1.dan

Split - Dubrovnik - Bari Ancona

Okupljanje u trajektnoj luci u Splitu. Ukrcaj u autobus i vožnja autocestom do trajektne luke u Dubrovniku. Ukrcaj na brod za Bari s polaskom u 21.00 h. Smještaj na aviosjedalima ili u kabinama za putnike koji su izvršili nadoplatu za kabinu u agenciji. Noćenje na brodu. (NB)
2.dan

Ancona - Bari - Bitteto

Dolazak broda očekuje se u 8.00 sati. Iskrcaj s broda u Bariju. Obilazak pontifikalne bazilike sv. Nikole u Bariju, u sklopu glasovitog dominikanskog samostana i mjestom dijaloga istoka i zapada u kojoj se čuvaju čudotvorne relikvije sv. Nikola iz kojeg stoljećima istječe mirisno ulje. Obilazak relikvija sv. Nikole, sv. Misa. Slobodo za molitvu i osvježenje zatim slijedi nastavak prema Bittetu svetištu blaženog Jakova Zadranina, franjevca, euharistijskog sveca iz Hrvatske čije tijelo se čuva i časti potpuno neraspadnuto. Nastavak prema smještaju Večera i noćenje. ( V,N)
3.dan

San Giovanni Rotondo - Monte Sant Angelo

Doručak. Posjet svetištu sv. Mihovila. Svetište / špilja - jedina na zemlji koju nije posvetio čovjek, već arkanđeo Mihael još u 4. st. Razgled crkve svetog Mihaela Arkanđela. Odlazak prema San Giovani Rotondu, obilazak svetišta sv. Padre Pia i svih mjesta povezanih s njegovom službom u malom gradu na jugu Italije. Po dolasku, razgled svetišta Padre Pia. Muzej s njegovim osobnim stvarima, crkva u kojoj je slavio sv. mise i kripta s tijelom oslikana prekrasnim mozaicima p. Marka Ivana Rupnika. Sv. misa. Slobodno za molitvu i kupnju nabožnih predmeta. Večera. Noćenje. (D,V,N)
4.dan

San Giovanni Rotondo - Lucera - Foggia - SGR

Doručak. Odlazak prema Luceri - mjestu gdje je pokopan glasoviti hrvatski biskup i blaženik Augustin Kažotić. Sv. misa, razgled katedralne riznice i upoznavanje s dijelovanjem i životom velikog sveca. Slobodno za šetnju malim mjestom iz antičkih vremena. Nastavak prema Foggi - glasovitom svetištu juga, Gospe Okrunjene. Upoznavanje s poviješću Gospinih ukazanja i razgled. Slobodno vrijeme za šetnju, suvenire i molitvu. Povratak u hotel, večera i noćenje. (D,V,N)
5.dan

San Giovani Rotondo - Manopello - Foligno

Doručak. Odlazak u pravcu Foligna gdje se časte relikvije neraspadnutog tijela glasovite Anđele Folignske, majke, supruge i na koncu - teologinje teologa kako su je zvali. Na putu do Foligna zaustavljamo se u glasovitom svetištu Lica Kristova koji čuvaju kapucini i gdje se krije glasovita relikvija pokrova koje čuva uspomenu na Kristov boravak u grobu kojeg obilježvamo u vazmenom trodnevlju. Obilazak svetišta, meditacija i motliva. (D, V,N )
6.dan

Asiz - Ancona

Doručak. Odlazak u Asiz. Posjet glasovitoj Porziunculi i mjestu osnivanja franjevačkog reda, zatim slijedi crkva sv. Klara i bazilika sv. Franje i naravno novo svetište gdje se čuvaju relikvije novog blaženika katoličke crkve mladića bl. Carla Acutisa " Božjeg influnecera " sv. Misa. Slobodno za šetnju, okrijepu i nasatvak prema Anconi za ukarcaj na trajekt za Split s polaskom u 19.45.. ( D,NB)
7.dan

Split

Po dolasku u Splitsku trajektnu luku, preuzimanje prtljage i iskrcaj.
 
Cijena uključuje
2 noćenja na brodu i prijevoz trajektom na relaciji Dubrovnik - Bari i Ancona - Split i uključenim aviosjedalima
4 noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelima 4*/3*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
razgledi gradova i svetišta prema programu, uz lokalnog vodiča gdje je to potrebno
vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizacija sv. misa
organizacija putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
Cijena isključuje
brodske pristojbe u ime i za račun Jadrolinije - DUBROVNIK BARI i ANCONA - SPLIT - 228 kn po osobi i smjeru
doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit u agenciji - 990kn)
doplatu za ležaj u kabini (na upit u agenciji, cijena za oba smjera ovisno o tipu i raspoloživosti kabine 410 kn)
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
trajektne karte na relaciji otok Hvar - Split - otok Hvar
ručkove, ulaznice
Važne napomene
UVJETI PLAĆANJA I AKTIVACIJE UGOVORA
PREDBILJEŽBE zaključno s 1.9.2022., AKTIVACIJA REZERAVCIJE uplatom od 1000 kn na naš poslovni IBAN HR53 2402006 1100419357 + poziv na broj 00 i broj Vaše rezeravcije
PREOSTALI IZNOS zaključno s 10.10.2022. do kada će Vam biti dostavljena i Obavijest o putovanju s detaljima smještaj i upute za pakiranje
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa
*FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
Brodske pristojbe su promjenjive i iskazane su posebno, a eventualne razlike evidentirane na završnom računu
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja broda
Za putovanje je potreban valjana osobna iskaznica ili putovnica koja mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od datuma putovanja, a osobne iskaznice najmanje 3 mjeseca
PREPORUČUJEMO! Osiguranje od rizika otkaza putovanja (91,28 kn - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije!)
SPECIFIKACIJA USLUGA: D - doručak, R - ručak, V - večera, N - noćenje, NB - noćenje na brodu

UVJETI PRODAJE I PLAĆANJA

Predbilježbe su otvorene do 1.9.2022. ili do popune mjesta. U nastavku su cijena, uvjeti prodaje i plaćanje hodočašće Stopama Svetaca Italija šifra proizvoda ID 2239101 prema ponudi na poveznici – Ponuda za DEPOZIT 0199-2022-ime-i-prezime-putnika (1)

Ukoliko se odlučite za hodočašće prema navedenim uvjetima potrebno učiniti sljedeće:

PREDBILJEŽITI SE ONLINE ( mrežno ) na našoj web stranici ( www.ichtisonline.com ) unosom svojih podataka u rubrici rezerviraj. Za predbilježbu za to su Vam potrebni, podaci iz osobne iskaznice, kontakt e mail i broj mobitela. ( e mailom/ SMS om Vam stiže potvrda i poziv na plaćanje ).

AKTIVIRATI REZERVACIJU UPLATOM  depozita  roku od 3 dana od rezervacije.

Plaćanje je moguće izvršiti na jedan od dva niže opisana načina; 

a) Uplatom na poslovni račun ICHTIS TRAVEL putničke agencije

IBAN HR 532402006 1100419357  poziv na broj 00 – Vaš broj rezervacije       zaprimljene SMS ICHTIS porukom potvrde rezervacije koja će stići i na e-mail koja sdržaj detalje možete izvršiti prijenos koristeći podatke prema primjeru na poveznici: Uplatnica depozit 1000 kn prema ponudi 0199

b) Uplatom bankovnom – debitnom karticama ( VISA, MASTER, MAESTRO posredstvom WSpay Full3D sigurnih linkova.

Sustav naplate karticom funkcionira kao bankomat, dakle pripremite karticu ispunite svoje podatke upišete željeli iznos uplate u ovom slučaju 1000 kn i odaberete IZVRŠI PLAĆANJE i iznos je uplaćen na naš poslovni račun bez dodatnih troškova za Vas. Pristup online kartičnoj naplati je desnim klikom na poveznicu; https://wpos.wspay.biz/ICHTIS.aspx

c) Plaćanje gotovinom nije moguće.

d) U slučaju da rezervacija nije pokrivena uplatom – automatizmom se otkazuje.

NAKON ŠTO JE REZERAVCIJA AKTIVIRANA UPLATOM Stranka nakon evidentirane uplate ( na IBAN ili bankovnom karticom )  prima sredstvima daljinske komunikacije potvrdu rezervacije i račun za predujam za izvršeno plaćanje usluge.

PREOSTALI IZNOS UPLATE valja uplatiti zaključno s 10.10.2022. do kada će Vam biti dostavljena Obavijest o putovanju s detaljima smiještaja , upute za pakiranje i dr. ( SMS, e-mail )zajednos pozivom na plaćanje preostalog dijela odabranih usluga ( SMS, e-mail ). 

Upute i pojašnjenja :

Nije potrebno  uredu ICHTIS travel-a slati potvrde o uplati jer sve uplate na IBAN i kartične vidimo na zaslonu našeg računala u realnom vremenu. Važno navesti točan broj Vašeg mobitela i Vaš e mail kojim se služite Vi ili netko iz Vašeg kućanstva ili obitelji. U slučaju da nama nešto nedostaje za realizaciju aktivne rezervacije mi ćemo iz ureda ICHTIS-a Vas kontaktirati pisanim putem i telefonski ukoliko je potrebno.

Rezervacije naših putnika iz zemlje i inozemstva, zaprimljenih preko naše mrežne stranice kao i daljnji kontakti s putnicima izmjenjuju se isključivo pisanim putem sukladno obvezama ureda koji posluje na daljinu, bez osobnog kontakta.  Svi koraci tijekom rezervacije kao i status rezervacije su potvrđeni pisanim putem, a sve usluge kao i koraci rezervacije pojašnjeni su na našim stranicama. No ukoliko postoji potreba za nekim dodatnim pojašnjenjem slobodno nam pošaljite pisani upit na e-mail  službe ICHTIS FRONT DESK-a , travel@ichtisonline.com i nastojat ćemo odgovoriti u najskorijem mogućem roku.

Predlažemo da pročitate sve detalje Programa putovanja i Opće uvijete o paket aranžmanima prije predbilježbe,  obzirom da uplatom potvrđujete kako ste sve razumjeli i prihvaćate ponuđeni program. Osobito skrećemo pozornost na  čl. 6. koji opisuje otkazne troškove stranke i vremensku skalu obračuna ovisno o destinaciji, tako da preporučamo da se osigurate od štete nastale otkazivanjem prema uvjetima Osiguravatelja u ovom slučaju Croatia Osiguranja. Više na poveznici https://crosig.hr/putno-osiguranje/osiguranje-otkaza-putovanja/

Obavijest o putovanju šaljemo s pozivom za preostali iznos uplate. To je ujedno kontrola svih usluga predbilježenih usluga koje ste predbilježili stoga ako nešto nedostaje ili je viška ljubazno Vas molim da nas pisanim putem obavijestite kako bi ažurirali rezervaciju.

Zahvaljujemo na zanimanju za naše programe.

ICHTIS TRAVEL Frontdesk  – travel@ichtisonline.com

Ukoliko želite li otisnuti Program i Opće uvijete koju su satavnim dijelom to možete učiniti klikom na povveznice niže ;
1. PUTNA OSIGURANJA I OTKAZIVANJE OD STRANE PUTNIKA Za sve putnike vrijede uvijeti iz čl. 6 Općih uvijeta o organizaciji paket aranžamana, a u slučaju otkazivanja sa strane putnika. Obvezni su dio naše ponude police osiguranja i ukoliko se odlučite na njih valja ih uplatiti prilikom aktivacije rezeravcije,  a niže su poveznice na kojima možete provijeriti uvijete svakog pojedinog paketa   Croatia Osiguranje – Informacije o proizvodu putno zdravstveno osiguranje (1) Croatia Osiguranje Informacije o proizvodu IPID_Otkaz ili prekid putovanja
  • Detalji putnog osiguranja  koja pokrivaju troškove štete nastale otkazivanjem, a prema uvijetima
  • Detalji putnog zdravstvenog osiguranja
  • Detalji o dodanom pokriću u slučaju infekcije
VAŽNA NAPOMENA UZ DODATNO POKRIĆE I POLICU U SLUČAJU INFEKCIJE COVID  : U slučaju oboljenja uslijed bolesti virusa COVID-19 (SARS-CoV-2) putno zdravstveno osiguranje iz ponude  ne pokriva troškove bolničkog liječenja i ostala navedena pokrića obzirom da isto i plati doplatna premija osiguranja. Pokriće POLICE uključuje osigurateljnu zaštitu do iznosa siguranja ugovorenog za slučaj bolesti za: • Troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2), • Troškove repatrijacije (povratka u domicilnu državu) osiguranika uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2). Osiguranje se nakon ugovorenog isteka trajanja siguranja produljuje do maksimalno 14 dana za vrijeme dok se osiguranik nalazi u karanteni zbog kontakta s COVID-19 (SARS-CoV-2) pozitivnom osobom. Troškovi obveznih medicinskih testova neophodnih za početak, nastavak ili povratak s putovanja, troškovi karantene i prisilnog stanka izvan domicilne države zbog nemogućnost povratka te troškovi pružanja medicinske skrbi izvan bolničkog liječenja nisu u osigurateljnom pokriću. AKTIVACIJA POLICA OSIGURANJA OD OTKAZA I PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA Osiguravatelja za police putnog i zdravstvenog osiguranja od otkaza Croatia Osiguranja nalažu da police obvezno je uplatit s privm jamstvenim depozitom prilikom aktivacije rezeravcije ili najkasnije 3 dana od aktivacije Ugovora uplatom. Odštetni zahtjev za naknadu štete uslijed otkazivanja moguće je podnijeti 20 dana prije datuma polaska, a sukladno uvjetima za skupinu Osiguravatelja. Naknada za otkaz utovanja može se ostvariti prema Uvjetima osiguranja Croatia osiguranja koji su navedeni na web adresi: https://www.crosig.hr/hr/osiguranja/putno/osiguranje-otkaza-putovanja

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.