tečaj aranžmana je izražen u trenutku objave programa u odnosu na trenutnu vrijednost $ / €, a eventualne tečajne razlike se usklađuju i evidentiraju na završnom računu
* FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja broda
valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja, a osobne iskaznice najmanje 3 mjeseca
SPECIFIKACIJA USLUGA: D - doručak, R - ručak, V - večera, N - noćenje, NB - noćenje na brodu
COVID - potrebno je cijepljenje nekom od EMA cijepiva ili negativni antigeni test koji vrijedi 48 sati

COVID 19 UPUTE ZA POTREBE ULASKA U ITALIJU

 Dobili smo obavijest o usklađenim detaljima za ulazak u Italiju od lipnja 2021. Za hrvatske državaljane potrebne su vrijedeće putne isprave (putovnica koja vrijedi najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja.ili osobna iskaznica koja vrijedi najmanje 3 mjeseca nakon datuma putovanja) i obvezno je sljedeće;  

1.) Testiranje na COVID 19 Između ponuđenih testova HZJZ nudi čini se po najpovoljnijim uvjetima izrađuje brzi antigeni test. Test je obvezno ponavljati svakih 48 sati jer prilikom ulaska u sve zatvorene objekete potrebno ga je imati sa sobom. Svaki nalaz sadrži QR kod koji se na ulazima u objekte skenira.

Test za polazak u nedjelju 24.10.21 ( nastojte ga izraditi u nedjelju prije polaska na punktu u zračnoj luci Split ili nekom drugom dežurnom punktu) molimo da potvrdu pošaljete na e mail kako bi je mogli uputiti graničnim prijelazima (  travel@ichtisonline.com )

 

ILI

2.) vrijedeća COVID putovnica za sve putnike koji su preboljeli Covid ili su cijepljeni.

Sukladno uputama osigurali smo za sve putnike naše skupine kojima je test potreban, najavu testiranja brzim antigenim testom na unaprijed određenom mjestu i uskladili program za našu skupinu.

Djelatnici punkta za testove će uzeti uzorke (briseve), koji će biti gotovi i ovjereni u narednih 15 minuta. Ovjerene službene isprave će potom biti uručene putnicima, nakon čega nastavljamo prema našem programu. Putnici koji su cijepljeni i posjeduju COVID putovnicu ne trebaju nikave dodatne testove.

bl. Carlo Acutis
spilja sv. Ante

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.