1.dan

Jesenice - Split - Ancona

Okupljanje na dogovorenom mjestu i vožnja prema trajektnoj luci u Splitu. Preuzimanje ukrcajnih karata, pogranične formalnosti i ukrcaj na brod Jadrolinije iz Splita za Anconu. Smještaj na aviosjedalima ili u kabinama za one koji su izvršili nadoplatu za kabinu u agenciji, ovisno o tipu i raspoloživosti kabine. Noćenje na brodu. (NB)
2.dan

Ancona - Cascia

Iskrcaj. Vožnja prema Umbriji i malom mjestu Cascia središnjem augustinskom svetištu sv. Rite - svetice nemogućeg. Njen put kćeri, supruge, majke, redovnice i žene dijaloga koja potpuno povjerenje stavlja u Božje ruke osluškujući potrebe svoje obitelji. Posjet svetištu i samostanu gdje je živjela i dobila stigme, te ružičnjaku i bazilici gdje se čuva njeno neraspadnuto tijelo. Euharistijsko čudo. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje. (V,N)
3.dan

San Giovanni Rotondo

Doručak. Odlazak u San Giovanni Rotondo. Posjet i razgled svetišta Padre Pia i križni put. Muzej s njegovim osobnim stvarima, crkva u kojoj je slavio sv. Mise i kripta s neraspadnutim tijelom sveca oslikana mozaicima p. Marka Ivana Rupnika. Slijedi slobodno vrijeme za kupnju suvenira i osobnu molitvu. Večera. Noćenje. (D,V,N)
4.dan

Bari - Bitteto - Foggia

Doručak. Odlazak u Bari i razgled te pomorske luke. Upravo na tom mjestu česti se veliki svetac, upravitelj grada, biskup iz Mire i zaštitnik pomoraca - sv. Nikola. Posjet bazilici sv. Nikole u Bariju: razgled bogate zbirke koja čuva uspomenu na 40 obitelji pomoraca „zaslužnih“ za dolazak relikvija iz Mire do Barija. Sv. Misa u bazilici. Pohod glasovitog kipa sv. Nikole kojeg pomorci nose na ramenima kroz grad za vrijeme velike procesije u svibnju i prosincu, kada se otvara raka u kojem počiva njegovo tijelo iz kojeg toči mirisna tekućina koja se dijeli hodočasnicima. Slobodno za osvježenje. Slijedi vožnja prema Bitettu, gdje se u malom franjevačkom samostanu čuva neraspadnuto tijelo bl. Jakova Zadranina, pomorca i trgovca iz Zadra, a zatim franjevca i danas blaženika u postupku kanonizacije. Po dolasku, razgled relikvija i etnološke zbirke. Nastavak prema Foggi - glasovitom svetištu juga, Gospe Okrunjene. Posjet svetištu. Nastavak prema hotelu. Večera. Noćenje. (D,V,N)
5.dan

Monte Sant’Angelo

Doručak. Posjet svetištu sv. Mihaela Arkanđela. To svetište / špilja - jedina je na zemlji koju nije posvetio čovjek, već arkanđeo Mihael još u 4. st. Razgled crkve sv. Mihaela Arkanđela, smještene na vrhu brda Gargano koji gleda na Manfredonijski zaljev. Slobodno za pobožnosti i molitvu. Večera. Klanjanje u spilji ukazanja i zagovorna moliva sv. Mihaelu Arkanđelu. Noćenje. (D,V,N)
6.dan

Loreto

Doručak. Odlazak prema Loretu i posjet Gospinu Svetištu u Loretu, svetištu koje čuva uspomenu na Gospinu kućicu iz Nazareta. Posveta obitelji. Razgled i slobodno za osvježenje. Nastavak vožnje prema Anconi. Ukrcaj na brod za Split. Noćenje na brodu. (D,NB)
7.dan

Ancona - Split

Po dolasku u Split (u 7.00 sati) iskrcaj s broda, pogranične formalnosti i povratak na odredište.
Cijena uključuje
prijevoz trajektom na relaciji Split - Ancona - Split s uključenim * BP po osobi za oba smjera 456 kn / 61 € i uključenim aviosjedalima
4 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelu s 3/4*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
ulaze u gradove za autobus prema programu: San Giovanni Rotondo, Loreto
razglede gradova i navedenih znamenitosti prema programu s licenciranim vodičem i lokalnim vodičem gdje je to potrebno
audio sisteme za praćenje programa
vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizaciju sv. Misa
organizaciju putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
Cijena isključuje
doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit u agenciji) - 754 kn / 100 €
ležaj u unutrašnjoj kabini s WC-om na brodu, cijena po osobi u oba smjera (na upit, ovisno o raspoloživosti) - 420 kn / 56 €
ručkove, dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
Važne napomene
Putno zdravstveno osiguranje s covid dodatkom (167,30 kn / 22,20 €) - policu zdravstvenog osiguranja možete sklopiti najkasnije 48 sati prije polaska.
Osiguranje od rizika otkaza putovanja (111,50 kn / 14,80 €) - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja vrši se isključivo na dan aktivacije rezervacije ili najkasnije 3 dana nakon aktivacije rezervacije (uplate jamstvenog depozita)!
* BP - Brodske pristojbe su promjenjive i bit će usklađene na dan tiskanja karata, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
* FS - Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
* TR - Tečajne razlike aranžmana - tečaj aranžmana je izražen u trenutku objave programa u odnosu na trenutnu vrijednost $ / €, a eventualne tečajne razlike se usklađuju i evidentiraju na završnom računu
* cijene aranžmana izražene su dvojno u HRK i € prema Zakonu o uvođenju eura kao i prema fiksnom tečaju konverzije 1 € = 7,53450 HRK
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja broda
valjanost putovnice mora biti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja, a osobne iskaznice najmanje 3 mjeseca
SPECIFIKACIJA USLUGA: D - doručak, V - večera, N - noćenje, NB - noćenje na brodu

OTKAZIVANJE OD STRANE PUTNIKA

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika za sve putnike vrijede uvijeti iz čl. 6 Općih uvijeta o organizaciji paket aranžamana: https://ichtisonline.com/opci-uvjeti/

PUTNA OSIGURANJA PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE + COVID DODATAK I OSIGURANJE OD OTKAZA/PREKIDA PUTOVANJA

Police osiguranja obvezni su dio naše ponude, a niže su informacije i poveznice na kojima možete provjeriti uvjete svakog paketa:

  • Paket putnog zdravstvenog osiguranja
  • Detalji o dodatnom pokriću za slučaj oboljenja od Covida-19
  • Paket osiguranja otkaza ili prekida putovanja

1.  Polica putnog zdravstvenog osiguranja Croatia Osiguranja

Polica putnog zdravstvenog osiguranja pruža pokriće osobama za slučaj hitne medicinske pomoći, tijekom boravka u inozemstvu, koja je potrebna zbog:

  • iznenadne bolesti ili
  • posljedica nesretnog slučaja (nezgode).

U slučaju da se odlučite na ovo osiguranje policu možete sklopiti najkasnije 48 sati prije polaska na putovanje. U slučaju oboljenja uslijed bolesti virusa COVID-19 (SARS-CoV-2) putno zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove bolničkog liječenja i ostala navedena pokrića, ukoliko niste ugovorili/uplatili dodatnu opciju osiguranja za slučaj oboljenja od Covida-19

Detaljno opisane uvjete i ograničenja pokrića možete proučiti na poveznici: Croatia Osiguranje – Informacije o proizvodu putno zdravstveno osiguranje (1) Aktivaciju police za ostvarivanje prava zbog bolesti ili nesretnog slučaja možete ostvariti prema uputama za prijavu štete na sljedećoj poveznici: https://crosig.hr/prijava-stete/ odaberite Putovanje>Putno osiguranje

+ Dodatna opcija osiguranja za slučaj oboljenja od Covida-19

Pokriva troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covida-19 (SARS-CoV-2), kao i troškove vašeg povratka u domovinu.

Ukoliko uz policu putnog zdravstvenog osiguranja odaberete dodnu opciju osiguranja u slučaju oboljena od Covida-19, osigurateljna zaštita se do iznosa zdravstvenog osiguranja ugovorenog za slučaj bolesti pruža i za:

  • troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2),
  • troškove repatrijacije (povratka u domicilnu državu) osiguranika uslijed oboljenja od Covid19 (SARS-CoV-2), koji se određuju sukladno čl. 4. st. 8. Posebnih uvjeta za dragovoljno putno zdravstveno osiguranje.

Osiguranje se nakon ugovorenog isteka trajanja siguranja produljuje do maksimalno 14 dana za vrijeme dok se osiguranik nalazi u karanteni zbog kontakta s COVID-19 (SARS-CoV-2) pozitivnom osobom.

Troškovi obveznih medicinskih testova neophodnih za početak, nastavak ili povratak s putovanja, troškovi karantene i prisilnog stanka izvan domicilne države zbog nemogućnost povratka te troškovi pružanja medicinske skrbi izvan bolničkog liječenja nisu u osigurateljnom pokriću.

3. Polica osiguranja otkaza ili prekida putovanja Croatia Osiguranja

Polica osiguranja otkaza ili prekida putovanja pruža osiguranje financijskih gubitaka osiguranika (putnika) uslijed otkaza ili prekida putovanja, prema uvjetima i u slučajevima opisanim na poveznici.

U slučaju da se odlučite na osiguranje otkaza ili prekida putovanja doplata se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije (tj. prilikom uplate jamstvenog depozita) ili najkasnije 3 dana od aktivacije rezervacije!

Detaljno opisane uvjete i ograničenja pokrića možete proučiti na poveznici: Croatia Osiguranje Informacije o proizvodu IPID_Otkaz ili prekid putovanja Aktivaciju police za ostvarivanje prava zbog bolesti ili nesretnog slučaja možete ostvariti prema uputama za prijavu štete na sljedećoj poveznici: https://crosig.hr/prijava-stete/ odaberite Putovanje>Osiguranje otkaza putovanja

COVID POTVRDE Za ulaz u Italiju od 15.6.2022. nije potrebna nikakva potvrda. U slučaju izmijena izvijestit ćemo Vas pisanim putem. 
St Nicholas, Bari - Italy

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.