1.dan

Split Venecija

Okupljanje u ranim jutarnjim satima ( 6.00 h ). Obavijest o mjestu okupljanja kao i potvrdi točnog vremena ćemo naknadno dostaviti pisanim putem na Vaš e-mail. Ukrcaj u autobus i polazak prema Italiji auto cestom. Vožnja u pravcu Venecije uz zaustavljanja za osvježenje. Po dolasku u Veneciju iskrcaj iz autobusa i ukrcaj na brod koji će nas prevesti do Trga sv. Marka. Slijedi odlazak do Patrijahalne bazilike sv. Marka koja čuva relikvije glasovitih svetaca Svete Zemlje sv. Jure ili Lide i sv. Tedora iz Amasije. Razgled blaga sv. Marka i tumačenje ikona koje su pronašle utočište nakon pada Konstantinopola. Slobodno za osvježenje, šetnju i kupnju suvenira. Povratak u autobus brodom. Odlazak prema hotelu. Večera. Noćenje. ( D, V, N )
2.dan

Venecija - Milano

Doručak. Vožnja prema Milanu, povijesnom Mediolanuma, grad kardinala i nadbiskupa sv. Karla Boromejskog, glasovitog sv. Ambrozija crkvenog naučitelja i biskupa Milana, sv. Augustina obraćenika, sina sv. Monike i braće blizanaca - mučenika za Krista sv. Protazija i Grevazija zaštitnika Milana. Odlazak prema katedrali Il Duomu, razgled katedrale posvećene rođenju Blažene Djevice Marije. Slijedi sv. Misa i čašćenje relikvija sv. Karla Boromejskog. Slobodno za osvježenje. Poslijepodne posjet crkvi sv. Ambrozija gdje se čuvaju relikvije Milanskih mučenika sv. Protazija i Grevazija koje je sv Ambrozije otkrio i kojeg sv. Augustin spominje u svojim „Ispovijestima“. Posjet grobovima braće blizanaca sinova sv.Vitalija i sv. Valerije iz Milana. Slobodno za šetnju odlazak u hotel. Večera. Noćenje. ( D, V, N )
3.dan

Milano - Torino

Doručak. Odlazak u Torino grad u koji je hodočastio sv. Karlo Boromejski nakon završetka kuge i mjesto gdje se čuva glasovito Torinsko platno u crkvi sv. Ivana Kristitellja u Torinu. Slijedi razgled i sv. Misa i slobodno za čašćenje relikvije. Posjet glasovitom svetištu salezijanaca Gospe od brze pomoći, mjesto rada i dijelovanja don Bosca i sv. Dominika Savia. Torino je ugostio i jedno od najznačajnih djela skrbi za potrebite Mala kuća providnosti sv. Josipa Cottolenga koju i pape tijekom svojih pohoda Torinu obavezno posjećuju. Razgled i slobodno za šetnju prije povrataka u hotel . Večera i noćenje. ( D,V,N )
4.dan

Torino - Padova

Doručak. Odlazak u pravcu Padove. Po dolasku u Padovu obilazak svetišta sv. Leopolda Mandića sv. Misa i zatim slijedi bazilika sv. Ante Padovanskog, slobodno za osvježenje i nastavak prema Hrvastkoj uz pjesmu i molitvu. ( D )
Cijena uključuje
AKTIVACIJA REZERAVCIJE 20 % ili 558 kn uplatom na naš poslovni IBAN koji se vodi kod Erste banka d.d. IBAN HR 532402006 1100419357
PREOSTALI IZNOS PREMA PONUDI koju ćemo poslati na Vaš e-mail ZAKLJUČNO s 3.10.2022. uplatom na naš poslovni IBAN koji se vodi kod Erste banka d.d. IBAN HR 532402006 1100419357
Program je izrađen na temljeme izračuna za 40 osoba, cijeni goriva na dan 18.6.2022. i tečaju € 375
dana a na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama s kupaonicom u hotelu s 3*/4*
prijevoz autobusom visoke turističke kategorije s klima uređajem prema programu
ulazi u gradove Milano, Torino i Venecija
loklanog vodiča gdje je to potrebno
licenciranog vodiča/pratitelja
duhovno vodstvo, organizirane posjete svetištima i crkvama, organizacija sv. misa
organizacija putovanja, osiguranje od profesionalne odgovornosti, jamčevinu, Opće uvjete i PDV
VRIJEDNOST VIŠE ! audio sistemi za praćenje programa
Cijena isključuje
doplatu za jednokrevetnu sobu u hotelima ( raspoloživost na upit u agenciji ) - 90 €
prijevoz brodom u veneciji 15 € - obvezno !
dodatne zahtjeve koji nisu navedeni u programu
ručkovi, ulaznice
mogućnost uplate ručka u Padovi 16 €
Važne napomene
Opći uvjeti su sastavni dio predmetnog programa. Program je izrađen za skupinu od 40 osoba i tečaju € i cijeni goriva na dan 18.6. 22.
*FS Fuel surcharge/obavezna doplata za gorivo u slučaju da cijena goriva poraste iznad navedene cijene izračuna
Organizator zadržava pravo promjene programa sukladno promjenama na licu mjesta i ne odgovara za eventualne troškove ili promjene nastale uslijed kašnjenja broda/prijevoznika
PUTNE ISPRAVE za putovanje potrebna je osobna iskaznica koja vrijedi najmanje 3 mjeseca od datuma polaska
PREPORUČUJEMO! Osiguranje od rizika otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje (100 kn - doplata za osiguranje od rizika otkaza putovanja se vrši isključivo na dan aktivacije rezervacije!)
COVID UPUTE od 15.6.2022. Italija je skinula sve obveze u svezi COVID-a.
1. PUTNA OSIGURANJA I OTKAZIVANJE OD STRANE PUTNIKA

Za sve putnike vrijede uvijeti iz čl. 6 Općih uvijeta o organizaciji paket aranžamana, a u slučaju otkazivanja sa strane putnika.

Obvezni su dio naše ponude police osiguranja i ukoliko se odlučite na njih valja ih uplatiti prilikom aktivacije rezeravcije, 

a niže su poveznice na kojima možete provijeriti uvijete svakog pojedinog paketa  

Croatia Osiguranje – Informacije o proizvodu putno zdravstveno osiguranje (1)

Croatia Osiguranje Informacije o proizvodu IPID_Otkaz ili prekid putovanja

  • Detalji putnog osiguranja  koja pokrivaju troškove štete nastale otkazivanjem, a prema uvijetima
  • Detalji putnog zdravstvenog osiguranja
  • Detalji o dodanom pokriću u slučaju infekcije

VAŽNA NAPOMENA UZ DODATNO POKRIĆE I POLICU U SLUČAJU INFEKCIJE COVID  :

U slučaju oboljenja uslijed bolesti virusa COVID-19 (SARS-CoV-2) putno zdravstveno osiguranje iz ponude  ne pokriva troškove bolničkog liječenja i ostala navedena pokrića obzirom da isto i plati doplatna premija osiguranja. Pokriće POLICE uključuje osigurateljnu zaštitu do iznosa siguranja ugovorenog za slučaj bolesti za: • Troškove bolničkog liječenja uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2), • Troškove repatrijacije (povratka u domicilnu državu) osiguranika uslijed oboljenja od Covid-19 (SARS-CoV-2).

Osiguranje se nakon ugovorenog isteka trajanja siguranja produljuje do maksimalno 14 dana za vrijeme dok se osiguranik nalazi u karanteni zbog kontakta s COVID-19 (SARS-CoV-2) pozitivnom osobom.

Troškovi obveznih medicinskih testova neophodnih za početak, nastavak ili povratak s putovanja, troškovi karantene i prisilnog stanka izvan domicilne države zbog nemogućnost povratka te troškovi pružanja medicinske skrbi izvan bolničkog liječenja nisu u osigurateljnom pokriću.

AKTIVACIJA POLICA OSIGURANJA OD OTKAZA I PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA

Osiguravatelja za police putnog i zdravstvenog osiguranja od otkaza Croatia Osiguranja nalažu da police obvezno je uplatit s privm jamstvenim depozitom prilikom aktivacije rezeravcije ili najkasnije 3 dana od aktivacije Ugovora uplatom.

Odštetni zahtjev za naknadu štete uslijed otkazivanja moguće je podnijeti 20 dana prije datuma polaska, a sukladno uvjetima za skupinu Osiguravatelja.

Naknada za otkaz utovanja može se ostvariti prema Uvjetima osiguranja Croatia osiguranja koji su navedeni na web adresi: https://www.crosig.hr/hr/osiguranja/putno/osiguranje-otkaza-putovanja

           COVID SANTIRANE PUTNE ISPRAVE

Za ulaz u Italiju od 15.6.2022. nije potrebna nikakva potvrda. U slučaju izmijena izvijestit ćemo Vas pisanim putem. 

Recenzije putovanja

Trenutačno nema recenzija.

Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.