1.dan

Split - Ancona

Sastanak na dogovorenom mjestu. Vožnja autobusom do trajektne luke. Ukrcaj na brod za Anconu 19.45 sati. Smještaj na aviosjedalima ili u kabinama za one koji su izvršili nadoplatu za kabinu u agenciji. Noćenje na brodu. (NB)
2.dan

Ancona - Cascia - Monte Sant Angelo

Iskrcaj s broda i vožnja prema Cascii - svetištu sv. Rite, svetice nemogućeg. Njen put kćeri, supruge, majke, redovnice i žene dijaloga koja potpuno povjerenje stavlja u Boga osluškujući potrebe svoje obitelji, primjer je svima. Posjet svetištu i samostanu gdje je živjela i dobila stigme, te ružičnjaku i bazilici gdje se čuva njeno neraspadnuto tijelo. Euharistijsko čudo, sv. misa. Nastavak prema Monte Sant Angelo. (V,N)
3.dan

San Giovanni Rotondo - Monte Sant Angelo

Doručak. Obilazak svetišta sv. Padre Pia u San Giovanni Rotondu i svih mjesta povezanih sa njegovom službom u tom malom gradu na jugu Italije. Po dolasku, razgled svetišta Padre Pia i križni put. Muzej s njegovim osobnim stvarima, crkva u kojoj je slavio sv. mise i kripta s tijelom oslikana prekrasnim mozaicima p. Marka Ivana Rupnika. Sv. misa. Slobodno za molitvu i kupnju nabožnih predmeta. Večera. Noćenje. (D,V,N)
4.dan

Foggia - Monte Sant Angelo

Doručak. Posjet svetištu sv. Mihovila. Svetište / špilja - jedina na zemlji koju nije posvetio čovjek, već arkanđeo Mihael još u 4. st. Razgled crkve svetog Mihaela Arkanđela, smještene na vrhu brda Gargano koje gleda na Manfredonijski zaljev, sv. misa. Sv. misa i slobodno za šetnju po malom gradu iz antičkih vremena. Nastavak prema Foggi - glasovitom svetištu juga, Gospe Okrunjene. Upoznavanje s poviješću Gospinih ukazanja, svetišta i razgled. Slobodno vrijeme za šetnju, suvenire i molitvu. Povratak u hotel, večera i noćenje. (D,V,N)
5.dan

San Giovanni Rotondo - Lanciano - Ancona

Doručak. Odlazak prema Lancianu gdje se čuva prvo Euharistijsko čudo, razgled svetišta i sv. Misa. Nastavak prema Loretu, svetištu Svete nazaretske obitelji, razgled i posveta obitelji. Odlazak prema trajektnoj luci. Ukrcaj na brod i polazak prema Splitu. Noćenje. (D,NB)
6.dan

Ancona - Split

Po dolasku u Split ( u 7.00 sati) iskrcaj s broda i povratak na odredište.
Cijena uključuje
prijevoz trajektom na relaciji Split - Ancona - Split s uključenim brodskim pristojbama (266 kn) i uključenim aviosjedalima
3 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelu s 3*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
putne karte za lokalni autobus u San Giovanni Rotondu
razglede gradova i ulaze u gradove prema programu s licenciranim vodičem
vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizacija sv. misa
organizacija putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
VRIJEDNOST VIŠE ! audio sistemi za praćenje programa
Cijena isključuje
doplatu za jednokrevetnu sobu u hotelima ( raspoloživost na upit u agenciji ) - 410 kn
ležaj u kabini na brodu ( 390 kn po osobi za oba smjera i za ležaj u dvokrevetnoj kabini / unutarnjoj s WC-om )
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
ručkove, ulaznice
Važne napomene
opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
*FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
brodske pristojbe su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja broda/prijevoznika
valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja, a osobna iskaznica najmanje 3 mjeseca
PREPORUČUJEMO! Osiguranje od rizika otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje (70 kn - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije!)
COVID UPUTE Potreban brzi antigeni test ( 150 kn ) koji ICHTIS organizira za naše putnike u suradnji s NZJZ ukoliko nemate COVID putovnicu da ste cijepljeni.

1. COVID POTVRDE I ODREDBE NA SNAZI

Također za ulaz u Italiju  potrebno posjedovati valjanu Covid potvrdu  bilo da ste  

    1. cijepljeni
    2. preboljeli ili
    3. ukoliko imate negativni brzi antigeni test ( 48 h ) ili PCR test ( 72 h) 

2. PUTNE ISPRAVE

Od putnih isprava potrebna je osobna iskaznica i EU pfl obrazac za ulaz u Italiju koji ispunjava agencija za Vas

1. PUTNA OSIGURANJA I OTKAZIVANJE OD STRANE PUTNIKA

Za sve putnike vrijede uvijeti iz čl. 6 Općih uvijeta o organizaciji paket aranžamana, a u slučaju otkazivanja sa strane putnika.

Obvezni su dio naše ponude police osiguranja i ukoliko se odlučite na njih valja ih uplatiti prilikom aktivacije rezeravcije, 

a niže su poveznice na kojima možete provijeriti uvijete svakog pojedinog paketa  

Croatia Osiguranje – Informacije o proizvodu putno zdravstveno osiguranje (1)

Croatia Osiguranje Informacije o proizvodu IPID_Otkaz ili prekid putovanja

  • Detalji putnog osiguranja  koja pokrivaju troškove štete nastale otkazivanjem, a prema uvijetima
  • Detalji putnog zdravstvenog osiguranja
  • Detalji o dodanom pokriću u slučaju infekcije
 

VAŽNA NAPOMENA UZ DODATNO POKRIĆE I POLICU U SLUČAJU INFEKCIJE COVID  :

U slučaju oboljenja uslijed bolesti virusa COVID-19 (SARS-CoV-2) putno zdravstveno osiguranje iz ponude  ne pokriva troškove bolničkog liječenja i ostala navedena pokrića obzirom da isto i plati doplatna premija osiguranja. Pokriće POLICE uključuje osigurateljnu zaštitu do iznosa siguranja ugovorenog za slučaj bolesti za: • Troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2), • Troškove repatrijacije (povratka u domicilnu državu) osiguranika uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2).

Osiguranje se nakon ugovorenog isteka trajanja siguranja produljuje do maksimalno 14 dana za vrijeme dok se osiguranik nalazi u karanteni zbog kontakta s COVID-19 (SARS-CoV-2) pozitivnom osobom.

Troškovi obveznih medicinskih testova neophodnih za početak, nastavak ili povratak s putovanja, troškovi karantene i prisilnog stanka izvan domicilne države zbog nemogućnost povratka te troškovi pružanja medicinske skrbi izvan bolničkog liječenja nisu u osigurateljnom pokriću.

AKTIVACIJA POLICA OSIGURANJA OD OTKAZA I PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA

Osiguravatelja za police putnog i zdravstvenog osiguranja od otkaza Croatia Osiguranja nalažu da police obvezno je uplatit s privm jamstvenim depozitom prilikom aktivacije rezeravcije ili najkasnije 3 dana od aktivacije Ugovora uplatom.

Odštetni zahtjev za naknadu štete uslijed otkazivanja moguće je podnijeti 20 dana prije datuma polaska, a sukladno uvjetima za skupinu Osiguravatelja.

Naknada za otkaz utovanja može se ostvariti prema Uvjetima osiguranja Croatia osiguranja koji su navedeni na web adresi: https://www.crosig.hr/hr/osiguranja/putno/osiguranje-otkaza-putovanja

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.