1.dan

Split - Ancona

Sastanak na dogovorenom mjestu. Vožnja autobusom do trajektne luke. Ukrcaj na brod za Anconu 19.45 sati. Smještaj na aviosjedalima ili u kabinama za one koji su izvršili nadoplatu za kabinu u agenciji. Noćenje na brodu. (NB)
2.dan

Ancona - Cascia - Monte Sant Angelo

Iskrcaj s broda i vožnja prema Cascii - svetištu sv. Rite, svetice nemogućeg. Njen put kćeri, supruge, majke, redovnice i žene dijaloga koja potpuno povjerenje stavlja u Boga osluškujući potrebe svoje obitelji, primjer je svima. Posjet svetištu i samostanu gdje je živjela i dobila stigme, te ružičnjaku i bazilici gdje se čuva njeno neraspadnuto tijelo. Euharistijsko čudo, sv. misa. Nastavak prema Monte Sant Angelo. (V,N)
3.dan

San Giovanni Rotondo - Monte Sant Angelo

Doručak. Obilazak svetišta sv. Padre Pia u San Giovanni Rotondu i svih mjesta povezanih sa njegovom službom u tom malom gradu na jugu Italije. Po dolasku, razgled svetišta Padre Pia i križni put. Muzej s njegovim osobnim stvarima, crkva u kojoj je slavio sv. mise i kripta s tijelom oslikana prekrasnim mozaicima p. Marka Ivana Rupnika. Sv. misa. Slobodno za molitvu i kupnju nabožnih predmeta. Večera. Noćenje. (D,V,N)
4.dan

Foggia - Monte Sant Angelo

Doručak. Posjet svetištu sv. Mihovila. Svetište / špilja - jedina na zemlji koju nije posvetio čovjek, već arkanđeo Mihael još u 4. st. Razgled crkve svetog Mihaela Arkanđela, smještene na vrhu brda Gargano koje gleda na Manfredonijski zaljev, sv. misa. Sv. misa i slobodno za šetnju po malom gradu iz antičkih vremena. Nastavak prema Foggi - glasovitom svetištu juga, Gospe Okrunjene. Upoznavanje s poviješću Gospinih ukazanja, svetišta i razgled. Slobodno vrijeme za šetnju, suvenire i molitvu. Povratak u hotel, večera i noćenje. (D,V,N)
5.dan

San Giovanni Rotondo - Lanciano - Ancona

Doručak. Odlazak prema Lancianu gdje se čuva prvo Euharistijsko čudo, razgled svetišta i sv. Misa. Nastavak prema Loretu, svetištu Svete nazaretske obitelji, razgled i posveta obitelji. Odlazak prema trajektnoj luci. Ukrcaj na brod i polazak prema Splitu. Noćenje. (D,NB)
6.dan

Ancona - Split

Po dolasku u Split ( u 7.00 sati) iskrcaj s broda i povratak na odredište.
Cijena uključuje
prijevoz trajektom na relaciji Split - Ancona - Split s uključenim brodskim pristojbama (266 kn) i uključenim aviosjedalima
3 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelu s 3*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
putne karte za lokalni autobus u San Giovanni Rotondu
razglede gradova i ulaze u gradove prema programu s licenciranim vodičem
vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizacija sv. misa
organizacija putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
VRIJEDNOST VIŠE ! audio sistemi za praćenje programa
Cijena isključuje
doplatu za jednokrevetnu sobu u hotelima ( raspoloživost na upit u agenciji ) - 410 kn
ležaj u kabini na brodu ( 330 kn po osobi za oba smjera i za ležaj u dvokrevetnoj kabini / unutarnjoj s WC-om )
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
ručkove, ulaznice
Važne napomene
opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
*FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
brodske pristojbe su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja broda/prijevoznika
valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja, a osobna iskaznica najmanje 3 mjeseca
PREPORUČUJEMO! Osiguranje od rizika otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje (70 kn - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije!)
COVID UPUTE Potreban brzi antigeni test ( 150 kn ) koji ICHTIS organizira za naše putnike u suradnji s NZJZ ukoliko nemate COVID putovnicu da ste cijepljeni.

Poštovani,

ŠTO JE POTREBNO ZA PUTOVANJE U ITALIJU ? 

Potrebana je uz vrijedeća osobnua iskaznica ili putovnicu koj

a vrijedi namanje 3 mjeseca od polaska u svrhu prevencije od COVID-a i jedno od niže navedenog ;

    Potvrde o preboljenom COVID-19 virusu u zadnjih 6 mjeseci od polaska ili Potvrda o cijepljenju ili Negativan PCR test, ne stariji od 48 sati ili Negativan Antigeni test, ne stariji od 48 sati ! Napomena: U slučaju potrebe Ichtis će organizirati cijepljenje ili testiranje na unaprijed određenom mjestu, po posebnim uvjetima o čemu ćemo vas obavijestiti pisanim putem zaključno s 15.7.2021.

DUHOVNO VODSTVO NA HODOČAŠĆU

Duhovno vodstvo na hodočašću je don Nikola Šakić

U slučaju da mjere koje priječe realizaciju budu na snazi dana hodočašće ćemo otkazati s osnove čl.3 i izvijestit ćemo Vas o postupku refundacije unutar 7 dana od datuma otkazivanja.

Ukoliko budete trebali daljnja pojašnjenja ljubazno Vas molimo da nam ih dostavite pisanim putem na e-mail: travel@ichtisonline.com ili SMS-om na: 091 156 5 156. Aktivnosti našeg ureda su minimalizirane uslijed pandemije, te ograničene na samo 1 osobu koja je na terenu ili u uredu, stoga nismo u mogućnosti uvijek odgovoriti na Vaš poziv.

Zahvaljujemo na strpljenju i srdačno Vas pozdravljamo.

S poštovanjem,

ICHTIS TRAVEL – FRONT DESK / PRIHVAT I OBRADA REZERVACIJA

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.